canım teşekkür ederim yorumun ve önerilerin için bende beyaz altın istiyorum aslında ama erkek arkadaşım sarı olmasını çok istiyo her şey de benim istediğim gibi olsun istemiyorum yani
ondan en azından en sade olan ince klasik model yine biraz uyabilr dedim ama senin eklediğin en son olan alyans ta benim favorim açıkcası onu bende çok beğeniyorum
teşekkür ederim canım önerilerin için tek tek takacak olsam 5 benimde hoşuma gidiyo of heepsi hoşuma gidio galiba nasıl karar vericem ya
haklısın canım zaten altın sarısını sevmem en azından beyazla bi arada olursa biraz daha iyi of of napcam bakalım
kesinlikle denemek gerekli tabikide canım işte hani alyansı hep takmak zorunda mıyız değil myz sonucta alyansını çıkartmşsın derler die çekiniyorum ilerde zümrütte alyansım olck aslında benim kafam o konuda biraz karışık açıkcası ben zümrütü takmayı tercih ederim seçim yapacak olursam ah ah sevdiceğim bir gelse de karar vermek kalsa keşke orasıda ayrı konu
acaba biberonun önerdiği 4. modelin ben beyazını erkek arkadaşımda altınımı alsa o model çok hoşuma gidiyor hem altın hem beyaz rengi mevcut
Eki Görüntüle 314057
erkek arkadaşım bunu alsa ben gümüşünümü alsam acaba
alyansında farklı olması çok mantıklı diil aslında aman of çok karışık kafam