- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
Herkesin kendi fikri.Teşekkürler cevabınız içinHerkesin hayatı doğrusu yanlışı kendine. Ben olsam imzalamazdım. Ahlak açısından belki doğru değil ama ucu kimseye dokanmıyordur. Bu kadar polemiģe gerek var mıydı?
Yok sanmıyorum çoğu emekli kisilerÇok saçma,adam ve kadın kimseye zarar vermiyorsa apartmanda normal girip çıkandan farkları yok,kimseyi ilgilendirmez
Yalnız o imza toplayan insanların çoğu eminim ki instagramda şeyma subaşını takip ediyordur
Sonuçta günahı sevabı da kendine kendi özel tabiki yaptığını kendi adıma onaylamiyorum dediğim gibi herkesin kendi hayatiImzalarim seve seve. Evet apartmandan atilmasini gerektiren bi durum yok, evet size zarari da yok. Ama bu tur insanlarin yoluna biraz tas koyulmali biraz toplum tarafindan dislanmali ki yaptiklarinin cezasini ceksinler. Hic aciyamacagim valla aldatilan bende olabilirdim sevdigim biri de o zaman hayati cehennem olsun isterdim baskasi adina da isterim.
Herkesin görüşüne saygı duymak lazım bence.ben kendi adıma allah korusun aldatislam karşı tarafa muhattap olmazdım mesela.dediğim gibi kişiden kişiye olaylar yasaninanlar değişir+100
Bence de yorumlarda çifte standart var, ben de aynı şeyleri demeye gelmiştim
Ben kendi adıma cevap vereyim bir kişiyi evden artırmak başka bişey söylemek uyarmak bambaşka şey bence.Ben imzalamazdim kimsenin özeli beni ilgilendirmez diyen arkadaşlara bı soru sormak istiyorum
Kardeşimi ,arkadaşımı ,komsumu kocası aldatıyor konularında neden mutlaka söylemek gerek diyorsunuz ozaman ? Oda özel hayat kime ne kocası bol bol aldatsin ozaman istediğini eve alsın istediğine ev alsın n'olacak ki özel hayat ?
Farkı göremiyorum ben ? Söylediğinde esin aldatıyor diye evliliği bitecek evden kovulacakBen kendi adıma cevap vereyim bir kişiyi evden artırmak başka bişey söylemek uyarmak bambaşka şey bence.
Söyleki toplum tarafından atılmak başka.kişinin özel hayatında evinden kovası çok başka bence.sonuç olarak evet evden atılıyor her türlü ama kişisel başka toplumsal baskaFarkı göremiyorum ben ? Söylediğinde esin aldatıyor diye evliliği bitecek evden kovulacak
Burda da aynı şekilde kadın evden çıkartılacak
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ne çok uzak biriyim bu sebeple biturlu anlayamıyorum ve anlayış gosteremiyorum çok saskinimSöyleki toplum tarafından atılmak başka.kişinin özel hayatında evinden kovası çok başka bence.sonuç olarak evet evden atılıyor her türlü ama kişisel başka toplumsal baska
Sizin görüşunuz bu şekilde olabilir saygım var herkes aynı düşünemez ve çocuk tacizine bu konu bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum adı üstünde çocuktan bahsediyoruz benim konum ise koskoca insanların hayatı çocuklara yapılan birsey olsa ortada kim derki beni ilgendirmez diye.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ne çok uzak biriyim bu sebeple biturlu anlayamıyorum ve anlayış gosteremiyorum çok saskinim
Çocuk tacizcisi tecavuzcusu komsunuz olduğunda çocuğuma zarar vermiyor bana bize zararı yok demekle aynı malum özel hayatı kisisellestirmemeli
Çok saskinim
İnsanları razız etmiyorlarsa saçma çok saçma nerden biliyorlar adamın evli olduğunu onuda anlayamadım yani evi kötü bir amaçla kullanıp farklı farklı Kişiler geliyor ve Buda ispatlı bir halde olsa elbet imza atılır istenmez ama kimine ister herkes resmî nikah yapmak zorundamı sadece dediğiniz gibiyse bir erkek arkadaşı var ve o evine gelip gidiyor insanları razız edicem birşey yapılmıyorsa imza toplanması çok saçmaherkese selamlar.aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim.çok detay vermeden anlatmaya çalışıcam kimseyi rencide etmek istemediğimden.biz site içersinde oturan apartman sakinleriyiz ve çoğunlukla maalesef emekli etrafı seyreden ne olup ne bittiğini merak eden tipler buna bazı genç ve orta yaş grubuda dahil.apartmanımızda eşinden boşanmış çocuk çoluk sahibi orta yaşlada bir bayan var eşini çok uzun yıllar önce kaybetmiş ve kaybettiğinden beri başka bir beyle beraber yaklaşık 6 7 yıldır.bu bayan imam nikahıyla beraber bu beyle aynı evde yaşamıyorlar adam eve girip çıkıyormuş sık sık ki ben daha gözümle görmüş değilim ve adam evliymiş.tabiki onaylamıyorum ilişkisini ama benide alakadar etmiyor bana zarar vermediği müdütçetede zarar vermiyor derken örnek veriyorum alkol alıp alıp bağırır çağrır yada başkasına yan gözle bakması gibiki dediğim gibi yaklaşık 3. yılım olucak ben oturalı hiç görmedim böyle bişey.sonuç olarak uzatmak istemiyorum toplantı oldu apartmanda bu adamın apartmanın arka kapısından girdiği kim olup olmadığını soruşturmaya başladılarki bilmeyen de yoktu neden ortaya atıldı onu da anlamış değilim ve toplantıda bu bayan yoktu.en son karar ise kendimi mahkeme salonunda gibi hissettim imza toplanıp apartmandan atılma isteği.ben en baştan dediğim gibi onaylamıyorum ama beni hayatı da ilgendirmiyor yani imza atıp atılmalı mı şimdi bu kişi yada gerçekten böyle bir kanun var mı?
Kadın bir komşusuna anlatıyor adamın evli olduğunu komşusuylada arası bozuluncada oda başkalarına anlatıyor o şekilde yayılıyorİnsanları razız etmiyorlarsa saçma çok saçma nerden biliyorlar adamın evli olduğunu onuda anlayamadım yani evi kötü bir amaçla kullanıp farklı farklı Kişiler geliyor ve Buda ispatlı bir halde olsa elbet imza atılır istenmez ama kimine ister herkes resmî nikah yapmak zorundamı sadece dediğiniz gibiyse bir erkek arkadaşı var ve o evine gelip gidiyor insanları razız edicem birşey yapılmıyorsa imza toplanması çok saçma
Evet öyleymiş daha sonra okudum bütün yazıları snaırım zaten sizde imzalamamayı düşünüyorsunuz bencede doğru kararKadın bir komşusuna anlatıyor adamın evli olduğunu komşusuylada arası bozuluncada oda başkalarına anlatıyor o şekilde yayılıyor
Evet düşünmüyorumEvet öyleymiş daha sonra okudum bütün yazıları snaırım zaten sizde imzalamamayı düşünüyorsunuz bencede doğru karar
Komşusu da ne dostmuş mübarek, kadıncağız yakın bulup dost sırdaş deyip anlatmıştır belki, arası açıldı diye iftira atmadığı ne malum, belki kadının evine gelen kişi bir akrabası veya birlikte olduğu adam aslında bekar.Kadın bir komşusuna anlatıyor adamın evli olduğunu komşusuylada arası bozuluncada oda başkalarına anlatıyor o şekilde yayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?