• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

ne kadar kıymet veriyosunuz arkadaş kendinize, buckingham sarayindan mı geliyosunuz napıyosunuz
altı üstü anahtarın kapı deliğine sokup içeri gireceksiniz kapıda karşılanmadık diye koskoca kadını ağlatmışsınız bir de iyi niyetten bahsediyorsunuz. pes

ne kadar kıymet veriyosunuz arkadaş kendinize, buckingham sarayindan mı geliyosunuz napıyosunuz
altı üstü anahtarın kapı deliğine sokup içeri gireceksiniz kapıda karşılanmadık diye koskoca kadını ağlatmışsınız bir de iyi niyetten bahsediyorsunuz. pes
Bize söylenmedi kapıda on dakika bekledik .aradık telefonlarını da açmıyorlar .haliyle sinirlendik .yoksa kapıyı açıp içeriye girmeyi bizde biliriz .

orada kalmayı büyük lütuf gibi algılayıp kapıda karşılanmayınca da hayal kırıklığı yaşamışsınız sanırım.eşinizin ailesinin genel manada size kırıcı ve değer vermeyen bir tavrı yoksa çok büyütmeyebilirsiniz.

İyi geceler herkese kızlar.su an sinirimden basım çatlıyor.bu akşam eşim ben ve bebeğimiz bir iki günlüğüne kayınvalidemlere kalmaya gidecektik.aynı şehirde yasıyoruz.çok istekli değilim gitmeye size de saçma gelebilir ama altı aylık bebeğimiz bir türlü onlara alışamadı gördüğünde ağlıyor.bize alışsın bir iki gün gelin Kalın dediler .hem Bn de çok yoruluyorum biraz yardımcı olur dedim görümcem ve kv.bu akşam konuştuk en son gitmeden Bi saat önce görümcemle konuştum.bizi yemeğe beklediklerini söyledi.ben de hazır olmadığımızı biraz geçikebilecepimizi söyledim.neyse,yemeğimizi yedik hazırlandık saat dokuz buçuk gibi gittik.zillerini beş dakika boyunca çaldık yoklar.aradık açmıyorlar.eşim hadi gidelim dedi ayıp olur dur biraz nama kılıyorlardır açarlar dedim .bendeki bu iyi niyet zaten öldürecek beni.en son kayınbabamı aradım bem camideyim dedi kayım validem ve görümcemi de eltim alıp alış veriş merkezine götürmüş geleceklermiş .insam haber verir baba neden haber vermiyorlar ağaç olduk burada dedim.anahtar doğalgazın üstünde açın girin içeri geliriz biz dedi.basımdan aşağı kaynar su döküldü..kaç gündür bizi beklediklerini söylüyorlar ve geleceğimizi bile bile eltim hanımefendi geliyor onları alıyor ve geleceğimiz saatte avm ye ayakkabı almaya gidiyorlar .eşim de bağırdı çağırdı ne biçim insanlar ne bu saçmalık işe bak falan sedi.ben bir yandan o bir yandan söylene söylene eve geldik.sonra baktım Zil çaldı kayın validem ve görümcem .özür dilemeye gelmişler.işte biz babanızın camiye gideceğini bilmiyorduk .valla billa yarım saate döneriz çok az işimiz vardı dedik .yalvar yakar kv ağladı resmen.ben de biriniz durun biriniz gidin dedim.ayrıca kayınbabam evde bile olsa insam arar biz hemen dönecez der çok mu zor aramak dedim.yok eltim hanımefendi yslnız kalmış mış kocası demiş gideceksen annemle git avm ye .kv de kıramamış.hadi gidiyorsun haber ver ya da sen git görümcem kalsın.ayrıca eltim asla paylaşamaz onları benimle.bizim onlara gşdeceğimizi biliyordu bu akşam bile bile bu hareketi yaptı.idare eden hep ben oldum bugüne kadar.bnm düğünümde takılan altınlarımı mı kendisiyle kıyaslamadı ben gittim onu çağırmadılar dşye kv ile mi küsmedi.ama yüzüme çok iyi.ne yapacağımı bilmiyorum şimdi.sınra kayın validem ağladı hadi gelin gidelim dedi gelmiyoruz artık geçti dedik.o Zamam yarın akşam gelin kurban olurum ben size falan filan sarılmalar.dedim anne bizi hesaba katmadınız .sart mıydı onunla avm ye gitmek .insam haber verir .hadi haber vermiyorsun Bari görümcem kalsaydı dedim .ama eltim çağırdı ve akan sular durdu değil mi dedim .çok üzüldü ağladı .eşim de dayanamadı tam am bugğn geçti ama yarın geliriz üzülme anne dedi.şimdş ne yapmalıyım sizce??eşime gitmeyelim dedim.görmüyor musun kadın ağladı dedi.dayanamadı annesine.bende üzüldüm ama.siZce fazla mı iyi niyetliyim ?bir yanım git diyor yarın akşam bir yanım gitme diyor.sizce gitmeli miyim ?bir de söyle düşünüyorum yanlışsa düzeltin lütfen eltimin inadı için onlarla daha mı çok samimi olup bişey olmamış gibi mi davranayım????????çünkü kendi onları avucunun içine almış.arkalarından her türlü lafı söyler yüzlerine de bir güzel güler.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler....

Git tabi ama Üzgün dur belli et yani uzuldugunu

Zaten 21 30 da evden çıkmışsınız yarım saatte gitseniz,Avm de 22 00 de kapanıyor. Nekadar beklemiş olabilirdiniz ki.enfazla 15 dk.beklerdiniz.büyümüşsünuz. birde onlarda sizi yemeğe beklerken sizde evde yemişsiniz. Bence odesmissiniz.siz istiyorsunuz keyfimize göre hazırlanalım yemek yiyelim geç gidelim onlarda evde beklesin.nevar sanki biraz çıkmışlar işte. Yabanci misiniz yani...
Kesinlikle dogru tespit bu..

Bence hiç iyi niyetli değilsin
Eltine büyük bir kinin var
İkinizde bir birinizi çekemiyorsunuz
Bunun acısınıda iki sinsirella arasında kalan kayınvalideniz den çıkarıyorsunuz.
Zordur insanları idare etmek orta yol bulmak .Kayınvalidenizin işi çok zor
Kadıncağıza acıdım Allah sabır versin.

Eltinizi cagirmadilar sizi cagirdilar diye eltiye nispet yapmaya kalkmayin diye elti akilli davranmis akilli kadinlari severim kendinizi cok onemli gormeyin bence kaprislerinize bir katlanilir iki katlanilir.

Aradığımda bana açıklama yapılmış birazdan gelirler anahtar da şurda denmiş. Yapacağım şey basit, anahtari alır ,kapıyı açar, içeri girerdim. Bide çay suyu koyardım heralde.
O kadar küçük bişeyi buyutuyorsunuz ki eşinizle.
Egodan başka bişey değil nedeni.
Karsinizdakiler büyüklerimiz. Anladığım kadarıyla saygıyı hak eden insanlar.
Beteriné denk gelmediğinizden bu davranışlarınız.
Onlar alttan aldığı için taviz tavizı doğurmuş.
Üzüldüm kv için.
Ben de üzüldüm. İki elti hırslarını yarıştıracak diye olan kv ye olmuş. Kadıncağız birde kapıya kadar gelip özür dileyip ağlamış. Yazık ya valla. Normalde kv leri hiç sevmem ama bu konuda tek iyi niyetli olan kv. Konu sahibini hiç iyi niyetli bulmadım

Haklısın sonuna kadar. Davet ediyorlar ama kapı duvar.

Ben de gitmek istemezdim ama eşin üzülür yok yere ağzınızın tadı bozulur. Git ama mesafeli dur. Kırıldığını anlasınlar. Bir de kalma. Oturun ve evinize dönün.

Giderdim ben kayınvalide ne yapsın iyi geçinmeye çalışıyor belli iki taraflada.
Kocasi nasılsa evde diye düşünmüştür kızına sende gel baban evde nasılsa demiştir.
Dert etmeyin ben üzüldüm kayınvalideye. Ağlasa dayanamazdım

Sizi hiç iyi niyetli bulmadım,biliyorsunuz arada çocuk var ve insanlar sevmek istiyor dibine kadar kullanıyorsunuz nazlanarak bu durumu.
Şu yaşlı başlı insanlardan hizmet,hürmet beklemesek aslında herşey o kadar kolay olacak ki ama yok.
Bakın gitmeseler iyi olurmuş,siz geç geliriz yemeğinizi yiyin dediğiniz için güvenip gitmişler,birde kayınpeder evde olacakmış,düşünememiş çıkmış. Aramışsınız anahtarın yerini söylemişler,sanki eşiniz o evin evladı değilmiş,o evden çıkmamışçasına tenezzül edip girmemişsiniz içeri. Neden? Sonuçta komşu evi değil,arkadaş evi değil baba evi orası. Eşiniz sinirleniyor sizde körüklüyorsunuz"yabancı değiliz girelim"diyeceğinize.
Buda yetmiyor,insanlar kapınıza gelip özür diliyor,söyleyeceğinizi söylüyorsunuz ona rağmen hala gitmek istemiyorum,gitsemmi,gitmesemmi modundasınız,anlamak mümkün değil tavrınızı. Kapınıza kadar gelmiş kocaman insanlar,özür dileyip açıklama yapıyorlar,siz hala uzatıyorsunuz pes.
Sonrada kayınvalidem beni sevmiyor,eltime daha iyi davranıyor,şöyle böyle demek kolay.
Gayette haksızsınız.
Ha umursamazlardı,derdim ki tamam. Ama daha ne yapsınlar. Elinizi ayağınızı mı öpsünler?

Aynı şehirdeymişsiniz.

Sanki saatlerce yol gittiniz de mi kapıda kaldınız?

Büyütmüş, uzatmışsınız.

Back
X