Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Arkadaslar herkese tavsiyeler için teşekkür ederim. Öncelikle 2 sevgili farklı insanlar ondan ayrilali uzun zaman oldu. Ondan para istememin sebebi beni evi temizletmek ve çocuklarına ablalik yapmami istemesi ve bunun karsiliginda ne bi teşekkür ne güzel bir söz ne bir hediye. Ve benim de zoruma gidiyordu. Bende bu şekilde çıkarmak istemiştim paragoz bi insan değilim. Öyle olsam şu anki sevgilim de paralı biri olurdu ve ona şimdiye kadar yedirmezdim. Hemen acimasizca yükleniyorsunuz karsinizdakinin de bi insan oldugunu unutuyorsunuz. Lütfen rica ediyorum. Bende zor durumdayım yani

Adam evlenince baban bize de bir ev verir diyerek ve bankadaki parandan cek diyerek sana bagira bagira benden ayril diyor ama siz anlamiyorsunuz. Bu adam sizi cok uzecek demedi demeyin.

Bu adam sana ev falan da açmaz, ne evliliği be?
Daha ortada resmi bir durum yokken, banka hesabından para istiyor herif, farkında mısın? Tam ölücü tam!
Bas tekmeyi gitsin.

ne evlenmesı dıyosun tatlım sen adam resmen senı sömürüyor... paranı yıyor. evlenınce degısecek mı sanıyosun ya da ısler cıddıye bınınce sadece yıpranan sen olacaksın bence ayrılmaslısın... bıde sen bırıkımın neden soyluyosun ve onun da her defasında dıle getrmesı hıc hos degıl resmen gozu paranda... kusura bakma ama asalak gıbı yasayan erkklerı hıc sevmem onlarla yasanmaz.... bı an once def et basından

Eeee ayrıl o zaman!!!
Niye çekiyorsun madem?

Şimdi ise girdiği için belki değişir umudum var. 1 2 ay daha gözlemlicem

Kıız, şimdi sayende gördüm eski konuyu, hatırladım. Cangöz değil paragöz mü olsaymış nicki falan diye düşünmüştüm Tencere kapak olmuş tam. Diyerek, ben kaçıyorum.

Aynen adami gömmeden önce lütfen acin kizin eski konularini okuyun kesinlikle tencere kapak

E etme bulma dünyası demişler
Yaşattığını yaşatmadan ölmezmişsin. Buradan iyi bir ders almışsınızdır umarım. Nasıl oluyormuş sizden para istenilmesi değil mi?
Bence tam birbirinize göresiniz evlenin siz. İki paragöz birbirinizden tırtıklar tırtıklar yaşarsınız gül gibi

Pardon da neyin kafasi bu arkadas allahtan belani mi ariyorsun bir de yalan atacagina ayril o adamdan hic beklemeden ayril bu adamin amacı seni parasal anlamda kullanmak yani Üzgünüm gercek bu.

Şimdi de bana diyor ki yeni bi kursa başladı bu adam ilk taksiti ilk haftadan istiyormuş buna da ablası parayi haftaya vericekmis. Bana diyor ki sen cek bana ver ben haftaya sana veriyim. 3 aydır çalışan bi kuzeni var. Antalya da bu hafta memlekete doncek. Ondan alır diye düşünüyormus onda da yokmuş ne hikmetse. Sanki çalışan benim benden istiyor. Bende dedim anneme verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…