Sizce nasıl davranmalıyım ?

Esin ailene hesap vermek zorunda degıl.
Ailen zarar etmedıgı surece onları ilgilendiren bir durum yok.
Adam alır satar karına bakar kime ne. Aılesı kocanın birey oldugunun farkında karısmıyor.
Ergen degıl sonucta
Ailene kocamın hayatı kocamın kararı zarar etmedıgı hobisiyle ilgileniyor bence sizlik Bı durum yok dıyın

Esin ailene hesap vermek zorunda degıl.
Ailen zarar etmedıgı surece onları ilgilendiren bir durum yok.
Adam alır satar karına bakar kime ne. Aılesı kocanın birey oldugunun farkında karısmıyor.
Ergen degıl sonucta
Ailene kocamın hayatı kocamın kararı zarar etmedıgı hobisiyle ilgileniyor bence sizlik Bı durum yok dıyın
Ben takmayan bir insan olsam süper olucakta..

Saka mi bu ya. Kime
Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Saka mi bu kime ne.siz de niye karistiriyorsunuz ozel hayatiniza aldiginiza sattiginiza

İnşallah. ben kendimi çok sıkıyorum. Artık böyle konusmalardan sıkıldığım için
Işte sıkıldığınızı ve konuşmalardan etkilendiğinizi belli ederseniz devam ederler. Umursamadığınızö nilirlerse mecbur susarlar. 🤗

Benim kardeşim de araba alım satımı yapıyor. Gayet normal bir şey, nesini dert ettiler bu kadar? Saracak başka bir şey bulmalılar kendilerine. Hobi kurslarına falan mı yönlendirseniz...
Eşimin hayali var yüksek maliyetli bir araç. al sat yapa yapa ona ulaşmak istiyor e kendi parasıyla ödemiş almış bana bile düşmez ama hep sorar nasıl diye beğenmediğim zaman almaz bile bazen içine sinmez.

Adam kar ediyormuş işte.
Çok takmışsınız.
Görende kumar oynuyor sanar.
Aynen bende ilkte bizimkiler böyle mi sanıyor acaba dedim. Valla bu sattığından çok şükür ki baya kar etmiş kimse bize o parayı şak diye veremez o yüzden tıkıcam kulağımı. Hayır size ne nesen takıyonuz kayafa dediğim zamanda surat asıyolar tripli davranıyorlar kimseyi kırmak istemiyorum da

Eşimin hayali var yüksek maliyetli bir araç. al sat yapa yapa ona ulaşmak istiyor e kendi parasıyla ödemiş almış bana bile düşmez ama hep sorar nasıl diye beğenmediğim zaman almaz bile bazen içine sinmez.
Sizin rızanızı da alıyormuş, daha ne? Düşünüp de hasta olacak ne var bunda? Aileniz normal değil, takılmayın.

Alıp satması binmesinden daha iyidir bence (tehlikeli olduğu için söyledim) ailenize de bizim kararımız derseniz sorun çözülür.

Aynen bende ilkte bizimkiler böyle mi sanıyor acaba dedim. Valla bu sattığından çok şükür ki baya kar etmiş kimse bize o parayı şak diye veremez o yüzden tıkıcam kulağımı. Hayır size ne nesen takıyonuz kayafa dediğim zamanda surat asıyolar tripli davranıyorlar kimseyi kırmak istemiyorum da
Kime Ne Sizden mi istedik parasını size ne de
Birkaç kere de cidden.
Sonra susarlar.

Back
X