- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Şimdi şöyle bazıları işkurla anlaşmalı oluyor ve parsını devlet ödüyor 1 sene ondan sonra sözleşme bitince hadi güle güle deyip çıkarıyorlar.
Bi de ikincisi özel liseler,öğretim kursları zaten bu sene kapatılıyor umarım haberiniz vardır.
https://www.sikayetvar.com/iskurKolej bu dediğim ama . Evet anlaşmaları varmış ama öyle olsa müzik öğretmeni de var okulda ama omun branşından açmamışlar bir yek ne yani çıkarırlar mı diyorsunuz şimdi ?
Kafa karıştırıcı bir durum bu
Hal hareketleri normalse idareciler olumlu yaklaşıyorsa cikarma olmayacaktır
Belki başka bir şube için öğretmen alımı yapmak için de ilan açık ola bilir
Bu arada bence kendilerine sorma ilan neden açık diye...Is arıyor diye düşünebilirler hakkinda
Sadece sizin alan olsa Allah Allah derdim ama, bu kadar alim yapacaklarsa bence kotu bir durum yoktur. Ben olsam konusmazdim herhalde.
https://www.sikayetvar.com/iskur
İnceleyin bi isterseniz,ben çok duydum sözleşme bitince kendi verecek diye maaşı başka işçi alan.
Özel okullar her sene her branştan ilan verir.Maksat kendilerini garantiye almak.Sizce bunu sorsam mı kurucuya yoksa ne olacaksa görsem mi?
Özel okullar her sene her branştan ilan verir.Maksat kendilerini garantiye almak.
Başka yerlere başvur.Yeni eleman alabilirler maaşı işkur ödesin diyeYani bu ilan sadece işkurda ve mesela ingiliZce yok ya da müzik bunun dışında tüm branşlar var nedense
Başka yerlere başvur.Yeni eleman alabilirler maaşı işkur ödesin diye
Hiçbir zaman gerçek sebebi söylemezler.O yüzden inanmayacaksınız.Çoğalır diye de açmış olabilir ilanı ya da aralarında beğenmedikleri yerine birini almak için de.Arkadaşın da acemi herhalde.Sorulmaması lazım bunun.Özel okulda her sene sonuna doğru tetikte olup başka yer bakacaksın.Bir arkadaş sormuş neden diye seneye için demişler öğrenci çoğalır yetişmez diye demişler
Hiçbir zaman gerçek sebebi söylemezler.O yüzden inanmayacaksınız.Çoğalır diye de açmış olabilir ilanı ya da aralarında beğenmedikleri yerine birini almak için de.Arkadaşın da acemi herhalde.Sorulmaması lazım bunun.Özel okulda her sene sonuna doğru tetikte olup başka yer bakacaksın.
iyi de her sene bu okul komple bütün öğretmenleri değiştiriyorsa veliler buna ses etmiyor mu? saçma geldi bana maaşını vermeyeceksen okul açma yani. yukarıda da yazmışlar göstermelik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?