ama her dakıka aramak lazım en azından mesela işten gelıo falan
ya da bı yere gıdıcez dıyo ee orda aramak lazım kımle oturuyo kı belkı kızlarla tanıstı ohoo
Saka yapiyorsun herhalde kaydirigubbakcemile3
:)
işi cıktıysa arayabılır ama askım ısım cıktı ben bugun bılmemneredeyım
sımdı suraya gıdıyorum dıyebılır nebıleyım
cok mu manasız oldu, ama haber verecem demıs haber vermelı dıger turlu bekletmıs oluyor
arıcam senı deyıp aramayınca kız bu defa merakta kalıo
hıc arıcam demesın o zaman bılerek yapıo sankı
ama her dakıka aramak lazım en azından mesela işten gelıo falan
ya da bı yere gıdıcez dıyo ee orda aramak lazım kımle oturuyo kı belkı kızlarla tanıstı ohoo
yok kız ne malum ne yaptıgı,
cafeye gıdıom askım dedı amca ogluyla falan gıttı,
e sonra? hadı ne yapıolar resım cekıp yollasın olmazsa. ohooo :1closedeyes:
her dakika aramak mı lazım :1shok: bu mümkün mü sence canım ya.herkesin bi yasantısı var.yemek yiyecek,uyuyacak,ailesiyle ve arkadaslarıyla zaman gecirecek..her saniye telefonla konusarak sevdigini kontrol edemezki.bence bu tür davranıslar güvensizlikten baska bisey degil..
afedersin cnm yaa ama ne bilim bende her an konuşalım istemiyorum ki. Kendimize ait zamanlarımız olsun mesela 5 ya da 6 saat görüşmeyelim özleyelim istiytorum ama kızdığım şu bişeyi yapıcam dediği halde yapmaması beni delirtiyor.
Tamam haber vericem demis, o ayri bi konu ben diyorumki simdi ona fikslenip kalmamak gerek. Tamam aricam dedi, arar eninde sonunda elbet. Ona hemen msjlar atmak, göndermeler yapmak gerekmiyorki. Aramazsada aramaz, yani ben olsam umursamam acikcasi. Zamani gelince yüzüne vururum sadece kaydirigubbakcemile3
Ama tabi her Insan baskadir, ama bu kizimizin kendisini frenlemesi gerekiyor biraz, umursamasin biraz, herseyi oluruna biraksin, hemen moral bozmasin... olan kendine oluyor sonucta :-S
ay kiz bu ne güvensizlik Çok üzgünüm çoook
Bu kiz bu cocuga güvenmese onunla Sevgili olmaz herhalde degilmi.
Aldatma konusunu gecelim bence
Ben sevgilimi 5-6 saat degil, 6 gün oldu MSN'den görmedim sesinide en son Carsamba günü duydum. Haa kendini canli canli en son nezaman gördün diye sorarsan: 2 ay oldu görmedim. Keske sizin görüstünüz sıklıkta biz görüssek hihoyyyt
Biraz özlet cnm kendini. cek kendini biraz. Naz yap. Kacan kovalanir... kovalat kendini
tamam hadı aldatmıyo dıyelım sevıyo o yuzden yanında,
ama bır gun yanlıs yola sapmıycagı ne malum basında bekleyemıyoruz barı haberdar olalım ,aradık actı şunu şunu yaptım dedı,
ama arıycam deyıp gec aramadı ne ? o arada neden aramadı kı CADIARZU ne yapmaya calısıodur işi mı cıktı:1ninca:
o da dogru kız heba oluyor düşününce falan hıc umursamamalı
zaten iş olcaga varır mı demelı,
ama öle de iş mı olur ya saldım kayıra mevlam cayıra misalı kaydirigubbakcemile2
bısey dıcem 2 ay oldu gorusmedın hadı uzak oldgunu varsayalım muhtemelen baska sehırlerdesınız, sesını en son carsamba duydun bu adam ozaman berı ne yapıyor az mı sevıyorsun onu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?