Sizce Ne Yapablirim ?

Doğru ama eşim çok inatçı onun nasıl ikna edicem bilmiyorum ?

Bilmicek bisey yok acik acik diceks7n ben bu halinden korkuyorum cok etkileniyorum cocugunda o küfürlü ortamda annesine hakaret yagan bi yerde büyümesini istemiyorsan hepsini soyliceksin eger sizi seviyor düsünüyorsa tedaviyide kabul edicek aksi taktirde sonu mutlu bitmez yani bu kesin bisey.. tedaviylede tamamen yok olacagini sanmiyorum ama bastiralabilir kendini kontrol edebilir sinirlendiginde bi miktar

Şuan askerdr 3 hafta sonra gelicek gelince konuşucam bakalm.

Eşiniz askerde şu an değil mi? Komutanlarına da kızıyordur muhakkak. İçinden mi kızıyor yoksa onlara da küfredip şiddet uyguluyor mu?

Eevt askerde bana dediği şey burda kimse kimseyi ezemezmiş kızamazmış komutan olsa bile yani komutana ağırlığını koyabiliyomuş öyle diyim size

Eevt askerde bana dediği şey burda kimse kimseyi ezemezmiş kızamazmış komutan olsa bile yani komutana ağırlığını koyabiliyomuş öyle diyim size
Nasıl koyuyormuş ki ağırlığını? Askerde komutanlar erlere bildiğiniz ana avrat düz gidiyor (afedersiniz), erler gıkını çıkaramıyor, çıkaranı direk tuvalet temizliği vb. görevlere veriyorlar ve cezayla askerliğini uzatıyorlar. Emin olun orada pısıyordur. Onun gücü size yetiyor. Çalışmıyor muydu önceden? İş yerinde nasıldı? Patronunu falan döver miydi? Trafik polisi falan ceza yazdığında döver mi onları?

Evet doğrudur onunda şimdi ne kadar doğru söylediğini bilemiycem cünki eşim
Kendini o şiddet,bağırma vb gibi şeylerde kendini üstün tutmayı sever ama şimdi bana herseyin değiştiğini ve askerlkte eskisi gibi olmadığını söylüyo. çalışıyodu evet iş yerinde gözümle gördüm kavga ettiğini sinirli iş yerindede herkez onun sinirinden bıkmştı yani bazen şiddeti cabası ole küfürler ediyoki ben kendimden utanıyorum

En son uyardım bak yapma sen bana resmen ol diyosun ben bi anneym dedm ve benim annelik gururm var sen bana bunları yapamsın dedm
Ve dediği tek şey neyse soylemek istemyorum dilim el vermiyo

Canım iyi ki askere gitmiş o zaman araya zaman girince seni ve bebeğini özler de inşallah akıllanır yaptıklarını düşünür. Orada onu adam ederler inşallah. Tam da böyleleri için askere gitte adam ol derler ya

Yok nerde bende öle düşünmüştüm tam tersi 3 gün önce sebebsiz boş bi konu için kavga etmiştk bana küfür edip gerçekten sendn ayrıldım bunu anlıycaksın diyip kappatı bugun babasını aradı annesiyle konuştu ama benimle konuşmadı

Tedavi olmazsa sizin yapabileceginiz malesef birsey yok. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Canım konum var. Benim eşimin de öfke kontrolü var sonra özür diler. Şuan ayrıyız. Sizde dayak da var galiba. Şiddet demişsin. Eşin normal değil. Ailesine de anlatmalısın. Tedavi görmeli.

Aaaa

Canım konum var. Benim eşimin de öfke kontrolü var sonra özür diler. Şuan ayrıyız. Sizde dayak da var galiba. Şiddet demişsin. Eşin normal değil. Ailesine de anlatmalısın. Tedavi görmeli.

Doğrudur şiddet var ve sonra hiç bişey olmamış gibi yine bende suc yine bende evet tedaviyi söyledim ama sen böle olduğun sürece hiç bişey değişmez diyo yani eşim durmun ciddiyetinin hiç farkında deyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…