Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Efe,Tolga,Kerem,Alper,Batu,Burak,Oğuz,Kaan.

Bunlar benim hoşuma gidenler,umarım bulursunuz en kısa zamanda bir isim

Benim Kayra ismide son zamanlarda cok hosuma gidiyor. Yüksek tutulan veya sayılan birinden gelen iyilik, lütuf, ihsan, atıfet, inayet. Anlamini tasiyormus

Agah cok agir degilmibya :))insallah cok tsk
Yok değil zaten anlamı çok hoş osmanlı zamanından bir isimmiş anlamı da bilen bildiren vakıf olan demek tabi biraz farklı nereye gitsek çok ilgi çekiyo soruyorlar size de şunu soylıyım hemen karae verin yoksa kv ismini koyar siz kalakalırsınız isim belirleyin eşiniz hemen alsın gidip yoksa araya kaynar

Yok kv denizde dedigi icib koymam :)) kv basta emir sora toprak sorada deniz dedi.o bana demistiya "o benim cocugum kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz onun ismini ben katicam " ogunden beri onun soyledigi her isim bana itici geliyor
Minik karpuz koy
Şaka bi tarafa sağlıkla gelsin inşallah
Ben alengirli isim pek sevmem
Ali,Mehmet,Deniz ,Can gibi düz isimleri severim

Òncelikle hayırlı evlat olması dileği ile ... "azem"olabilir yanına bi isim de siz bulabilrsiniz anlamı cennet kapısını bekleyen meleklerden birinin adı imiş

Oglum olsaydi Yavuz koyardim,esimin babasi o ufakken vefat etmis hic tanimadim ama esim gibi birini yetistirdigi icin cok seviyorum,isterdim adini koymayi. Aklimda baska isim yok ama Mert,Ege,Efe,Yigit isimlerini de severim.Benim kizin okul arkadaslari Poyraz,Ruzgar,Demirhan,Ferit,Ali Kerem,Pars.Belki fikir olur.

Son düzenleme:
Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam

Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum
ayyy mirac cok güzelllll kiz oluncada mira. mirac bende cok istedim esim telafüz edemio diye koyamadim. esiniz ne istior?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…