sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

deniiizzz

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
316
İstanbul
kızlar oturma odası için bu koltuk takımını beğendim sizlerinde fikrini almak istedim yorumlarınızı yaparsanız sevinirim konuyu sorular ve tavsiyeler bölümüne açmıştım ama bir derdim var bölüme geçmiş anlamadım

Son düzenleme:
görüntü olarak çok güzel ama
oturma odası denince benim aklıma daha rahat koltuklar geliyor
biraz daha pufidik minderler
belki tv izlerken ayak uzatmak için L koltuk vs gibi

istikbal in koltuk takımı kızlar

oturma odası için güzel olur mu kullanışlı olur mu diye yorumlarınızı alıyım dedim

bence çok güzel ama evin küçükse zor olur

geniş bir oda lazım bunlar için

Oturma odasında kullanacağın için yani sürekli rengi açık olduğu için temizliği uğraştıracak gibi sanki seni. Ama çok güzel

istikbal in koltuk takımı kızlar

oturma odası için güzel olur mu kullanışlı olur mu diye yorumlarınızı alıyım dedim

bana göre güzel salon takımı olur

ama oturma odası için biraz büyük sanki

böyle daha rahat kullanışlı bişeyler baksan daha iyi olur

çünkü çok minderli olunca oturma odasında bir süre sonra minderler yerleri temizleme vaziyeti alıyo

hele ki çocuk olunca hiç yerinde durmuyo

Fiyatı çok fazla ben bir takıma o kadar vermem açıkcası
Kullanışlı bile değil üstelik
Evin kullanmadığın salon kısmında belki ama oturma olarak çok rahatsız
Görüntü olarak güzel, renkler uyumlu
Fakat ben tercih etmezdim..

kızlar kafam çok karışık alıp sonradan pişman olmak istemiyorum yazıcağınız her yorumu dikkate alıyorum..

mesela oturma odası için pufidik şeyler L tv koltukları falan önerilmiş onlarda olabilir aslında ama

sade şık ve güzel olsun istiyorum önerileriniz varsa resimlerini de paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…