Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Sen bu adamla evlrnmek istedig
Sen bu adamla evlenmek istedigine eminmisin şu işsiz halinle senin birikimine goz koymus birinfen soz ediyorsun farkindamisin

Bende ayrilmak istedigini nasil siyleyecegini bilmiyorsun diye konu actin zannettim

Oyunlari birak canim kardesim.
Ne hesabi ? Kime hesap veriyosun?
Bu adamdan cacik olurmu sence??
Cevaplarmisin sorumu?

Çok basit o parayı harcamak istemiyorum çünkü o benim güvencem, lütfen sürekli bunu gündeme getirme. Bu kadar.

bence evlenme ya aşırı sorumsuz

dünyada tek erkek o mu kaldı. parana göz diken bu adamla hala evlenmeyi mi düşünüyosun. eşimin kıymetini daha iyi anladım

evlilik için ciddi düşünmelisin bu adamla hayat geçer mi ? sizi kullanmasına izin vermeyin kim olursa olsun

Bu adam seni kendine sponsor yapmis.kiz arkadasindan para isteyen birine ben saygi duymam acikcasi.
Para konusundaysa parayi cektim altin alacaktim kapkaca ugradim de
Ayyy gece gece yine gulme krizine soktun

Bende konuyu okuyunca en sonda bu covuga ayrilmak icin nasil bi bahane bulabilirim diye soracak saniyordum

Ne zamandır birlikte olduğunuzu ya da ilişkinizin niteliğini bilmiyorum; ama bence para için uydurulacak bir bahane aramak yerine aranızdaki bağı, kişilik yapılarınızın uyumunu, ilişkinizin durumunu falan inceleyin.

Ayrilmak icin bahane hazir.
Kendime zor bakiyorum bjrde sana bakamam hayir kurumu degilim der terk eder

Bu nasil asktir arkadas ben sana diyeyim bundan olacak koca minişinle benim babamin karisimi bi okuz olur

Ya ben kadin halimle yarin birgun sevgilim olsa hwrhalde her seferinde hesabi o odese yerin dibine girerim bunu birak hesabi odetneyi bildigin birikimine goz koymus cay corba icin bankadan para cekecekmis

Oldu uarin birgunde tanisma yil donumu icin bu adam araba falan ister demedi deme

Valla saka gibi ya bunu duyunca teselli okdum kiz birak boyle kocamiz olacagina olmasjn

Sahsen benm sevgilim benden para istese ona asla saygi duymazdim.erkek adam.onurlu olur.ben asla.kimseden para isteyemem gururuma dokunur sahsen.
Para istersede getir kafa kagidini seni ustume yazdirayim yetim.niyetine bakayim oldu olacak de bence

Sahsen benm sevgilim benden para istese ona asla saygi duymazdim.erkek adam.onurlu olur.ben asla.kimseden para isteyemem gururuma dokunur sahsen.
Para istersede getir kafa kagidini seni ustume yazdirayim yetim.niyetine bakayim oldu olacak de bence
Valla bende kafindan beklenti icinde olan erkege uyiz oluyorum simdi feministler ayaga kalkacak bizim erkeklerden neyimiz eksik diyede olsun hic hazetmem gozu kadin parasinda olan erkekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…