Ben hep evde yaparım benim eşimde polis memuru ama hiç iş yerine gidip kutlama yapmadım yapmam da. Onlar bana biraz gösteriş gibi geliyor. Kendi kendinize kutlamanız en güzeliKızlar Ekim 20 de eşimin doğum günü acaba evde masa hazırlayıp ikimiz arasında pasta mı üflesek masa hazırlayıp pasta üflemek klişeleşti gibi sanki aklıma çalıştığı yere gidip süpriz mi yapmak geldi ama asker eşim kolorduya gireceğim gidersem eğer eşim acaba kasılır mı sevincini belli edemez mi evimizde ikimizin arasında mı kutlamalıyız
TeşekkürlerBen hep evde yaparım benim eşimde polis memuru ama hiç iş yerine gidip kutlama yapmadım yapmam da. Onlar bana biraz gösteriş gibi geliyor. Kendi kendinize kutlamanız en güzeli
Teşekkürler güzel fikirHoşlandığınız sakin bir mekan varsa orada da yer ayırtabiilirsiniz.. Veya sevdiği arkadaşlarına önceden haber verip sürpriz yapabilirsiniz. İnsan böyle günlerde sevdiklerini birarada görünce çok mutlu oluyor.. Veya evde başbaşa sevdiği yemekleri yaparsınız. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ne de olsa
Onca askerin içinde çok zor olur bence en iyisi evinde yapKızlar Ekim 20 de eşimin doğum günü acaba evde masa hazırlayıp ikimiz arasında pasta mı üflesek masa hazırlayıp pasta üflemek klişeleşti gibi sanki aklıma çalıştığı yere gidip süpriz mi yapmak geldi ama asker eşim kolorduya gireceğim gidersem eğer eşim acaba kasılır mı sevincini belli edemez mi evimizde ikimizin arasında mı kutlamalıyız
Elbette alırlar kısım komutanın numarasıda var gerekirse onunla giderim büyük biryer çünkü bulamazsam bileOnca askerin içinde çok zor olur bence en iyisi evinde yapgirdiğinde alırlar mı içeriye
Bu sizi ne ilgilendirir pardon ?Garnizonda pastanın mumun sizin ne işiniz var ya
Hangi şehirde görev yapıyor pekiElbette alırlar kısım komutanın numarasıda var gerekirse onunla giderim büyük biryer çünkü bulamazsam bileama vazgeçtim gitmeyecem kasıntı olur belki benimki
Diyarbakırdayız kuzumHangi şehirde görev yapıyor peki
Anladım canım benimde esim askeri personel ondan merak ettimDiyarbakırdayız kuzum
Yaa siz hangiAnladım canım benimde esim askeri personel ondan merak ettim
Eşinize üfleteceğiniz mumda bizi ilgilendirmiyor ama sordunuz diye cevap veriyoruzBu sizi ne ilgilendirir pardon ?
Ben oraya gidip vatan hainliği mi yapacağım saçma sapan cevaplar vermeyin ya allah aşkınaEşinize üfleteceğiniz mumda bizi ilgilendirmiyor ama sordunuz diye cevap veriyoruz
İşin bir de diğer yönü var ki bunu anlayacağınızı zannetmiyorum, hani orası asker ocağı güvenlik kalesi ya hani vatan savunması için ter dökülüyorya hani çocuk parkı parti mekanı değil ya….. hani her Türk vatandaşı gibi bizimde evladımız babamız orada hizmet ediyorya, hani her Türk vatandaşı gibi oradaki her nefer bizler için de orada ya, hani her Türk vatandaşı gibi bizim de söz hakkımız varya…..teeeey teey
Boşverin siz pasta neli olacak onu düşünün
Vatan hainliği yapmak için oraya gitmeye gerek yok ha oraya gidipte de yapılabilir o ayrı, olayı çarpıtmanıza gerek var mı?Ben oraya gidip vatan hainliği mi yapacağım saçma sapan cevaplar vermeyin ya allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?