Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Boyle somurgeci adamlari nereden bulursunuz bilmem.

Birak ayril gitsin. Adam simdiden senin parana gore yasar olmus...

Forum kocama para yedirmekten bıktım diyen arkadaslarla dolu.

Elbette ortak harcayacaksiniz, masraflarin sadece erkege yuklenmesine karşıyım. Ama senin bankadaki parana kadar harcama hesabı yapmaması lazim. Bu cok ayip.

Kesinlikle evlenme!!!

Resmen adama sponsor olmuşsun. O yüzsüz de utanacak yerde hala para cek diyor. Sen bırak bu adamı bırak. Bugün öyle diyen yarın borç yapıp yapıp sana kakalar

Bir şey demek zorunda değilsin. Adam göz koymuş diyorsun alana kadar söyleyecek. Bu adamla hayat geçmez. Çalışmaya başlayınca da maaşına el koyacak. Evlenirsiniz yani.

niye beslersiniz böyle asalakları.
adam o parayı da yiyene kadar peşini bırakmaz.
en iyisi salıver gitsin.

Eski konularına baktım da, sen de pek tekin biri değilsin para mevzusunda. Böyle bir adamı haketmişsin tencere kapak olayı yani

Sevgilin cimri değil canım resmen açgözlü ve bence senin paran geçtiği için seninle birlikte bu mal
Utanmadan parana göz dikmiş
Aksine sana harcatmaması gerekirken maşallah sömürmüş hayır gelmez
Ayrıl gitsin.

Bu adamdan köy kasaba mahalle apartman dairesi bile olmaz hem ablasını bir nevi kandırıyor hem de sizin birikmiş paranıza göz koyuyor yol yakınken yol verin

Sen bide böyle bi insanla evlilik mi dusunuyorsun amann allahım cimri insanlar ölsün daha iyi yaa yarın obur gün lokmalarinida sayar

Bırak bu adamı bence , cebinde 30 tl ınsanmı kaldı dısarda

Aranizi bozmak istemem ama boyle biriyle bi omur gecirmeyi dusunmuyosundur umarim adam fazla mi cimri yoksa sana para getirici gozuyle baktigi icin mi seninle

Dikkat et guzelim bana pek saglam ayakkabi gelmedi

Ay daha onceki konuyu hatirliyorum o zaman yazmamistim simdi yazayim madem: tembel ve bos bir adam karsindaki malesef, yarin obur gun ite kaka evlenirseniz bu adam evi sana baktirir haberin ola. Secim senin

Konunuz bana bir animi hatirlatti. Bir tane de bende vardi bu cep erkeginden. Bir gun yine bulusuyoruz. Ben dersten cikmisim, arkadasim da yanimda. Gectik arkadasla bir cafede oturduk. Bizim himbil gecikti. Ariyorum az kaldi geliyorum diyor. Lan dedim acaba cafeyi mi bulamadi. Ben bir etrafa bakayim diye ciktim mekandan. Biraz yurudum ki ne goreyim. Bir agacin altina sinmis. Sosisliyi bademcigine itmeye calisiyor. Ama sarfettigi cabayi bir gorsen onune bozuk para atarsin. İsaret parmagiyla itiyor girtlagina sosisi. Yanimiza gelmeden karnini doyuracak ki ben tokum desin ezik oglan.

Dondum arkadasin yanina. Zihnimde girtlaga itilen sosis goruntusu. Ve ayrildim. Bu hikaye de burada bitti. Ayril kardes ayril.

Çok mu çirkinsin ya? Hiç mi erkek ark.in olmadı? Nedir bu kadar vasat ötesi adama seni baglayan? Adam cimri bi baltaya sap olamamis, hayatındaki tüm kadınların parasinin derdinde hem ablasini hem seni söğüşlüyor.

Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ?

Para için bahane arayacağına bu adamdan nasıl kurtulursun onu düşün.
Nasıl böyle biriyle evlenmeyi hayal ediyorsun?

Ev düzme aşamasında, evlilik masraflarında tüm yük sende olacak bu çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…