Sizce nasıl konuşmalıyım artık ?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhabalar konuyu uzatmadan hemen ablalarima sizlere sormak istiyorum ben 23 nişanlım 30 yaşında. 2 yılı aşkındir nisanliyiz aileler arasında sorun oldu ama Nisanlmla ben çok iyiyiz birbirimizin her zaman yanındayız. Artık evlenmemiz gerektiğini nasıl acilayablirim ailesi destek olmayacak nişanlım olacak diye ümit ediyor ama bende kendimiz yapalım diyorum benimde bi gururum çevrem var, artık vakit geldi de geçti ailem de konuşur ama ben kendim bu sefer ağır konusmak istiyorum. Ettafimakiler başka şeyler yaşadığımızı dsunup dedikodu vs tarzında konuşmalar söylediler yüzüme ama ben öyle bi insan degilim sadece üstüne düştüğüm için hemen başka yönlere çekiyorlar artık cidden bunaldim destek olan ablalar yazsin sadece

Haftalardır ağlıyorum çok kötü durumdayım beynim durmuş vaziyette... bana akıl vern ne diyebilirim nasıl konuşabilirim çok üzgünüm aynı zamanda çok da seviyorum...

canım üzülecek birşey yok
menapoza girmemimi bekliyoruz evlenmek için dersin
bir adım bir istek yoksa güle güle dersin

Ben artık evlilik hazırlığı yapalım istiyorum
De
Başka nasıl olacak ki?
Havai fişekle gökyüzüne mi yazdıracaksın?
Açık, net konuşmak en temizi.
Öyle alengeli işlere, oyunlara hacet yok

Ben artık evlilik hazırlığı yapalım istiyorum
De
Başka nasıl olacak ki?
Havai fişekle gökyüzüne mi yazdıracaksın?
Açık, net konuşmak en temizi.
Öyle alengeli işlere, oyunlara hacet yok
Konuştum bütün gerekenlerı ama nerede hata yapıyorum ki hazirigimizi yaptık sağlık raporu vs ama gün alamadık bi türlü, oyun falan amacım değilde olması gerektiği gibi nasl konusabilirm kavga çıkarmadan sakin sakin

Ağlama canım ya niye ağlıyorsun. Al nişanlını karşına konuş, ne olacaksa olsun artık de . Madem sorunlarda çıksa atlattık, biz iyiyiz diyorsun oda seni zor durumda bırakmak istemeyecektir. Seni seviyorsa zaten dikkate alacaktır. Üzme kendini sen, kim ne dersede desin takılma. Ama sizin içinde çok uzaması iyi değil bence.
Çok uzamış, bir işin uzadıkça b... çıkar derler büyüklerimiz.

Doğru söylüyorsun abla Allah razı olsun yorumlarından içimi ferahlattin bir yandan nasıl konuşabilirim... ne diyebilir im üzmeden kavga etmeden çünkü kendisi sınırlı her şeye sinirleniyo

Ben sana beklesen de olur ne acelen var yazmak istedim sadece. 28 yaşındayım 7 yıllık sevgilimle bu yaz evlenicez. Tanışın bir daha niye ki bu acele. Hem küçüksün bence

Artık bu işin kızması, üzmesimi kalmış canım. Ayrıca öyle kızıyo sinirleniyo diye haklı olduğunda susma yoksa ömür boyu susmak zorunda kalabilirsin
Haklısın bunun kızacak bi yanı yokki.
En zor şeylerden nişanlı olmak. Sevgili desen değil, evli desen değil bir garip bir hal
Ne hissediyorsan söyle, anlat bakalım ne diyecek. Gerisini sonra düşünürsün. Şimdi yat uyu rahat rahat. Herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun senin içinde canım.

Ben sana beklesen de olur ne acelen var yazmak istedim sadece. 28 yaşındayım 7 yıllık sevgilimle bu yaz evlenicez. Tanışın bir daha niye ki bu acele. Hem küçüksün bence
Acele değil benim bildiğim nişanlılik süresi 2 yılı geçmez bu kadar uzamasi saçma asker yoj okuyan yoj boşanma bekleyen yok evlenmemiz için sebep yok

İçimi sizde ferahlattiniz sağolun Allah razı olsun sizden de iyi geceler sagolun abla ne konusabilirm onun hakkında da yazsaydın biraz :)

Acele değil benim bildiğim nişanlılik süresi 2 yılı geçmez bu kadar uzamasi saçma asker yoj okuyan yoj boşanma bekleyen yok evlenmemiz için sebep yok
Nişanlı olduğunuz kısmı atlamışım malesef..
Şu an ki görüşüm sen haklısın arkadaş git konuş bence

İçimi sizde ferahlattiniz sağolun Allah razı olsun sizden de iyi geceler sagolun abla ne konusabilirm onun hakkında da yazsaydın biraz :)
Sendende razı olsun.
Bu arada kaç yaşındasın?

Sorunlar yaşamışsınız neler yaşadınız bilemem,
Niçin bu kadar uzun nişanlı kaldınız,
Öncesinde sevgilimiydiniz,
Ailelermi istemiyor vs vs

Yani bir sürü konu var konuşmayı geliştirecek.
O yüzden en doğru konuşma şeklini sen bulabilirsin canım. Ama hissettiklerini söyle. Niye evlenmediğinizi sor. Seni seviyorsa hak verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…