• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl kızlar elbisem?

:) onu bulsam zaten, hemen atlayacağım da..

canımmm arkadaşının denediğini çok beğendimm ben yaa.bak senin begendiğinde onu andırıyor.hatta rengi çok güzell.bence böle bişey olmalıı.

canim bence siyah elbise cok sade.her kes abiye almis diyorsun sonuk kalicak onlarinkinin yaninda.ama giyilmeyecek tarz elbise de degil yani.fiziginle de uyumlu.ama baska bisey ariyorsan biraz canli renklere bak derim.mesela bu krem renkli elbiseyi begendim ama straplez olarak giyilirse yani uzerine bisey giymeden.acik giyermisin giymezmisin onu bilmiyorum ama uzerinde birsey olmadan daha hosuma gitti.uzerine giyilen sey olmamis bence.ama elbisenin guzel havasi var hem rengin,hem de modelin.sac,makyaj,ayakkabi ve el cantasi filan guzel olur bence.

cnm bencede canlı renklere bak buda ykışmış ama canlı olsa daha güzel olur gibi genç kızsın sonuçta cnm bnm

Kızlar elbise gitti, aldı arkadaşım.. ,Nasip olmadı zaten.. :)

Krem rengi elbise fena deil ama ustune giydigi boléro blêmis bence s'en bolero giyme sal al ustune uygun daha sk olursn

Back
X