Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ohooo oluyoki simdiye kadar sadece kv karisiyou

Kv emir dio
Kp berzan dio
Gorumce demir dio
Esimde kadir dio babasinin ismini
Ben mirac aras mirsad dusunmustum ama kararim net degil halada:))
insanlara niçin kendi çocugunuz için isim sunma hakkı veriyorsunuz
kp şunu istiyor
kv bunu istiyor
gorumcem bunu ıstıyor vs demıssınız

benım erkek kardesımın bebeği oldu
hamılelıgı ogrendıklerı gunden berı bebegın ismi belliydi

ne annem ne babam ne de ben gorumce olarak tek kelıme etmedık
begensek de ismi begenmesek de yorum yapmak bize düşmez

insanlara bu fırsatı vermeyın ltf

hım bir de ; sevmeseniz bile kvalidenizden bahsederken hadsiz kelimesini kullanmayın bence....
o eşinizin annesi.

Ben buğra ismini çok beğeniyorum ve oğlum olursa ona bu ismi koymayı çok isterdim ancak anlamı güzel olmadığı için koymayacağım. Erkek deve anlamı. Diğer beğendiğim isimlerde emir , burak, yiğit

Haklisn ama cok sinirleniyorum bnm annem babam da kv kp ama bigun olsn gelinlerine yok bebegin ismi bu olsn su olsn demediler azicik dusunceli olmalilarini bkliyorum ama git gide asiyolar kndilerini

Kv istedigi ismi ne cok beyenen varmis oyle " emir " :) kv bukadar sorun cikarmasa blki bnde emir diycem kadin okadar tuttirmuski emir ismi itici gelmeye basladi

ayaz, poyraz, toprak sevdiklerimden birde aras :)
bende bunların hepsini çok beğendim:)
birisi batın demiş. batın ne ya batın filmi çekmek gibi.
ensar da güzel değil çünkü ensar vakfı olayları yüzünden adı kötüye çıktı ben koymazdım.

Karpuzlu araba benim kayınvalidem de toprak olacak diye tutturmuştu ama fikir bile sormuyor sadece olack. toprak filan diye seviyordu ben de ona inat koymadım.

Az kaldi abla bu cuma dogurcam Allah'in izniyle :))) kismet ya hangisi hayirliysa o olsun saglikli olsun da isim ikinci planda :)
Sağlıkla sıhhatle,bir avazda doğur inşaallah karpuz.Bana da dua et kız,çok korkuyorum,doğum aklıma geldikçe üç buçuk atıyorum...
İsim olarak da ben,
Alperen,Alptuğ,Kağan,Metehan,Fatih isimlerini beğeniyorum...

sezeryan doğum mu ilk bebek mi? inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza.benim kızım olacak erkek olsa berat koyardım adını.

Ayy rabbim yardimcin olsun canikim.korkma bak benim ilk cocuk olmasima ragmen daha sezeryan olcami bilmiyodum korkmuyodum aklima kotu seyler getirmiyodum sende getirme 10 cocuk getiren var.bebegini kucagina aldiktan sonra herseyi unutursun dualarimda seninle

kimin ne diyeceğini takmayın ya ben bu ismi beğendim deyip nüfusu gösterirsiniz :) benim annemde can olsun deyip durur daha ortada hiç hiç bir şey yokken ve hatta evlenmeden .
Dalga geçilmeyeceğini düşündüğünüz bir isim olsun yeter :)
Ben ilkokul da felaket dalga geçerdim en uyuz çocuklardandım :) o yüzden aşırı dikkat etmem gerekiyor

sezeryan doğum mu ilk bebek mi? inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza.benim kızım olacak erkek olsa berat koyardım adını.
Ilk dogum canim kasik fitigi cikti bende gebelikte oyuzden sezeryan olcam :) benim yegenimin ismide berat.bnim aklimdada miraç vardi suan mirac la aras arasinda gidip geliyorum ama sanirim arasa yoneliyorum.buarada Allah bagislasin prensesini sende sag salim al kucagina :)

Maşaallah korkma tabi ne güzel.Benim elimde değil panik atak olcam nerdeyse.Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...Teşekkür ederim.

Küçük oğlumu bigün acile götürdük oradaki genç ve idealist doktorun adı Cantürk idi.

2 oğlum var Yusuf , Emir .

Komşumun oğlunun adı da Behlül :)

Hayırlı doğumlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…