Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Siz önceki konunuz nasıll sildirdiniz hani dün açmıştınız sevgiliniz şehir dışındaydı iyi bir işi vardı bir evrak göndermişti size imzalatmanız için sizde senin bunda da karın olacak bana da 300-500 at demiştiniz adama. ki evrak parasını fazlasıyla yollamıştı size. Siz de onunla gelecek düşünmüyorum bedaya iş yapmam demiştiniz. Şimdi de bu konu. Ya dalga mı geçiyorsunuz bizimle bu sevgili nereden çıktı ve yine maddiyat yine para ne paragöz insansınız siz yahu o konunda da çok tepki almıştın sen. Bırakın şu konu sahibini ya derdi para farklı konular açıp duruyor dün şehir dışında iyi geliri olan adam vardı şimdi bu ve yine maddiyat bir iş bul kızım yaa.

Evlenirsek falan diyorsun
Ay ne olur saçmalama ya
Nickini kapat sanki başkası yazmış gibi okusana bir yazdıklarını
Bu Adamdan koca mı olur?
Mesaj at hemen bitti de
Hoş, tlsi gitmesin diye sana neden diye bile sormaz
Kullanıyor kızım seni

aklıma bir kız arkadaşım geldi. her tanıştığı erkeğe benim kendime ait evim var, bankada da birikimim var derdi. günler sonrada bu da benim peşimde param için koşuyor diye herkese dert yanardı. bu sana ders olsun, bir daha kimseye hiçbirşeyini söyleme. böyle başına bela olur. parayıda birinin acil borcu varmış ona vermişsin. mesela annen, varsa ablan, kızkardeşin, kuzenin... kim sana çok yakınsa ona durumu anlat, ağzınız bir olsun.

Bu ne tür bi asalak böyle. Yol ver gitsin

Geçen senin konunu okuyordum 300-500 hesabı olanı.
Şimdi sevgilinin cimriliğini yazmışsın.
Ne tuhaf demi sen eski sevgilinden para kopartmaya çalışıyordum şimdide bu adam seni yoluyor.

Geçen senin konunu okuyordum 300-500 hesabı olanı.
Şimdi sevgilinin cimriliğini yazmışsın.
Ne tuhaf demi sen eski sevgilinden para kopartmaya çalışıyordum şimdide bu adam seni yoluyor.

Aynen valla anlamadığım şey o adam hayatındaysa bu sevgili nereden çıktı ikisini aynı anda mı idare ediyormuş ve ikisinde de para mevzusu yani bana zaten bu konu hiç inandırıcı gelmedi o ayrı yol paraları yemek paraları yok diye sorun eden kendisi çocuk değil ki niye parasını istesin. Öbürünü de yedekte tutuyor galiba onla da gelecek düşünmüyordu adam bir evrak imzalatacak da işin de kar edecek diye ciddi ciddi para istemişti adamdan. Herkes ona para yedirsin diye düşünüyor herhalde.

Öbür konu geçen seneler açılmıştı. Ondan ayrılmıştır bunu bulmuştur. İşte insanın içi nasılda karşısına da onun gibi biri çıkıyor.
Keşke hep böyle olsa da herkes layığını bulsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…