Sizce ne söyleyeyim?

Hiiiic de sinir olmayin valla. Canin ister ararsin istemez aramazsin bu kadar basit. Kime ne yahu? Herkes kendi anasini babasini arasin muhabbet etsin. Esiniz sizin annenizi ariyor mu o sekilde? Veya aramadiginda anneniz size esinizi sikayet ediyor mu? Esinize bunlari soyleyin.

Etmiyor tabiki hatta esim dediki sizinkiler pek karismiyor bize ama annem her seye mudahil olmak istiyor dedi. Ben arada kaliyorum 2 gunde bir ara filan dedi. Iyi de bizim aramiz cok sicak degil zaten bir de dugunumuzu filan zehir ettigi icin esim de tepkiliydi sonra annesi diye yumusadi cok kotu seyler yasadik annesine sevgim 0. Ama saygi gosteriyorum arkadaslarim baskasi olsa hic konusmaz o kadinla diyorlar. Ama kadin o olanlari unutmus ve ilgi bekliyor. Ben de zaten arada arayip hal hatir soruyorum ama derdi ne anlamadim. Ayrica sitem olsa arar bana derdi ozellikle esime dedi bir de dönup donup soyledi artik esimin yuz ifadesi bozuldu tamam anne filan deyip gecistirmeye calisti.

Sahsen ben olsam biri beni aramiyorsa kendi sikayetimle arasin istemem icinden gelmedi lazim ki haftada 1 - 2 konusuyorduk zaten. Ama bu durum farkli bana bayilmiyor cunku. Ben bunu kasitli soyledigini dusunuyorum esime karsi duyurmak icin.

Önceki konularınızı okudum kv niz çok hatalı hiç aranmaması gereken bir kadın fakat eşinizin annesi olduğu için irtibatı tamamen kesmek olmaz.Ama onun söylediği sıklıkta da aramayın çünkü ben ne istersem oğlum yaptırır moduna girer.Beklenti sürekli yükselir.Siz hangi sıklıkta isterseniz o sıklıkta arayın ve size laf söylediğinde de kavga çıkarmadan bildiğinizi okumaya devam edin.Sakin olun kavga çıkarmayın sabırlı olun

Evet oyle dusunuyorum cunku bizim dugundeki olaylar da esime gidip beni kotulemesi ile baslamisti. Hâla bir sey olursa ki ortada bir sey bile yok esime gidip duygu somurusu ile soyluyor ve istiyorki esim beni zorlasin yaptirtsin bana. Ben buna sinirleniyorum. Sanki ben cocugum da anneme babama sikayet edip huyumu duzelttircek.

Evet oyle dusunuyorum cunku bizim dugundeki olaylar da esime gidip beni kotulemesi ile baslamisti. Hâla bir sey olursa ki ortada bir sey bile yok esime gidip duygu somurusu ile soyluyor ve istiyorki esim beni zorlasin yaptirtsin bana. Ben buna sinirleniyorum. Sanki ben cocugum da anneme babama sikayet edip huyumu duzelttircek.
Bu kadının her istediğini yaparak mutlu olamazsınız ki yapamazsınız da.Biraz siz biraz o taviz verecek ortada buluşacaksınız.Ama eşinizle sakın kavga edip onu kendinizden soğutmayın.Bazen sizden istenenlere sessiz kalıp istenenleri yapmamak da çok etkili olabiliyor.Yavaş yavaş alışacak kv niz.

Bu kadının her istediğini yaparak mutlu olamazsınız ki yapamazsınız da.Biraz siz biraz o taviz verecek ortada buluşacaksınız.Ama eşinizle sakın kavga edip onu kendinizden soğutmayın.Bazen sizden istenenlere sessiz kalıp istenenleri yapmamak da çok etkili olabiliyor.Yavaş yavaş alışacak kv niz.

Aynen inanin normalde sorun yasamiyoruz ama ne zaman annesi ortaya bir sey atsa bizde surekli huzursuzluk oluyor. Esim diyorki annem gel git akilli doldurusa da cabuk gelir onu oyle kabul et diyor. Kendi annesi oldugu icin o oyle kabul etmis ben kabullenemiyorum. Ama kalkip bir sey de demiyorum gayet saygili davraniyorum daha fazlasini beklememeliler benden. Esime de guzelce acikladim ben sana sikayet etmesine sinirlendim yoksa bana gelip dese kendi aramizda konusurduk biterdi dedim.

Beni aramıyor oğluşum ühühü diyerek şikayet eden kv yi aramam ki aramıyorum.
Hatta eşime bir daha annen beni sana şikayet ederse sende bunu bana yansıtırsan önce senden başlarım dedim.

Beni aramıyor oğluşum ühühü diyerek şikayet eden kv yi aramam ki aramıyorum.
Hatta eşime bir daha annen beni sana şikayet ederse sende bunu bana yansıtırsan önce senden başlarım dedim.

Valla ben de ne yapayim bilmiyorum. Bir sekilde arayacagim ama oyle konussam mi yoksa esime bir daha soylemeyip sorunu varsa bana soylemesini mi soylesem de sikayet olayini kesse bilmiyorum.

Valla ben de ne yapayim bilmiyorum. Bir sekilde arayacagim ama oyle konussam mi yoksa esime bir daha soylemeyip sorunu varsa bana soylemesini mi soylesem de sikayet olayini kesse bilmiyorum.

Eşinle aradaki ilişkiye bağlı. Ben eşime her şeyi söylerim.
Tek kavga ettiğimiz konu annesi. Benim kv benim ağzımdan çıkan şey onun işine gelmiyorsa hiç söylememişim gibi davranıyor. Bu yüzden eşime annenin derdi varsa bana söylesin dedim ama beyin terk imkansız. Bu yüzden eşime bu cümleyi kurdum. Biraz ağır olabilir. Benim söylediğim şey yapıcı değil daha çok yıkıcı.
Öncelikle eşin annesine ara kendin konuş desin bence.

Kocamla anlaşırım, o benim annemi/babamı sık sık aramak istemiyorsa ben onun anasını danasını niye arayacakmışım? Kayınvalide size birşey dememiş, yüzünüze söylerse o benim annemi aramıyor ben de onunkini dersin.

Valla bilmiyorum ya kv benden gizlemesi icin gizli soylememiski aciktan sikayetlenmis. Hatta nerdeyse butun konusma boyunca donup donup uzatti. Kotu gostermeye calisiyor.

Arama bence ben olsam aramazdım. Bu kezde oğlumu aradım şikayet ettim hemen aradı özgüveni olacak.. Arama ki beklentisi bitsin artık

Daha once ne sıklikla aramaliyim diye soru sormustum basimdab gecenleri ve isteksiz oldugumu anlatarak konu linkini kopyalayamadim.

Dun kv aramis esime baya saydirmis karin beni aramiyor sık sık sen de aramiyorsun diye ki esim surekli annesi ile gorusur 2 gun gecmis sadece. Ben de konusali sanirim 1 hafta olmustu. Bana pek bayildigindan degil iyi niyeti olsa beni arardi ama esimi arayip sikayet edip ona duyurmasina sinirlendim.

Sorum su; sizce arayip hicbir sey yok gibi hal hatir mi sorayim yoksa bir sorun olursa esime degil bana soyle filan mi diyeyim? Siz olsaniz ne derdiniz?
eşin neden annesının bu dediklerini sana soylemıs
ben olsam aramazdım kv deyi şikayet yerine ulaşmış diyecek arayınca
denk gelirsem de bu konudan bahsetmez salağa yatardım ıyıce uyuz olsun , bozuldugumu anlamasın dıye:)
kocama da annesini kötülemez kocama da salağa yatardım )

ben yatamıyorum ama sen yat :D

denk gelirsem de bu konudan bahsetmez salağa yatardım ıyıce uyuz olsun , bozuldugumu anlamasın dıye:)

ben yatamıyorum ama sen yat :KK70:

Ben de ya :KK45:
Biz de soyle bir durum var biz farkli sehirdeyiz yani aramadan gorusmemiz uzun surebilir. Ben hem bak dedim hemen arattirdi oglum izleniminin kalkmasini hem de bir daha boyle annesine cocugunu sikayete gider gibi sikayet etmesini engellemek istiyorum. Icimde firtinalar kopsa da insanlara catir catir cevap veremiyorum maalesef. O yuzden guzel bir cumle tasarlayip aramak istiyorumki laf oraya gelince tartisma cikarmadan normalce soylemek ama o da mesaji alsin. Gerci pek sallamaz ama.:işsiz:

ben yatamıyorum ama sen yat :KK70:

Bu arada esim de 2 gunde bir ara diye bana soylemis. Yani arada kalmak istemiyormus 2 - 3 gunde bir ara konusun diyor.

Bi derdin varsa bana soyle de esini sana karsi doldurmasina izin verme .Bir arkadasim da bu sorunun aynisini yasadi .Aramiyor sormuyor sen kv ni ariyon mu oglum filan demis o da ariyorum deyince çıldırmış .Sonra evde kiza bir ton eziyet etti .Annem seni kizi gibi goruyo neden aramiyorsun vs vs .Tabii kesin kizi gibi gordugu icin ortaligi karıştırıyordur.

Bu arada esim de 2 gunde bir ara diye bana soylemis. Yani arada kalmak istemiyormus 2 - 3 gunde bir ara konusun diyor.
Eşine tamam canım ararım de
hatta aradıgın zaman eşin yanındayken ara :)
aramadıgın zaman da eşine unutmusum falan de, ararım neden aramayayım falan de ama arama sıklıgını azalt

asla kv dene o şikayet konuusyla ilgili yorum yapma bence
hatta sen yorum yapmayınca kv diyecek ki,allah allah bu gelin hiç bozulmamış oğlum söylemedi mi acaba diyecek:D

Bi derdin varsa bana soyle de esini sana karsi doldurmasina izin verme .Bir arkadasim da bu sorunun aynisini yasadi .Aramiyor sormuyor sen kv ni ariyon mu oglum filan demis o da ariyorum deyince çıldırmış .Sonra evde kiza bir ton eziyet etti .Annem seni kizi gibi goruyo neden aramiyorsun vs vs .Tabii kesin kizi gibi gordugu icin ortaligi karıştırıyordur.

Aynen oyle kizi gibi gorse ki kesinlikle inanmiyorum kizla konusurdu sitemini ederdi filan. Ama ogluna soylemesi bence sikayet ve kiskirtmadir.

Eşine tamam canım ararım de
hatta aradıgın zaman eşin yanındayken ara :)
aramadıgın zaman da eşine unutmusum falan de, ararım neden aramayayım falan de ama arama sıklıgını azalt

asla kv dene o şikayet konuusyla ilgili yorum yapma bence
hatta sen yorum yapmayınca kv diyecek ki,allah allah bu gelin hiç bozulmamış oğlum söylemedi mi acaba diyecek:KK70:

Evet ben de o konuda kararsizim hic bir sey soylemeyip esim soylememis gibi mi yapsam yoksa ona degil bana soyle gibi mi konussam bilemedim :) dun oldu bu olay aramadim hâlâ gicik oldug icin.

Aynen oyle kizi gibi gorse ki kesinlikle inanmiyorum kizla konusurdu sitemini ederdi filan. Ama ogluna soylemesi bence sikayet ve kiskirtmadir.

Bence arama ayni devam et ki hatasini anlasin ben arkadasima cok yalvardim arama bak yaptıklarını doğru bilip seni esine daha cok sikayet edecek diye o anlamadi .Gitti aradi bisey yok gibi aradi da aradi .Sonra kadin olayi abartti .Daha farkli beklentilere girdi oglunu kiskirtti durdu .Her sey daha beter oldu.

Evet ben de o konuda kararsizim hic bir sey soylemeyip esim soylememis gibi mi yapsam yoksa ona degil bana soyle gibi mi konussam bilemedim :) dun oldu bu olay aramadim hâlâ gicik oldug icin.
asla belli etme
bilmiyor gibi davran
ekmeğine yağ sürme kv denin

Back
X