Konun bu kısmı önemli !
Öfke kontrol problemi sadece sana değilse kendini frenliyemiyor demektir. Acil destek alması gerekir .aksi takdirde ailesi alışmış ,sen de alışırsın bu kontrolsüz öfkeye .çiçek ,pasta ,özür , bunlar hikaye .. özür dışındakiler her zaman olmazsa özel olur ..ne o öyle s.ç batır sonra bir çiçek ,herşey halloldu ?!
Bilmicek bisey yok acik acik diceks7n ben bu halinden korkuyorum cok etkileniyorum cocugunda o küfürlü ortamda annesine hakaret yagan bi yerde büyümesini istemiyorsan hepsini soyliceksin eger sizi seviyor düsünüyorsa tedaviyide kabul edicek aksi taktirde sonu mutlu bitmez yani bu kesin bisey.. tedaviylede tamamen yok olacagini sanmiyorum ama bastiralabilir kendini kontrol edebilir sinirlendiginde bi miktar
Sakin olduğu bir zamaninda ikna etmelisin .evliliğini de öne sür, devamı ve huzurunuz için gitmesi gerektiğini anlatDoğru ama eşim çok inatçı onun nasıl ikna edicem bilmiyorum ?
Sakin olduğu bir zamaninda ikna etmelisin .evliliğini de öne sür, devamı ve huzurunuz için gitmesi gerektiğini anlat
Nasıl koyuyormuş ki ağırlığını? Askerde komutanlar erlere bildiğiniz ana avrat düz gidiyor (afedersiniz), erler gıkını çıkaramıyor, çıkaranı direk tuvalet temizliği vb. görevlere veriyorlar ve cezayla askerliğini uzatıyorlar. Emin olun orada pısıyordur. Onun gücü size yetiyor. Çalışmıyor muydu önceden? İş yerinde nasıldı? Patronunu falan döver miydi? Trafik polisi falan ceza yazdığında döver mi onları?Eevt askerde bana dediği şey burda kimse kimseyi ezemezmiş kızamazmış komutan olsa bile yani komutana ağırlığını koyabiliyomuş öyle diyim size
Nasıl koyuyormuş ki ağırlığını? Askerde komutanlar erlere bildiğiniz ana avrat düz gidiyor (afedersiniz), erler gıkını çıkaramıyor, çıkaranı direk tuvalet temizliği vb. görevlere veriyorlar ve cezayla askerliğini uzatıyorlar. Emin olun orada pısıyordur. Onun gücü size yetiyor. Çalışmıyor muydu önceden? İş yerinde nasıldı? Patronunu falan döver miydi? Trafik polisi falan ceza yazdığında döver mi onları?
Mesleğiniz var mı?Yok hayır böle kişiler biraz kıskanç olur bilirsiniz çalıştırmazlar
Mesleğiniz var mı?
Canım iyi ki askere gitmiş o zaman araya zaman girince seni ve bebeğini özler de inşallah akıllanır yaptıklarını düşünür. Orada onu adam ederler inşallah. Tam da böyleleri için askere gitte adam ol derler ya
Tedavi olmazsa sizin yapabileceginiz malesef birsey yok. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Nasıl koyuyormuş ki ağırlığını? Askerde komutanlar erlere bildiğiniz ana avrat düz gidiyor (afedersiniz), erler gıkını çıkaramıyor, çıkaranı direk tuvalet temizliği vb. görevlere veriyorlar ve cezayla askerliğini uzatıyorlar. Emin olun orada pısıyordur. Onun gücü size yetiyor. Çalışmıyor muydu önceden? İş yerinde nasıldı? Patronunu falan döver miydi? Trafik polisi falan ceza yazdığında döver mi onları?
AaaaYok nerde bende öle düşünmüştüm tam tersi 3 gün önce sebebsiz boş bi konu için kavga etmiştk bana küfür edip gerçekten sendn ayrıldım bunu anlıycaksın diyip kappatı bugun babasını aradı annesiyle konuştu ama benimle konuşmadı
Canım konum var. Benim eşimin de öfke kontrolü var sonra özür diler. Şuan ayrıyız. Sizde dayak da var galiba. Şiddet demişsin. Eşin normal değil. Ailesine de anlatmalısın. Tedavi görmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?