- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Agah cok agir degilmibya :))insallah cok tskAgâh diyorum benim yakışıklınin adı hayırlı doğumlar
Bnce super dusunmissun :))Buyuk oglum Eymen, kucuk oglum Egemen,3.de olursa oda süpermen
Tesekur ederim :) eymen guzel isim ama bnm akrabamda varEymen .Hayirli doğumlar dilerim
Klasik olacaksa ömer
Yeni moda olacaksa tuna
Klasikler candir (ben cok modaci degilim isim konusunda)Insallah :)) yok furkan ismini bnde beyenmiyorum zaten
Rica ederim:)Tskr ince bilek:)
Aslinda suan arasa dogru yoneliyorum :) du bakim hayirlisiEfe,Tolga,Kerem,Alper,Batu,Burak,Oğuz,Kaan.
Bunlar benim hoşuma gidenler,umarım bulursunuz en kısa zamanda bir isim
Kayra daha cok kizlara gider bnce :)Benim Kayra ismide son zamanlarda cok hosuma gidiyor. Yüksek tutulan veya sayılan birinden gelen iyilik, lütuf, ihsan, atıfet, inayet. Anlamini tasiyormus
Kiiz hepsi tamamda buradaa erkek ismi %50 mehmet bnce nereye baksam ger tarafta mehmetler var :)Klasikler candir (ben cok modaci degilim isim konusunda)
Ömer,kerem,mehmet,fatih,yusuf...
Yok değil zaten anlamı çok hoş osmanlı zamanından bir isimmiş anlamı da bilen bildiren vakıf olan demek tabi biraz farklı nereye gitsek çok ilgi çekiyo soruyorlar size de şunu soylıyım hemen karae verin yoksa kv ismini koyar siz kalakalırsınız isim belirleyin eşiniz hemen alsın gidip yoksa araya kaynarAgah cok agir degilmibya :))insallah cok tsk
Yok kv denizde dedigi icib koymam :)) kv basta emir sora toprak sorada deniz dedi.o bana demistiya "o benim cocugum kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz onun ismini ben katicam " ogunden beri onun soyledigi her isim bana itici geliyorDeniz koy adını
Minik karpuz koyYok kv denizde dedigi icib koymam :)) kv basta emir sora toprak sorada deniz dedi.o bana demistiya "o benim cocugum kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz onun ismini ben katicam " ogunden beri onun soyledigi her isim bana itici geliyor
ayyy mirac cok güzelllll kiz oluncada mira. mirac bende cok istedim esim telafüz edemio diye koyamadim. esiniz ne istior?Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam
Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?