- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
Hiiiic de sinir olmayin valla. Canin ister ararsin istemez aramazsin bu kadar basit. Kime ne yahu? Herkes kendi anasini babasini arasin muhabbet etsin. Esiniz sizin annenizi ariyor mu o sekilde? Veya aramadiginda anneniz size esinizi sikayet ediyor mu? Esinize bunlari soyleyin.
Etmiyor tabiki hatta esim dediki sizinkiler pek karismiyor bize ama annem her seye mudahil olmak istiyor dedi. Ben arada kaliyorum 2 gunde bir ara filan dedi. Iyi de bizim aramiz cok sicak degil zaten bir de dugunumuzu filan zehir ettigi icin esim de tepkiliydi sonra annesi diye yumusadi cok kotu seyler yasadik annesine sevgim 0. Ama saygi gosteriyorum arkadaslarim baskasi olsa hic konusmaz o kadinla diyorlar. Ama kadin o olanlari unutmus ve ilgi bekliyor. Ben de zaten arada arayip hal hatir soruyorum ama derdi ne anlamadim. Ayrica sitem olsa arar bana derdi ozellikle esime dedi bir de dönup donup soyledi artik esimin yuz ifadesi bozuldu tamam anne filan deyip gecistirmeye calisti.
Sahsen ben olsam biri beni aramiyorsa kendi sikayetimle arasin istemem icinden gelmedi lazim ki haftada 1 - 2 konusuyorduk zaten. Ama bu durum farkli bana bayilmiyor cunku. Ben bunu kasitli soyledigini dusunuyorum esime karsi duyurmak icin.