sizce nasıl hareket etmeli

Sonuçta günahı sevabı da kendine kendi özel tabiki yaptığını kendi adıma onaylamiyorum dediğim gibi herkesin kendi hayati

Ben kendi adıma cevap vereyim bir kişiyi evden artırmak başka bişey söylemek uyarmak bambaşka şey bence.

Ben kendi adıma cevap vereyim bir kişiyi evden artırmak başka bişey söylemek uyarmak bambaşka şey bence.
Farkı göremiyorum ben ? Söylediğinde esin aldatıyor diye evliliği bitecek evden kovulacak

Burda da aynı şekilde kadın evden çıkartılacak

Farkı göremiyorum ben ? Söylediğinde esin aldatıyor diye evliliği bitecek evden kovulacak

Burda da aynı şekilde kadın evden çıkartılacak
Söyleki toplum tarafından atılmak başka.kişinin özel hayatında evinden kovası çok başka bence.sonuç olarak evet evden atılıyor her türlü ama kişisel başka toplumsal baska

Söyleki toplum tarafından atılmak başka.kişinin özel hayatında evinden kovası çok başka bence.sonuç olarak evet evden atılıyor her türlü ama kişisel başka toplumsal baska
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ne çok uzak biriyim bu sebeple biturlu anlayamıyorum ve anlayış gosteremiyorum çok saskinim

Çocuk tacizcisi tecavuzcusu komsunuz olduğunda çocuğuma zarar vermiyor bana bize zararı yok demekle aynı malum özel hayatı kisisellestirmemeli

Çok saskinim

Sizin görüşunuz bu şekilde olabilir saygım var herkes aynı düşünemez ve çocuk tacizine bu konu bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum adı üstünde çocuktan bahsediyoruz benim konum ise koskoca insanların hayatı çocuklara yapılan birsey olsa ortada kim derki beni ilgendirmez diye.

İnsanları razız etmiyorlarsa saçma çok saçma nerden biliyorlar adamın evli olduğunu onuda anlayamadım yani evi kötü bir amaçla kullanıp farklı farklı Kişiler geliyor ve Buda ispatlı bir halde olsa elbet imza atılır istenmez ama kimine ister herkes resmî nikah yapmak zorundamı sadece dediğiniz gibiyse bir erkek arkadaşı var ve o evine gelip gidiyor insanları razız edicem birşey yapılmıyorsa imza toplanması çok saçma

Kadın bir komşusuna anlatıyor adamın evli olduğunu komşusuylada arası bozuluncada oda başkalarına anlatıyor o şekilde yayılıyor

Kadın bir komşusuna anlatıyor adamın evli olduğunu komşusuylada arası bozuluncada oda başkalarına anlatıyor o şekilde yayılıyor
Komşusu da ne dostmuş mübarek, kadıncağız yakın bulup dost sırdaş deyip anlatmıştır belki, arası açıldı diye iftira atmadığı ne malum, belki kadının evine gelen kişi bir akrabası veya birlikte olduğu adam aslında bekar.
Dedikodu ne fena birşeydir, bilirim insanların iftira ve dedikodularıyla insanlar hakkında olmadık hikayeler uydurduğunu, kayınvalidemi eşimin sevgilisi zannedip dedikodu yapan meraklı kadınlar tanıdım, kayınvalidem olduğunu söylediğimde yüzleri bile kızarmadı ama şaşkın bakışlarını görmek bana yetmişti :)))

Son düzenleme:
Ben IMZALARIM ! Yuva yikiyor bu kadin resmen imam nikahini da kullanıyorlar dinimizide kotuluyorlar. Her neyse sonucta size bi başkasina zarari olmasa da insanlığa namusa zararı var bence imzalayin derim. Yarin birgun size de baskasinada zarari olmayacağı ne malum ?

Adam evli olmaz o zaman beni ilgilendirmez.ama resmen fuhuş yapılıyor adam parayı veriyor kadın oturuyor.sizin kocanızin metresi olsaydı bu kadar anlayışlı olacakmiydiniz.bence imzalanmama nedeni özel hayata saygıdan değil böyle gayri ahlaki bir duruma duyarsız kalma durumu.

Evden attırmak için imza ne demek yahu?
Ne tehlikeli bir apartman orasi.
E bu kadın başka yere de gitmesin, zehirlesinler olsun bitsin. Yuh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…