Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Bugün evimize icra geldi. Babam sağolsun kredi yi ödememis evi ipotek göstermiş. Sabah geldiler evin değerini tespit ettiler. Zaten çok zor durumdayiz annem ben çok Üzgünüz. Bana dediğine bak. Ben de dedm ki annem vah tüh diyordu. Ben de ona dedim ki annem e ben biriktirdim az da olsa bi süre idare ederiz dert etme dedim dedim. Demedim de normalde. Ama demeyi de düşünüyorum. Yani. Sinir oldum ya.

E yuh.. bu kadarina da pes artik. Adam iyi yere dukkan acmis. Ekmek elden, su golden.
Bir de onun bu acgozlulugu, yuzsuzlugu, ve erkek oldugunu unutmasi yuzunden yalanci mi olcaksiniz?
Ona ne sizing paranizdan? Cebinde parasi yoksa bulusalim demesin. Allah'im ya. sinirlerim bozuldu durduk yere

Cok aradin mi canim sen bu adami?
Ne cins bu? boylesini ilk defa duyuyorum.

Utanmazin teki bu bacim. bu adamdan koca, aile babasi, hayat arkadasi olmaz deyim sana. Kanini emer insanin.

Bence buna bahane arayacağınıza, direk olarak ayrılın. Hem de bu sebepten dolayı. Belki biraz utanır...

Böyle bi Ada'mla evlenmeyi aklından bile geçirme desem çok mu ileri gitmiş olurum

Güzel kardeşim sana önceki konularında da yazmıştım bu ipsiz sapsızdan kurtul diye.
Seni ve ablasını sömüren basiretsiz kişiliksiz avare bu adamla ileri de evlenmeyi mi düşünüyorsun hala?
Bence sen direk parayı sevgiline ver ve gerçek yüzünü gör.
Sana biraz pahalıya patlayacak ama en azından ömründen hayallerinden gidecegine cebinden gider.
Bence sen başka türlü akıllanacak gibi değilsin.
Üniversite okuyacağına biraz hayatı da öprenseydin keşke.
Ya gerçekten çok aşıksın ya çok saf yada geri dönüşü olmayan bir halt yedin ondan ayrılmak istemiyorsun.
Yoksa böyle bir karaktersizle aklı başında olan biri 5 dakika durmaz.
Allah yardımcın olsun.

Bazi konulari okuyunca, allahim lütfen şaka olsun diyorum. Kusura bakma konu sahibi ama sende onlarin arasindasin. Ama bu kadar saf olma lütfen.

Anlamıycak ne var ayol çok sinir oldum.. ayrıl bu deveden.. resmen ailece kullanıyo sizi.. bi de şuna takıldım ablanı tırtıklamasına nasıl göz yumuyosun?? Kıtlıkta mı kaldın acaba??? Nolur bi akıllı uslu düşün bu adamla bırak evliliği hiçbi halt yapılmaz..

Aaa, sen ''300-400 atmazsan yapmam benim kazancım ne olacak'' diye sevgilisinin işinden pay isteyen kız değil misin? Kendimi kullandırtamam nasılsa evlenmeyeceğiz niye bedavaya yapayım falan diyordun. Eeee, öyle sevgiliye böyle sevgili yani nasıl bir çiftsiniz anlamadım ki.

Tencere kapak allah akil versin mustehak sana ver parani ne olur ver ver hele bir gör onu

Böyle işe yaramaz, malına göz dikmiş, yalancı, düzenbaz adamla evlilik mi düşünüyorsun!!!!

Böyle bir adamla evlenmek mi? Konu başlığını ve konuyu okurken nasıl ayrılmalıyım diye soracaksın zanneden bir ben miyim?

Parayi birine verdim diyene kadar sen bu adami birine versen?
Cunku omur boyu boyle biriyle? Okumuş etmişsin. Yarin işe girdiginde dusunemiyorum bence direkt bana eft yap der...
İyi dusun bak daha gençmişsin yeni mezunmuşsun. Onunde kocaaa güzel bir hayat var.

Besle yetimi diye baslayan bir atasozu var bilir misin? İste onu getir aklina
Bahane de bulma,rencide ederek ayril bu gerizekalidan

senin parandan ona ne? kız arkadaşından para isteyen parasına göz dikene adam değil de başka bişey denir söylemiycem. ayrıl gitsin.

Bu kızın da işi gücü yok , burda sabaha kadar milletin hikayesini ezberliyor

cidden kullanıyor ayrıl kesinlikle ev de istiyor harçlıkta arabada alalım mı paşaya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…