- 25 Temmuz 2017
- 22
- 46
- 38
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
Çok doğru bir tespit o nikahla kocası tabi aile içi karışamayız aman sonra bize bulaşır kadın memnun değilse gider derler bizeneValla merak ediyorum ayni apartmanda esinden siddet goren bi kadin olsaydi bu sefer onu korumak icin apartman sakinleri boyle birlik olurmuydu yoksa bizi ilgilendirmez aile içi olaylar diyip sessiz mi kalırlardı... Bu gereksiz ahlak bekçiliği olayları çok tuhaf geliyor bana. Asıl korkulması gereken o dedikoduyu yayan komşu bence.
yok birlikte olduğu biri var evet ama dediğinize katılıyorum dedikodu olayına karşıyım ve kimseye zararı olmayan kendi halinde yaşayan biri.tabiki yaptığını onaylamıyorum ama beni ilgendiren bir durum yok oratada.Komşusu da ne dostmuş mübarek, kadıncağız yakın bulup dost sırdaş deyip anlatmıştır belki, arası açıldı diye iftira atmadığı ne malum, belki kadının evine gelen kişi bir akrabası veya birlikte olduğu adam aslında bekar.
Dedikodu ne fena birşeydir, bilirim insanların iftira ve dedikodularıyla insanlar hakkında olmadık hikayeler uydurduğunu, kayınvalidemi eşimin sevgilisi zannedip dedikodu yapan meraklı kadınlar tanıdım, kayınvalidem olduğunu söylediğimde yüzleri bile kızarmadı ama şaşkın bakışlarını görmek bana yetmişti :)))
katılıyorum size.Valla merak ediyorum ayni apartmanda esinden siddet goren bi kadin olsaydi bu sefer onu korumak icin apartman sakinleri boyle birlik olurmuydu yoksa bizi ilgilendirmez aile içi olaylar diyip sessiz mi kalırlardı... Bu gereksiz ahlak bekçiliği olayları çok tuhaf geliyor bana. Asıl korkulması gereken o dedikoduyu yayan komşu bence.
ne denilebilirki işi gücü olmayan sokak gözleyen insanlar topluluğu.Evden attırmak için imza ne demek yahu?
Ne tehlikeli bir apartman orasi.
E bu kadın başka yere de gitmesin, zehirlesinler olsun bitsin. Yuh.
aynı örnek benimde aklıma geldi.Ben de imzalamazdım.
"İlk taşı günahsız olan atsın"
bence onların özel hayatında alan memnun satan memnun hesabı ortada 5 6 yıllık bir ilişki var bu kadar uzun sürede kadın illaki olay çıkartıdı gibime geliyor.benim eşim yapsa tabikide kim ister böyle bir şeyi ama benim muhatap olacağım kişi eşimdir karşı tarafla muhattap dahi olmam ki hadi oldum diyelim nereye kadar attıracaksınız burdan taşındı nerde yaşıcak sokakta mi yapıcak olan kişi her yerde yapar bana göre.kadının kendi evi var bu arada tabki ihtiyaçlarını karşılıyordur o ayrı.Adam evli olmaz o zaman beni ilgilendirmez.ama resmen fuhuş yapılıyor adam parayı veriyor kadın oturuyor.sizin kocanızin metresi olsaydı bu kadar anlayışlı olacakmiydiniz.bence imzalanmama nedeni özel hayata saygıdan değil böyle gayri ahlaki bir duruma duyarsız kalma durumu.
illaki böyle bir hayat yaşyanın kişi herkese zarar vericek diye bir durum mu var.neler okuyoruz buralarda haberlerde boşanmamış evli karı kocalar bile neler yapıyor.zararın kimden geleceğini kim bilebilirki.rabbim korusun.Ben IMZALARIM ! Yuva yikiyor bu kadin resmen imam nikahini da kullanıyorlar dinimizide kotuluyorlar. Her neyse sonucta size bi başkasina zarari olmasa da insanlığa namusa zararı var bence imzalayin derim. Yarin birgun size de baskasinada zarari olmayacağı ne malum ?
hiç şahit olmadım daha böyle bir şeye.etrafa zararı yoksa asla imzalamam
Haklısınız hiçbirimiz tasvip etmiyoruz ama kadının özel hayatı kendini ilgilendirir, ortada evli biriyle nikahsız bir beraberlik varsa bu adamın eşi, adam ve o kadının çözeceği bir meseledir.yok birlikte olduğu biri var evet ama dediğinize katılıyorum dedikodu olayına karşıyım ve kimseye zararı olmayan kendi halinde yaşayan biri.tabiki yaptığını onaylamıyorum ama beni ilgendiren bir durum yok oratada.
teşekkür ederim yorumunuz için.son cümlenize kadar aynı fikirdeyim.Haklısınız hiçbirimiz tasvip etmiyoruz ama kadının özel hayatı kendini ilgilendirir, ortada evli biriyle nikahsız bir beraberlik varsa bu adamın eşi, adam ve o kadının çözeceği bir meseledir.
Dedikodu yapmak attırmaya çalıştıkları kadının yaptığından daha beter birşey aslında, dedikoducu komşu attırmayı düşündüğü kadına değil kendine ne kadar büyük bir kötülük ettiğinin farkında değil, ben buna inanırım, kim birini hasetle kötü duygularla diline dolarsa aynı muameleyle karşılaşıyor, bir arkadaşın yazdığına da katılıyorum, şiddet gören bir kadın için döven adamı attırmak için imza toplarlar mıydı? Hiç sanmıyorum, ne de olsa dayak yiyen kadınlar kocalarından yiyor, koca bu dövebilir.
Ben görüşümü söyledim.sonuçta insanlar bazı şeylere goz yumuyorsa onayliyorda sayılır.tabi görüşümü yazdım diye yine ceza aldım.size yapılmış bir ha keret yoktu yazım da .üstelik konunuzun sahislarinin varlığı dahi muamma.3 sahis kisi ve kisilerden bahsediyorsunuz.genelde buraya fake konu açıyorlar.sizin için söylemiyorum sizin konunuza inandim ve yazdim gercek olmasa farzi misal boyle bir olayda boyle yapardim diye yazdim ama hemen ceza yedim munenin adaletsiz davrandigini düşünüyorum.verecginiz karara saygi duyuyorum umarim hayirli bi ksrar olur apt sakinleri adinabence onların özel hayatında alan memnun satan memnun hesabı ortada 5 6 yıllık bir ilişki var bu kadar uzun sürede kadın illaki olay çıkartıdı gibime geliyor.benim eşim yapsa tabikide kim ister böyle bir şeyi ama benim muhatap olacağım kişi eşimdir karşı tarafla muhattap dahi olmam ki hadi oldum diyelim nereye kadar attıracaksınız burdan taşındı nerde yaşıcak sokakta mi yapıcak olan kişi her yerde yapar bana göre.kadının kendi evi var bu arada tabki ihtiyaçlarını karşılıyordur o ayrı.
Neden ceza aldığınızı ben bilemem. Size gerekli cevabı site yöneticisi verir.Ben görüşümü söyledim.sonuçta insanlar bazı şeylere goz yumuyorsa onayliyorda sayılır.tabi görüşümü yazdım diye yine ceza aldım.size yapılmış bir ha keret yoktu yazım da .üstelik konunuzun sahislarinin varlığı dahi muamma.3 sahis kisi ve kisilerden bahsediyorsunuz.genelde buraya fake konu açıyorlar.sizin için söylemiyorum sizin konunuza inandim ve yazdim gercek olmasa farzi misal boyle bir olayda boyle yapardim diye yazdim ama hemen ceza yedim munenin adaletsiz davrandigini düşünüyorum.verecginiz karara saygi duyuyorum umarim hayirli bi ksrar olur apt sakinleri adina
Evetadamın evli olduğu bilgisi kesin mi
Hak veriyorum size yorumunuz icin tsklerNe münasebet yahu! Kadının yaptığını onaylamıyorum, ama ne olursa olsun birini evinden etmeye hakkı yok kimsenin. Dört duvar arasında insanlar ne yaşıyor bilemeyiz, kınamak da kimsenin haddine değil. O kadının yerinde olsam dava ederim bu saçmalığı çıkarıp imza atan herkesi. Bi de sitenin ortasına oturtup recm cezası uygulayıp taşa tutsunlar bari, yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?