Sizce nasıl tavır sergilemeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

catclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
50
25
88
Selam herkese iyi akşamlar öncelikle bi konu canımı sıkıyor;
1 senelik bi arkadaşlığım var adı x olsun x ile aramız çok iyi bloklarımız yanyana aynı sitede oturuyoruz her aksam beraberiz kalıyoruz vs.
Üniye beraber hazırlanıp kazandık o ayrı okul ben ayrı okul
Neyse uzatmayıp olaya geçeyim
Bugün pazara gittik birlikte dönerken ona bilgi verdim hesaplarının şifresini kolay yapma bulunuyormuş falan dedim
Oda şifremi tahmin et falan dedi bende ettim bilemedim daha sonra kardeşi ''söyliyim mi şifreni'' dedi
x Hayır dedi bende neden nolcak çalıcakmıyım dedim
İlerde düşman oluruz bişey olur başka şekilde kullanırsın şifrelerim birbirine benziyo dedi.
Ne uğraşıcam dedim bende
x de hiç beklemediğin insan neler yapıyo dedi
şok oldum :D
her şeyi paylastıgım yakın arkadaşım beklemediğim bişey söyledi çünkü
daha sonra hiç konuşmadan eve döndük görüşürüz diyip ayrıldık
Olayı anneme anlattım oda sana güveni yok demekki dedi
Sizce bundan sonra asıl bir tavır sergilemeliyim?

1 senelik bi arkadaşlığım var adı x olsun x ile aramız çok iyi bloklarımız yanyana aynı sitede oturuyoruz her aksam beraberiz kalıyoruz vs.
Bugün pazara gittik birlikte dönerken ona bilgi verdim hesaplarının şifresini kolay yapma bulunuyormuş falan dedim
Oda şifremi tahmin et falan dedi bende ettim bilemedim daha sonra kardeşi ''söyliyim mi şifreni'' dedi
İlerde düşman oluruz bişey olur başka şekilde kullanırsın şifrelerim birbirine benziyo dedi.
Ne uğraşıcam dedim bende
şok oldum :KK70:
Doğru bir şey söylemiş niye alındınız? Gerçekten en yıkıcı darbeler en güvendiğimiz insandan gelmiyor mu? Ayrıca ne yapacaksınız kızın şifresini de ordan yola çıkıp güvensiz dediniz

Gereksiz bir dert .ben abime bile vermem şimdi onda mı bana karşı tavır sergilesin .😀 ne demişler arkanı babana bile güvenme

Yüzünüze çarpılacağından korktuğunuz olayları onunla paylaşmayın. Sadece onunla değil, kimseyle. Gün geliyor canını yakmak için en keskin bıçağı kullanıyorlar.

Arkadaşlar ben x kişisinin şifresini istemedim ki,o kendi şifre konusunu açtı ve söyledi,ben ilerde düşman oluruz kısmına anlam veremedim demistim :)

Azıcık küsün bence. Böylece o da her düşündüğünü her an söyleme huyunu sorgular ve belki vazgecer.

(Bi kaç gündür soğuk ve garip davranıyordu)
Ne uğraşıcam dedim bende
şok oldum :KK70:
Önce büyümeyi deneyin. İkinizede iyilik yapmış olursunuz. Dost olmak demek birbirinin herşeyini bilmek demek değildir.

şifre konusunda haklısınız o ayrı özel bi olay bende kimseye vermem ben sadece bana yapmıs olduğu tavrı anlayamadım sadece.

O yaşta arkadaşlıklar çok önemseniyor, yıllarca sürecek sanılıyor.. Şimdi kaç kişi birbiriyle görüşüyordur ki :KK48: Siz bir tavır sergilemeyin zamanla çok sağlam değilse biter zaten arkadaşlığınız.

Alınmışsınız ama siz de kimseye güvenmeyin şifre verecek kadar

şifre konusunda haklısınız o ayrı özel bi olay bende kimseye vermem ben sadece bana yapmıs olduğu tavrı anlayamadım sadece.
Tavır yapmamis kı
Kardesıne hayır soyleme demıs orda sen neden demesen sohbet tatlı tatlı sonlanacakmıs.
Sen neden dıyınce o da olabilecekleri soylemıs.
Sende bunu tavır olarak almissin
Ortada aslında tavır yok.
En azından bu konuyla ilgili yok

Bende bir kısas anlatayım bari hatırladıgım kadar 😁; Baba ile oğlu yolda yürüyorlarmış ,oğlu yüksekçe bir duvarın üzerine çıkmış, ( hatırlayamadım artık oğlan orda ne yapacaksa😅) oğlancagız inecem diye uğraşıryormuş, babası oğlum atla ben seni tutarım demiş, oğlu olmaz baba yüksek düşerim demiş , baba yok yok atla sen ben seni tutarım demiş, oğlu iyi madem demiş atlayıvermiş tabi baba hemen kenara çekilmiş tutmamış oğlunu küt diye düşmüş, oğlu yerden tökezleye tökezleye kalkmaya çalışırken üzgün üzgün sormuş , baba neden tutmadın ,tutmadım çünkü babana bile güvenme demiş . Umarım ana tema anlaşılmıştır. İyi geceler aklı selim insanlar.:KK15:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X