- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Mevsim9080
Kime ne acaba yaaa! Nerden buluyorlar bu cesareti! Kendi işlerine baksınlar. Çok sinir bozucu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde nasıl sinir bozucu bir kuru hayırlı olsun demek yeter ama bizimkiler illa burnunu sokcak yorum yapcam başımızda büyükler ya sorcaz illa akıl alcazKime ne acaba yaaa! Nerden buluyorlar bu cesareti! Kendi işlerine baksınlar. Çok sinir bozucu.
Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Alttan aldığımı kim söyledi ki ? Ağzıma geleni söyledim daha önce tavır yaptılar geçti şimdi yine kalkıp ne derseler söylencem bu sefer baska biri bize Allah size akıl versin dedi bende o kadar parayı sen ver verebilirsen bize dedim gülümsedi sadece bende sustum görüşürüz bile demedin gittim bir süre konusmayıda düşünmüyorum.Anne ve babanıza ne?
Kayınvalde ve kayınpeder karışsa ortalığı ayağı kaldırırsınız onlar kim de bize karışıyor diye, kendi anneniz babanız olunca aile işte diye altdan alıyorsunuz
Söylenmese de içinden diyordur zaten kim demez ki bende artık sinir hastası oldum böyle seylerle uğraşmaktan ya yemin ederim neden normal insanlar gibi iki hayırlı olsun deyip susup kenarı kaçılmaz insan yeter ga gerçekten yeter konusmayınca da derler büyüttük baktık neler yapıyo diye ! bildiğimiz gibi değil işte onlar hiç haksız olmaz ki ne yaparsanız yapın hep siz haksızsınız ötesi yok !Herkes haddini bilsin yahu!Adam zarar etmemiş,onlardan destek istememiş...
Ne münasebet aldığı sattığı motora hanımının ailesinin müdahalesi?
Eşinizin yerine olsam fena püskürtürdüm sanırım.
Hanımefendi anlamıyor musunuz? Defalarca öyle istedik öyle yaptık diyorum e iyi mademm bize düşmez deyip susuyolar ama tavırlıca triplice öyle normal bir şekilde değil ki ne derseniz surat trip nasıl uğraşayım ki nasıl yaniSorun sizin ailenize cevap verememeniz, bu kadar ezik olmayin. Herkes kendi isine baksin
Eşinizin ailesi sizin yaptığınız birşeye karışsaydı istemezdiniz. Bence sizin ailenizde karışmasın sen sorun yaqmıyosan eşinin bu yaptığını sorun yokturKızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Neyi sorun olsun çok şükür eşim kumar oynamıyo sahtekarlık yapmıyo aracı temiz kullanıp fazlasına satıyor çünkü alırkende ona göre temiz km az motor alıyor. size durduk yere kim para verir ? bizimkiler diyo sizin amacınız ne birtane alın ömürlük olsunEşinizin ailesi sizin yaptığınız birşeye karışsaydı istemezdiniz. Bence sizin ailenizde karışmasın sen sorun yaqmıyosan eşinin bu yaptığını sorun yoktur
Derken ? ne anlamda dediniz bilmiyorum ama sürekli al sat al sat gözükmesin bazen yeri geliyo aylarca biniyoruz ama temiz bakıyoruz siliyoruz yıkıyoruz sürekli elden ele değiştir yapmıyoruzçok karlı bir iş vallahi. eşinizi tebrikler ediyorum
Takmayin o zaman yani ne haklari var ki surat asmaya? Evlenmis gitmissiniz hala ailenizin suratini dusunuyorsunuzHanımefendi anlamıyor musunuz? Defalarca öyle istedik öyle yaptık diyorum e iyi mademm bize düşmez deyip susuyolar ama tavırlıca triplice öyle normal bir şekilde değil ki ne derseniz surat trip nasıl uğraşayım ki nasıl yani
sanırım gerginlikten dolayı insanları yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. hem gezip hem sattığın maldan kar elde etmek zordur onu diyorum. kimisi eksiye düşer bu işi beceremez.aileniz de siz mutluysanız daha ne diyecekler? sırf bu durumdan dolayı ben asla eşimle ters düşmez hatta destek olurdum. zor bir dönemden geçiyoruzDerken ? ne anlamda dediniz bilmiyorum ama sürekli al sat al sat gözükmesin bazen yeri geliyo aylarca biniyoruz ama temiz bakıyoruz siliyoruz yıkıyoruz sürekli elden ele değiştir yapmıyoruz
Zamanından ailemden bir kişiyi kaybettim ölüm nedir iyi bilirim acısını. Kimseye fazla atar gider yapamıyorum ben hep yarını düşünüyorum ama bugün artık yetti canımı az kaldı patlamamaTakmayin o zaman yani ne haklari var ki surat asmaya? Evlenmis gitmissiniz hala ailenizin suratini dusunuyorsunuz
Kusura bakmayın gerçekten şuan o kadar moralim bozuk ki.. Çok teşekkürler eşim piyasadan anlıyor mesela bunu sattık biraz durgun bekleyeceğiz artık belki araba bakarız falan diyor eşim her zaman alcağı aracı gösterir birtane almıştı hiç beğenmemiştim haftasına sattı istemediğim için.sanırım gerginlikten dolayı insanları yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. hem gezip hem sattığın maldan kar elde etmek zordur onu diyorum. kimisi eksiye düşer bu işi beceremez.aileniz de siz mutluysanız daha ne diyecekler? sırf bu durumdan dolayı ben asla eşimle ters düşmez hatta destek olurdum. zor bir dönemden geçiyoruz