- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Açık fikrimi söyleyeyim nişanlımın düzenli bi işi vardı fakat kendi işini yapmak istedi o sebeple ayrıldı bu aralar bu yüzden maddi açıdan sıkıntıda ve benim maaşıma yüklendik baya hatta kredi kartı falan da çıkarttık ama nişnalıma güvenmediğim için değil o para alacağı yere güvenmediğim için istemek istemiyorum çünkü zaten kredi kartlarımı sıfırladık onları ödeyeceğiz bu ay benim maaşımla yüklü bi miktar elimize 300 tl gibi birşey kalacak o borçları ödedikten sonra ee alacağı toplu parayı alamazsa o 300'de işyerinden çektiğim avansa kesiklecek biz ne yiyip ne içicez o nasılsa para gelecek diye çok açılıyorçok güveniyor ama nasıl güvendiğine inanamıyorum ben hiç güvenmiyorum çünkü daha öncede başımıza gelmişliği var şu gün kesin alacağız dediğimiz parayı alamadığımız..
İyi de ben sıkışsam yine anamdan babamdan isterim.Laale bende hiç sevmiyorum malesef ben birinin bana borcu olsa onu bile geri isteyemem şimdi adamdan borç istemeye zorlanıyorum tamam biliyorumbende cok sıkışsam nişanlım ne yapar ne eder bana bulur o da cok sıkıştığı için son çare benden böyle birşey istedi ama malesef ben hiç isteme taraftarı değilim isteyemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?