Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
amin evet aras da güzel bir isim.

Esimde benim gibi .ben mirac dedigimde esimle bn ortak kararimiz iki isimli olsin hem kv istedigi emir hemde bnm istedigm.mirac ama ariza cikariyo kadin diomya :) suan miractan cok arasa dogru yoneliyorum onadaa laf eder biliyorim

Tatlım daha öncek ilişkileriniz nasıl kv ile bilmiyorum ama şunu anladım istersen onun adını ver kendi istediği olacak diye onu bile kabul etmez :)
eşinden yana sıkıntı çıkmıyorsa siz aranızda halledin, eşin de dur artık desin annene sen ses etme ama eşine söyle.

Anlamina bakmamistim.at kili olarakmi geciyor

nehir ismi olarak biliyorum.hiç araştırmalarımda öyle bir anlama rastlamadım.

Evet aras nehri var, bende o anlama siginip koyalim demistim ama nehir anlamina ulasmak icin google da baya inceleme yapmak gerekiyo aras ismi anlami olarak baktiginda at kili cikiyor karsina sadece.

Dusundum cocugum okuma yazma ogrenip adini google yazsa ve at kili gorse orda bana kizmaz mi:)

hemen hemen ecrin, aleyna ismi koymak gibi bir şey o zaman bu isim?

Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam

Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum

Arkadaşım şu forumu biraz dolaşıp inceleyip konuları öyle açsanız nerede açmanız gerektiğinizi bilirdiniz. Gebelik bölümünde doğuma hazırlıkta bebeğimizin cinsiyetleri ve isimler bölümü var oraya açmalıydınız.

Barış, Umut, Utku, Mete, Kağan, Hakan, Tolga, Bora, Uraz, Deniz, Oktay,Tuna, Alper, Altay, Cem, Ali, Başar, Ulaş, Erdem, Eren, Koray,Kutay, Okan, Oğuz, Özgür
İlk defa bu kadar isim yazdım foruma, seç beğen al.

yekta,çağan,altan,mirza :) bende hamileyim suan eger erkek olursa aralarından seçicem Allah nasip ederse❣

Benim iki oğluşum var sana tavsiye olur belki . Yavuz selim ve yusuf Eymen . Ben çift olarak verdim isimleri ama tek tek değerlendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…