- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İnşallah canım. Senin de gönlünce olsun her şey.Insallah gonlunce olur :) bnmkide ikincisi kiz olsa fena olmaz
amin evet aras da güzel bir isim.Ilk dogum canim kasik fitigi cikti bende gebelikte oyuzden sezeryan olcam :) benim yegenimin ismide berat.bnim aklimdada miraç vardi suan mirac la aras arasinda gidip geliyorum ama sanirim arasa yoneliyorum.buarada Allah bagislasin prensesini sende sag salim al kucagina :)
Bende o isimleri seviyorum ama esim karsi cikti bizde:) ozgur koymak istedim ona da burun kivirdiBenım cocugum yok ama oglum olursa oyle yeni isimleri sevmiyorum, ali, ahmet, mehmet, tarzı ısımler hosuma gıdıyor nedense :)
Bzm ailede omer var :)omer ve baris isimletini cok severim ^^
Aras guzel isim ama anlamina bakin derim, anlami yuzunden koymadim ben at kili olarak geciyoramin evet aras da güzel bir isim.
anladim .. esinin adini koyupta 2. adi da koyan oliyorBzm ailede omer var :)
Anlamina bakmamistim.at kili olarakmi geciyorAras guzel isim ama anlamina bakin derim, anlami yuzunden koymadim ben at kili olarak geciyor
nehir ismi olarak biliyorum.hiç araştırmalarımda öyle bir anlama rastlamadım.Aras guzel isim ama anlamina bakin derim, anlami yuzunden koymadim ben at kili olarak geciyor
Esimde benim gibi .ben mirac dedigimde esimle bn ortak kararimiz iki isimli olsin hem kv istedigi emir hemde bnm istedigm.mirac ama ariza cikariyo kadin diomya :) suan miractan cok arasa dogru yoneliyorum onadaa laf eder biliyorim
canım asafı bende düşündüm amaHmm asaf anlami ne
Anlamina bakmamistim.at kili olarakmi geciyor
nehir ismi olarak biliyorum.hiç araştırmalarımda öyle bir anlama rastlamadım.
hemen hemen ecrin, aleyna ismi koymak gibi bir şey o zaman bu isim?Evet aras nehri var, bende o anlama siginip koyalim demistim ama nehir anlamina ulasmak icin google da baya inceleme yapmak gerekiyo aras ismi anlami olarak baktiginda at kili cikiyor karsina sadece.
Dusundum cocugum okuma yazma ogrenip adini google yazsa ve at kili gorse orda bana kizmaz mi:)
Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam
Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum
Ecrin ve aleyna nin kuranda gecen anlamlari kotu die biliyorum ama cok arastirmadim pesin hukum vermek istemem acikcasi. Fakat aras in anlami kotu degil de, anlamsiz gibi yani...hemen hemen ecrin, aleyna ismi koymak gibi bir şey o zaman bu isim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?