O Officalmm Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 133 38 13 30 19 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Officalmm #61 Cordelia_1605 .!.: Yok çocuğu kullanıp seni evde tutacaktır. Gitsen delirir. Boş boş konuşuyor. Tedaviye ikna edilmeli. Gerçi tedavi yok ama terapi iyi gelir kendi de çabalamalı. Genişletmek için tıkla... İnşalah çabalamasına ikna etmeye çalışçam son aradğında ayrıldım bitmişti dedi ve 4 gün oldu aramıyo acaba gerçektn bitirdimi ?
Cordelia_1605 .!.: Yok çocuğu kullanıp seni evde tutacaktır. Gitsen delirir. Boş boş konuşuyor. Tedaviye ikna edilmeli. Gerçi tedavi yok ama terapi iyi gelir kendi de çabalamalı. Genişletmek için tıkla... İnşalah çabalamasına ikna etmeye çalışçam son aradğında ayrıldım bitmişti dedi ve 4 gün oldu aramıyo acaba gerçektn bitirdimi ?
Cordelia To be or not to be… Kayıtlı Üye 22 Ocak 2013 41.523 210.164 798 19 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Officalmm #62 Officalmm .!.: İnşalah çabalamasına ikna etmeye çalışçam son aradğında ayrıldım bitmişti dedi ve 4 gün oldu aramıyo acaba gerçektn bitirdimi ? Genişletmek için tıkla... Hiç oralı olma. Ararsa da normal konuş Sorma bile
Officalmm .!.: İnşalah çabalamasına ikna etmeye çalışçam son aradğında ayrıldım bitmişti dedi ve 4 gün oldu aramıyo acaba gerçektn bitirdimi ? Genişletmek için tıkla... Hiç oralı olma. Ararsa da normal konuş Sorma bile
O Officalmm Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 133 38 13 30 19 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Officalmm #63 Cordelia_1605 .!.: Hiç oralı olma. Ararsa da normal konuş Sorma bile Genişletmek için tıkla... Öle yapıcam artık haklıyken onun saçma sapan küfürlerndn bıktım artık hemde bi boş konu için
Cordelia_1605 .!.: Hiç oralı olma. Ararsa da normal konuş Sorma bile Genişletmek için tıkla... Öle yapıcam artık haklıyken onun saçma sapan küfürlerndn bıktım artık hemde bi boş konu için
Helena Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 11.328 2.762 448 19 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Officalmm #64 Officalmm .!.: Öle yapıcam artık haklıyken onun saçma sapan küfürlerndn bıktım artık hemde bi boş konu için Genişletmek için tıkla... Canım şimdi eşin Asker sen tek mi yaşıyorsun kiminlesin
Officalmm .!.: Öle yapıcam artık haklıyken onun saçma sapan küfürlerndn bıktım artık hemde bi boş konu için Genişletmek için tıkla... Canım şimdi eşin Asker sen tek mi yaşıyorsun kiminlesin
O Officalmm Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 133 38 13 30 19 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Officalmm #65 Helena .!.: Canım şimdi eşin Asker sen tek mi yaşıyorsun kiminlesin Genişletmek için tıkla... Kv demlerle yaşıyorum
Helena .!.: Canım şimdi eşin Asker sen tek mi yaşıyorsun kiminlesin Genişletmek için tıkla... Kv demlerle yaşıyorum