Sizce nasıl davranmalıyım?

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
arkadaşlarım..nasıl anlatsam..eşimle internette bakınırken birlikte bir bayanın oynamasını seğrediyorduk..eşimin bundan hoşlandığını anladım..bu beni çok kırdı..eşim özür diledi benden ama..bilmiyorum biz o kadar severek evlendik..çok şaşkın ve kırgınım..kendimi kötü hissediyorum..sizce eşimin yaptığı normalmi..yoksa benmi büyütüyorum..

bence büyütüyorsun,üstelik birlikte izlemişsiniz:umursamaz:

Ya çok garibime gidiyor. Bir insana hissettiklerinden dolayı kızmak kırılmak.ınsan ne hissedeceğine karar vermez ki elinde değil ki. ha desenizki hoşlandı ve şunu şunu yaptı yapmamalıydı diye. ama şimdi hoşlanmamalı mıydı demek gerekiyor.
Bu oyundan çok hoşlandıysa eşiniz ben olsam o oyunu öğrenir dansı herneyse en alasını ben yapardım eşime bu kadar basit

birinin oynamasını hele güzel oynuyorsa seyretmeyi ben de severim

bunda nasıl bir amaç olurki

anlamadım neden bu kadar sorun ettiniz

birde beraber seyretmişsiniz bunda nasıl bir hata aramak gerekli o kısmı anlamış değilim

ne var bunda eşim düğündede tv de de izliyor böyle yarışmalarda var gözünümü bağlayalım ve seninle izlemiş kocan
nette kötü sitelere giriyorsa chat gibi şeyler d yapıyorsa senden habersiz bilgisayarı kafasına geçir derdim

Hiç büyütülecek birşey değil,dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım?.Ne var ,üstelik diğer arkadaşların da dediği gibi seninla birlikte izlemiş,üstüne bir de özür diletmşsin..Boşver böyle şeyleri,mutlu olmaya bak..;)

Bir bayanın oynamasından hoşlanması ayrı, bayanın kendisinden hoşlanması ayrı bir durumdur bence. Ayrıca, biz bayanlar da bir erkek güzel oynadığında bakmıyor muyuz?
Bu illaha oynayan o erkekten hoşlandığımız anlamına mı geliyor?

Davranışlarınızı değiştirecek bir durum yok bence...

Oturmuş beraber izlemişsiniz, eşiniz de fikrini söylemiş...

Bu internet olayları arttı dua edinde oynayanları izlemekten öteye gitmesin...

vaaayyyy ben anladim :kedi: . Ah su erkekler yokmu?
Arkadasim üzülme neticede bu bayan internetten, yani gercek hayatinizin icinde degil.
Bu arada ne oyunu oynuyordu bayan, merak ettim simdi :jeyyar:

nasıl yani anlatamam.......acaba ...cinsellik anlamındamı hoşlandı......o oynarken farklı şeyler düşündüde bunuda sizemi yansıttı...........

e ozaman normal bişey izlemiyodunuz kliptir vs...?göz göre göre adama öyle görüntüler açtırırsanız olabilecek bişey bence :olmaz: tabiki hoş değil de,ben sizin amacı anlamadımki...eşiniz öle şeylerden çok hoşlanıyosa normalde,e internete bağlanmasına izin vermeyin,elin kadınına öyle içi gideceğine siz o açığı kapatın da,sizinle ilgilensin akıl var mantık var :umursamaz:

e ozaman normal bişey izlemiyodunuz kliptir vs...?göz göre göre adama öyle görüntüler açtırırsanız olabilecek bişey bence :olmaz: tabiki hoş değil de,ben sizin amacı anlamadımki...eşiniz öle şeylerden çok hoşlanıyosa normalde,e internete bağlanmasına izin vermeyin,elin kadınına öyle içi gideceğine siz o açığı kapatın da,sizinle ilgilensin akıl var mantık var :umursamaz:

arkadaşım çok hoş güzel söylüyorsunda..benimde o kadar kafam çalışıyor heralde..ben göz göre göre açmadım..sadece canlı yayın kazaları adlı videolar seğrediyorduk..birden bire onu açtık..içeriğini bilmeden yaptım yani..yoksa bende manyak değilim kocama öyle şeyler açıp göstereyim..

bence sız buyutmussunuz..
neden kırıldınız kı aceba baska bısımı tetıkledı sız?..
beraber ızlemıssınz hem..

Back
X