önemli olan sen giydiğinde sende nasıl durdugu ve senin kendini nasıl hissettiğindir boşver:)
Eki Görüntüle 370235
Eki Görüntüle 370236
elbiseni ve kombinini çok beğendim.bence yaşın 18 olduğundan renkli payettide denemelisin.hatta renkli giymelisin.göz makyajınıda böyle koyu yapma.renkli göz kalemiyle kirpik diplerinden ince bir hat çek.bence lacivert olabilir.gene lacivert maskara kullan.yeterli.
kızlar kuzenimin düğünü yaklaşıyor.. bende hiç düşnmemişim nasıl bişey giysem diye.. bir şeyler düşündüm .. sizce abartımı olur
bu elbise hep aklımdaydı çok seviyorum
Eki Görüntüle 369887
yaşım 19 olduğu için bu renk daha uygun olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 369888
çanta süet olabilir diye düşündüm.. kararsızım şahsen
Eki Görüntüle 369889
makyajı da böyle düşündüm
Eki Görüntüle 369890
Eki Görüntüle 369891
saç da da bu model hoşuma gitti
Eki Görüntüle 369892
sizce nasıl bi kombn ?
canım elbise çok şık ayakkabı ve çanta ise günlük dışarı çıkarken giyebileceğin cinsten..bence böle bir kombin yapma
abiye ayakkabı alıpta sadece düğünde dernekte mi giysin ? bence çok güzel olmuş. ayakkabıda çok şık. hem gündelik giyersin hem düğünde dernekte. abiye ayakkabı alıpta rezil olma hem yaşına uymaz hem kötü olur taşlı pulla falan :)
fikirlerin için sağol canım.. ama ben iki türlü de kullanmak istediğim için böle şeyler seçmiştim :44:canım elbise çok şık ayakkabı ve çanta ise günlük dışarı çıkarken giyebileceğin cinsten..bence böle bir kombin yapma
abiye ayakkabı alıpta sadece düğünde dernekte mi giysin ? bence çok güzel olmuş. ayakkabıda çok şık. hem gündelik giyersin hem düğünde dernekte. abiye ayakkabı alıpta rezil olma hem yaşına uymaz hem kötü olur taşlı pulla falan :)
çanta hariç sevdim ben canım :)
abiye dediğim rugan siyah bir ayakkabı önü açık veya kapalı fark etmez..rugan siyahlar da günlük giyilebilir ama bu pembe süetler abiye kıyafetle giyilmez..öğrenci olabilirsin ama pazarlık da yaparak çok uygun fiyata bulabilirsin o ayakkabılardan...ben sadece fikrimi söyledim..sanırım sende fikrimizi sormak için açmıştın bu konuyu..tercih senin tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?