Sizce nasıl davranmalıyım ?

Kaç kez bağırdım bu seferde saygısızlık olarak algılıyorlar. Surat asıyorlar benim başım başlıyo sıkıntıdan ağrımaya. Herşeyi taka taka bir gün iyice hasta olcam.
O zaman cevap vermeyin. Hasta olacak baş ağrısı çekecek bir şey yok ortada. Herkes durması gereken yerde duracak, yoksa görmezden gelirsiniz bitti gitti.

Sizi ilgilendirmez anne baba de gec neyi bu kadar dusunuyorsunuz anlamiyorum. Hangi hakli karisiyorlar esin iyi terslemiyor

O zaman cevap vermeyin. Hasta olacak baş ağrısı çekecek bir şey yok ortada. Herkes durması gereken yerde duracak, yoksa görmezden gelirsiniz bitti gitti.
Umarım dediğiniz gibi olur kimseyi kırmamaya calısıyorum çünkü ölüm var korkuyorum e ama böylede ben hastayım sonra. Gerilim tipi baş ağrım çıktı en son doktora gittiğimde.

Sizi ilgilendirmez anne baba de gec neyi bu kadar dusunuyorsunuz anlamiyorum. Hangi hakli karisiyorlar esin iyi terslemiyor
ilgilendirmez bizi tamam tamam deyip surat sallıyorlar aradığımda tavırlı konusuyorlar. Nasıl düşünmez sinir olmaz ki insan ? Şükür pek takmıyor ama işte geçenlerde bana dedi bizim hayatımız onlar yüzünden etkilenip satma diyosun diye daha önce surat bile salladılar eşime.

Artık böyle saçma sapan şeyleri dert etmekten sürekli düşünmekten nefret ettim herşeyden

ilgilendirmez bizi tamam tamam deyip surat sallıyorlar aradığımda tavırlı konusuyorlar. Nasıl düşünmez sinir olmaz ki insan ? Şükür pek takmıyor ama işte geçenlerde bana dedi bizim hayatımız onlar yüzünden etkilenip satma diyosun diye daha önce surat bile salladılar eşime.
Sizde onlara tavir alin ozaman. Karismaya haklari yok cunku onlar size surat yapiyorsa sizde mesafe koyun mecbur karismamayi ogrenicekler. Esinin ailesi sana boyle bisey yapsa cok kotu hissederdin yani her iki tarafinda karismamasi lazim

Sizde onlara tavir alin ozaman. Karismaya haklari yok cunku onlar size surat yapiyorsa sizde mesafe koyun mecbur karismamayi ogrenicekler. Esinin ailesi sana boyle bisey yapsa cok kotu hissederdin yani her iki tarafinda karismamasi lazim
Kesinlikle öyle. Aileler bir kez fikir verip kenarı kaçılmalı.

Cok dusunuyorsunuz alinsinlar ne olmus:) kendi aileniz anliyorum ama bende evliyim basima gelse hiic takmam kime ne? Herkesi memnun edemezsiniz :)
Orası öyle tabi ama bende artık takıntı haline gelmiş o an on durumu düzeltmem gerek gibi onlar birşey dediğinde cevap verip düzeltmem gerek mantıklı birşey söylememen gerekli sanki.. Yoksa düşünüp kurup kurup sinirleniyorum onlara ne neden karışıyorlar diye yemin ederim anksiyete bozukluğum oluştu böyle şeylerle uğraşmaktan

Orası öyle tabi ama bende artık takıntı haline gelmiş o an on durumu düzeltmem gerek gibi onlar birşey dediğinde cevap verip düzeltmem gerek mantıklı birşey söylememen gerekli sanki.. Yoksa düşünüp kurup kurup sinirleniyorum onlara ne neden karışıyorlar diye yemin ederim anksiyete bozukluğum oluştu böyle şeylerle uğraşmaktan
Tamam iste soyle laf ettiklerinde anne- baba size ne neden karisiyorsunuzki bunda sizi ilgilendiren bisey yok deyin. Bozulursalarda sende cek kendini sende bozul. Herseyi dusunup kafada kurup hasta olacagina? Evlilikte ailelerle ilgili meseller insani ve evliligi cok yilratiyor malesef ya takmayacaksin yada durumu duzelteceksin yoksa dusun dur gene olan sana oluyor.

Zarar etmiyorsa onlara ne?ailenize uygun dille karışmamalarını söyleyin.eşinize de yansıtmayın.boşu boşuna ortamı gerersiniz.

Tamam iste soyle laf ettiklerinde anne- baba size ne neden karisiyorsunuzki bunda sizi ilgilendiren bisey yok deyin. Bozulursalarda sende cek kendini sende bozul. Herseyi dusunup kafada kurup hasta olacagina? Evlilikte ailelerle ilgili meseller insani ve evliligi cok yilratiyor malesef ya takmayacaksin yada durumu duzelteceksin yoksa dusun dur gene olan sana oluyor.
Aynen öyle + bide yukarıda yazdım bir ara çocuk meselesine takılmaya başladılar daha erken geçsin daha erken yapma yapma insanlar soruyordu var mı bebek benden önce atlıyorlardı yok saçmalama diye bir oldu iki oldu en son birinin yanında bozup attım tam tersini söyledim yani bu kadar darlanmaz ki insan hamilelikte açınca konuyu ne meraklısın gez dolaş erken deyip duruyolar zTen bende daha istemiyorum ama neden bu kadar olay yaratıyosun ki hayret birşey ya

Zarar etmiyorsa onlara ne?ailenize uygun dille karışmamalarını söyleyin.eşinize de yansıtmayın.boşu boşuna ortamı gerersiniz.
Eşim böyle saçma sapan seyleri kafasına takmıyo çok şükür. Ama yeri gelincede söyler. Olan bana oluyo kime olcak baska.

Yani ben gözlerinde hala bebek gibiyim. Beni aşırı seviyorlar anlıyorum ama işte ben hasta oluyorum ki ne fayda. Kötülemek istemiyorum benim ailem onlar ama söyleme şekilleri yanlış işte. Geçenlerde eşim hediye almıştı bana bak ne güzel düşünmüş eşin almış zaten ihtayacın vardı önceden de bile alınırdı gibi bir laf geçti. Ayıp değil bu şimdi ?

Eşim patavatsız biri olsa dese e siz alsaydınız madem dese ne diceksin yani adama. ? Eşim bana birşeyler alınca alcak tabi eşin bakcak tabi. Olmaz ki böyle.

Kızlar güncelleme yapıcam motoru sattık bizimkilerden akrabalardan akıl fikir isteyin Allah'tan dedi gerçekten şaka gibi bir insan neden kızar ki kendinden de gitmiyorsa şaka ya gerçekten

Back
X