- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
bende bunların hepsini çok beğendim:)
birisi batın demiş. batın ne ya batın filmi çekmek gibi.
ensar da güzel değil çünkü ensar vakfı olayları yüzünden adı kötüye çıktı ben koymazdım.
Karpuzlu araba benim kayınvalidem de toprak olacak diye tutturmuştu ama fikir bile sormuyor sadece olack. toprak filan diye seviyordu ben de ona inat koymadım.
Nufus dionda ne dio biliyomusun kv eger bnden habersz farkli isim koyarsaniiz sizi öldururum :) oglunada seni evlatliktan redderim dio :) kadin iyice psikopata baglamiskimin ne diyeceğini takmayın ya ben bu ismi beğendim deyip nüfusu gösterirsiniz :) benim annemde can olsun deyip durur daha ortada hiç hiç bir şey yokken ve hatta evlenmeden .
Dalga geçilmeyeceğini düşündüğünüz bir isim olsun yeter :)
Ben ilkokul da felaket dalga geçerdim en uyuz çocuklardandım :) o yüzden aşırı dikkat etmem gerekiyor
Amun canim saol :))Maşaallah korkma tabi ne güzel.Benim elimde değil panik atak olcam nerdeyse.Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...Teşekkür ederim.
bence eşinizn adı klasik isim daha çok yakışacaktır bence bebeğini sağlıkla kucaına al inşşalhEsimin adi ahmet :)
Aras guzel :) tesekur ederimToprak,Barkın, Çağlar, Aras, Ediz. Şimdilik bunlar geldi aklıma canım. Hayırlı doğumlar
Efe koyma kız çok şımarık oluyor diyorlar. Tecrübeyle sabitBenim oglum olursa adini Seymen Efe koyacagim mesala :)
Senin ne istedigin oñemli
Tesekir edrrim :)bence eşinizn adı klasik isim daha çok yakışacaktır bence bebeğini sağlıkla kucaına al inşşalh
Aynen canım oğlum olursa ben de düşünüyorumAras guzel :) tesekur ederim
Insallah :)Aynen canım oğlum olursa ben de düşünüyorum
Bu gidisle bendr inada bincem :) kv emir veriyo resmen buda bnm hic hosuma gitmiyo
Sağ ol canım inşallah. İlki kız ikinci de erkek olsa fena olmazInsallah :)
Kiz hep kv ariza cikariyo biz dioz tamam gonlu kalmasin ikinci ismi emir olsun onuda kabul etmiyo bnm istedigim ismi beyenmiyolarya çocuk doğacak artık karar verin ama siz de son güne kdr beklemişsiniz. bence emir koyma zaten çok var ve sıkıcı.
Nufus dionda ne dio biliyomusun kv eger bnden habersz farkli isim koyarsaniiz sizi öldururum :) oglunada seni evlatliktan redderim dio :) kadin iyice psikopata baglamis
Insallah gonlunce olur :) bnmkide ikincisi kiz olsa fena olmazSağ ol canım inşallah. İlki kız ikinci de erkek olsa fena olmaz
Esimde benim gibi .ben mirac dedigimde esimle bn ortak kararimiz iki isimli olsin hem kv istedigi emir hemde bnm istedigm.mirac ama ariza cikariyo kadin diomya :) suan miractan cok arasa dogru yoneliyorum onadaa laf eder biliyorimhey maşallah sayko... doğurmuyorum o zaman de :)
eşiniz ne diyor?
Kiz hep kv ariza cikariyo biz dioz tamam gonlu kalmasin ikinci ismi emir olsun onuda kabul etmiyo bnm istedigim ismi beyenmiyolar
Kndisi aciyo herdefasnda konuyu ne zamsn bni gorseler isimden bahsediyolarniye muattap oluyosun anlamadım eşine bu olacak de bitti onlarla niye ağız dalaşına giriyorsun ki ben hiç de o olacak bu olacak demedim kayınvalideme en sonunda buna karar verdik dedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?