Sizce ne demeliyim ??

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Oyhh kızlar aslında büyük bi dert değil ama benim içime dert oldu sabahtan beri işime bile konsatntre olamıyorum.Nişanlımın işleri kötü gidiyordu son zamanlarda imdi yeni bir iş aldı eline önümüzdeki hafta toplu bir miktar para geçecek yani inşallah geçecek..Önümüzdeki haftaya kadar idare edebilmek adına bir miktar nakit paraya ihtiyacımız var fakat bulabileceğimiz hiçbirer yok bende 5 aydır burada çalışıyorum bana sen patronundan ister misin dedi bende isteyemem diyemedim direk çünkü direk dersem kötü olur bugün konuşacaktım güya ama ben gidip te para isteyemem patronumdan konuşmasam nişanlıma konuştum onda da yokmuş bu aralar çok sıkışığım zaten falan dedi desem olur mu ki istesemde vermez zaten o kadar parayı biliyorum ne yapacağımı şaşırdım hoooff annem babama yapardı bunu önceden annemde istemezdi patronundan onun gibi oldum bende sıkıntıdan patliiciiiimm

İçinize dert olacaksa bi patrona söyleyin kaybedecek bir şeyiniz yok. Hem içiniz rahat eder adam vermezse de yalan söylemiş olmazsınız. Ben isteyemem hayatta öyle bir şey yapamam diyorsanız sevgilinize sordum ama sıkışıkmış vermedi diyebilirsiniz. İsteyemem demek aranızı bozacaksa istedim vermedi diyebilirsiniz.

Sormakla bişey kaybetmezsin cnm hem belkide verır bilemezsin ki ihtiyac bu sonuçta. Nişanlın peki bu durumla ilgili bir girişimi var mı tek sen mi karşılayacaksın

Öyle olmuyor işte bana lazım olsa o bi şekilde bulup isteyip getiriyor. Ondan direk isteyemem diyemiyorum. Ha o erkek tabiki ister bulur getirir ama ben bayan olarak isteyemem malesef ama pat diyede isteyemem diyemiyorum vay efendim ben neler yaptım da sen istemeyecek olsan bile tamam isterim deseydin oluyo sonra olay vs. vs. vs.

sıkıntı olacağını ödemeyeceğini sanıyorsanız istemeyin. istemiş gibi yapın.
ama nişanlım öder cidden topku para alacak diyosanda bi sor derim patronuna

Açık fikrimi söyleyeyim nişanlımın düzenli bi işi vardı fakat kendi işini yapmak istedi o sebeple ayrıldı bu aralar bu yüzden maddi açıdan sıkıntıda ve benim maaşıma yüklendik baya hatta kredi kartı falan da çıkarttık ama nişnalıma güvenmediğim için değil o para alacağı yere güvenmediğim için istemek istemiyorum çünkü zaten kredi kartlarımı sıfırladık onları ödeyeceğiz bu ay benim maaşımla yüklü bi miktar elimize 300 tl gibi birşey kalacak o borçları ödedikten sonra ee alacağı toplu parayı alamazsa o 300'de işyerinden çektiğim avansa kesiklecek biz ne yiyip ne içicez o nasılsa para gelecek diye çok açılıyorçok güveniyor ama nasıl güvendiğine inanamıyorum ben hiç güvenmiyorum çünkü daha öncede başımıza gelmişliği var şu gün kesin alacağız dediğimiz parayı alamadığımız..

Kolay değildir elbet o zaman sende patronun verebileceği,karşılayabileceği miktar kadar isteyebilirsin belki ihtiyacın olduğu için durumu izah edersen anlayabilir seni üstünü de bi şekilde nişanlınla konuşup tamamlarsınız

Patrondan para istemek de nedir yahu?
Hele ki kadını devreye sokmak!!!
Babanın da erkek arkadaşının da yaptığı ne büyük ayıp?
Erkek adam arkadaşı,ailesi,akrabası yok mudur?
Gider bulup buluşturur,lafını bile yapmamalı.
Ne bileyim ya bana çok ters bu işler...

bi de anlamadım daha nişanlıyken ne diye ortak hesap ortak kredi kartı bilmemne işlerine giriştiniz. çok başınız ağrır böyle giderse.

Laale bende hiç sevmiyorum malesef ben birinin bana borcu olsa onu bile geri isteyemem şimdi adamdan borç istemeye zorlanıyorum tamam biliyorumbende cok sıkışsam nişanlım ne yapar ne eder bana bulur o da cok sıkıştığı için son çare benden böyle birşey istedi ama malesef ben hiç isteme taraftarı değilim isteyemem yani

İyi de ben sıkışsam yine anamdan babamdan isterim.
Nişanlımın haberi olmaz.

Ben erkek olsam asla gidip de sevgilimden,nişanlımdan böyle bir şey talep edemem. Gerçi kadın halimle de edemem de neyse. Gidip ailesinden,eşinden/dostundan istesin; çok ayıp ya.

Laale ben annemden babamdan hayatım bounca hiç para istemedim helel babamın hiç 5 lirasını aldığımı dahi bilmem ne gördüysem nişanlımdan gördüm ben malesef şu anda ona direk isteyemem de diyemedim bu yüzden

Neyse kızlar ben arayacağım nişanlımı istedim vermedi sıkışığım dedi vs diyeceğim ama bir daha böyle bişe talep ederse derim isteyemem bi kere dedim vermedi hem kadın başımla daha kimlerden ne isticem derim gelemiyorum böyle sıkıntılara yeterince destek olmaya çalışıyorum zaten ama bu kadarı beni aşıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…