Sizce ne yapayım?

mbirkan18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
14
4
1
27
1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.

Ben de sen bilirsin dedim ayrıldık.

Sonra 2 hafta sonra aradı buluşalım dedi buluşmadım.

Aylar geçti sürekli kahve içelim diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Görüşünce tekrar ilişkimiz başlar mı ?

Neden gitti neden görüşelim diyor

Numarasını siliyorum yine silmişsin beni diyor.

Neden ayrıldı madem görüşelim diyecekti

Bence birden fazla kişiyle görüşüyor sizi de yedekte tutuyor. Onlardan ayrılınca sizi yokluyor. Yol verin gitsin

Engelle gitsin ne gerek var böyle bir dengesize?

seni sevmiyor arkadaş canı sıkılıdıgnda vakit geçirmek isityor veya kullanmak yol ver gitsin

güvenme bence senden kendince lütfen üzerine alma daha gösterisli cilveli vs buldugu an yine yapmis oldugu gibi aslinda senden hoslanmadigini söylecektir demek ki beyzademiz bosta bulamamis bu gel git akilliya hayatini ve hayallerini emanet etme derim

Görüşme

Haklısınız ne yapayım peki
Ona yol ver seni çok User deniyor daha ne kadar ileri gidebilirim diye egosunu tatmin edecek kendine aşırı derecede güveni gelecek ve seni senin gibi masumların başını yakacak bu duyguyu ona yaşatma bi zaman sonra eski huyuna dönecek ve inan sinek kadar degerin olmayacak kabul ettiğinde onu sal gitsin ki ondan daha hayırlısını Rabbim karşına çıkartsın amin

Amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…