- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
normalde iyi bi insandır ama öfkelendiğinde kırar döker çok ağır sözler söyler. .
belki de haksızsın bilemem ama senden nefret edip çocuklar için katlandığını söylemesi kavgada söylenecek söz değil belliki sevgisi bitmiş..arkdaşlar merhaba,
4 gün önce eşimle çok kötü tartıştık aslında eften püften şeyler ama çok kırıcı konuştu bana senden nefret ediyorum çocuklar için katlanıyorum sana dedi bu lafı çok zoruma gitti atamıyorum içinden normalde iyi bi insandır ama öfkelendiğinde kırar döker çok ağır sözler söyler. 4 gündür konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz bugünde hem eşimin doğum günü hemde evliliğimizin 8. yıldönümü ama hiçbişey yapmak gelmiyo içimden hediye bile almadım. o benim hediyemi 10 gün öncesinden almış vermişti. sizce napmalıyım bugünü kırgın geçirmek istemiyorum aslında ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyo ondanda hiç bi adım yok neolur akıl verin....
Ayri yatmayi birakmalasin bence konusmalari cok agir bencede uzuldum senin icin hoc birsey yapma
belki de haksızsın bilemem ama senden nefret edip çocuklar için katlandığını söylemesi kavgada söylenecek söz değil belliki sevgisi bitmiş..
Tamam canim yatagi ayiran sen olma gelir nasil olsa ama bi plan yapma onun icin . Cok uzuldum vallaben hergün yatağa gidiyorum o yanıma gelmiyo salonda uyuyo çocuk odasında uyuyo gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?