- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Çünkü defalarca denemiş olmayacağına ikna etmişsin kendini, bu yüzden bu vakur duruşun. İyi ki farkına varmışsın çünkü, evlenince birde aileleri ikna etmen gerekecekti. Hakkında hayırlısı olsun ama dağıtmaktan da korkma. Üstünü örttüğümüz şeyler, bir şekilde sonradan vurabiliyor insana.İş yerimle konuştum evlilik iptal dedim izin kullanmıcam... Çünkü izin kullanırsam kendimi daha çok dagıtırım diye düşünüyorum. İşe gidip gelmek olayı beynimde büyütmeme musade etmicek en azından. Şu an aman aman bi üzüntü yok. Onu çok sevmiştim ama olmayacagını anladıgımda çok olgum bi ruh haline bürünüyorum. Dışardan bakılınca hiç mi sevmemiş lan bu kız bile denebilir. Ama böyleyim. Olmadı mı bitmiştir. Asıl zorluk olmayanı oldururken oluyor... Zor olanı atlatmışım gibi geliyor. Elimden geleni yaptım, hatalı oldugumda özür diledim. Kırıcı laf etmedim. Ilımlı olmaya çalıştım son konuşmada. Buna ragmen sevimsiz cümleler duydum. Değmez ki.. Bi taraf yapmaya çalışırken diğeri oralı olmuyorsa ne önemi var..
Şimdi duyduğun sevimsiz cümleler inan evlendikten sonra daha artacaktı, dediğin gibi bireysel çabasıyla iki kişilik evlilik yürümez.
Senin yerinde olsam iznimi kullanır, sevdiğim bir arkadaşım yada kardeşimle kafamı dinleyecek bir yerlere kaçardım. Doğa gezileri, denizi seyretmek en iyi terapidir bana göre. Ama kendini en iyi sen tanırsın, kafanın karışık olduğu günlerde cepte kalacak bir öneri sunmak istedim sadece. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.