Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bu gidisle bendr inada bincem :) kv emir veriyo resmen buda bnm hic hosuma gitmiyo

Nufus dionda ne dio biliyomusun kv eger bnden habersz farkli isim koyarsaniiz sizi öldururum :) oglunada seni evlatliktan redderim dio :) kadin iyice psikopata baglamis

Toprak,Barkın, Çağlar, Aras, Ediz. Şimdilik bunlar geldi aklıma canım. Hayırlı doğumlar

hey maşallah sayko... doğurmuyorum o zaman de :)

eşiniz ne diyor?
Esimde benim gibi .ben mirac dedigimde esimle bn ortak kararimiz iki isimli olsin hem kv istedigi emir hemde bnm istedigm.mirac ama ariza cikariyo kadin diomya :) suan miractan cok arasa dogru yoneliyorum onadaa laf eder biliyorim

Kiz hep kv ariza cikariyo biz dioz tamam gonlu kalmasin ikinci ismi emir olsun onuda kabul etmiyo bnm istedigim ismi beyenmiyolar

niye muattap oluyosun anlamadım eşine bu olacak de bitti onlarla niye ağız dalaşına giriyorsun ki ben hiç de o olacak bu olacak demedim kayınvalideme en sonunda buna karar verdik dedim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…