sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

evet misafir geldiğinde yatıcak yer konusunda çok haklısın canım acaba öyle güzel modeller bulabilir miyim

Bayıldım cok güzel bi takım :):)

evet çok güzel ama fiyatı çok da uygun değil.bir de oturma odası için kullanışı nasıl ona bakmak lazım.mesela açılıp yatak olması gerekir bence bir oturma odası takımının.belki çok fazla misafir gelmez ama o da bi artı yani.bi de biraz daha pofuduk bişeyler düşünebilirsin.

Bence çok güzel zevkli bir seçim. İstikbal'in böyle bir takımı olduğunu bilseydim bende bunu alırdım, dikkatimden kaçmış sanırım
Ama oturma odası için değil de misafir odası için daha uygun sanki.

Ayrıca yatak olarakta kullanacağın bir model istersen İstikbale iyi bak derim, güzel modeller var onda açılabilen.

iyi akşamlar arkadaşım görüntü olarak çok güzel ama oturma odası için uygun degil salon takımı olarak daha uygun olur bence hem rengi çok açık sonradan pişman olma temizlik konusuda çok önemli ayrıca fiyatı çok pahalı yinede sen bilirsin

Görünüş olarak güzel ama comforlu olacağını sanmıyorum ben de pek. Zaten koltuk başlarının böyle ahşap ya da metal olanları hiç rahat olmuyor kumaş olsa yumaşak olsa daha iyi olur gibi. Fiyat olarak bütçeniz nasıl bilemem ama sırf görünüm için bu koltuklara o para verilmez gibime geliyor.

Model çok harika ama ayda bir gelecek misafirlerin için ayrı bir SALON kuracaksan, oraya güzel.
Oturma odasında daha konforlu koltuklar tercih etmelisin :) Yoksa işkenceye dönüşür

ben genelde minimalist bir dekorasyondan yanayım ama bence hoş bir takım olmuş
........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…