Biriyle sevgili oldum 1,5 ay sonra bi sabah mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Ben de sen bilirsin, tamam ayrılalım dedim.
Sonra 2 hafta sonra aradı buluşalım dedi buluşmadım.
Aylar geçti sürekli kahve içelim diyor. Sizce ne yapmalıyım.
Görüşünce tekrar ilişkimiz başlar mı ?
Neden gitti neden görüşelim diyor
Numarasını siliyorum yine silmişsin beni diyor
Bence birden fazla kişiyle görüşüyor sizi de yedekte tutuyor. Onlardan ayrılınca sizi yokluyor. Yol verin gitsin
Ne oldu da birden sevgilin gibi hissettin diye sordun mu?
Engelle gitsin ne gerek var böyle bir dengesize?1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Ben de sen bilirsin dedim ayrıldık.
Numarasını siliyorum yine silmişsin beni diyor.
Neden ayrıldı madem görüşelim diyecekti
Eski sevgilisine de böyle durduk yere ayrılmış kız baya peşinde koşmuş taktik mi yaptı acaba bana da ama tutmadı
seni sevmiyor arkadaş canı sıkılıdıgnda vakit geçirmek isityor veya kullanmak yol ver gitsin1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
güvenme bence senden kendince lütfen üzerine alma daha gösterisli cilveli vs buldugu an yine yapmis oldugu gibi aslinda senden hoslanmadigini söylecektir demek ki beyzademiz bosta bulamamis bu gel git akilliya hayatini ve hayallerini emanet etme derimBiriyle sevgili oldum 1,5 ay sonra bi sabah mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Ben de sen bilirsin, tamam ayrılalım dedim.
güvenme bence senden kendince lütfen üzerine alma daha gösterisli cilveli vs buldugu an yine yapmis oldugu gibi aslinda senden hoslanmadigini söylecektir demek ki beyzademiz bosta bulamamis bu gel git akilliya hayatini ve hayallerini emanet etme derim
Ay deli mi ne.
Seni kahve içmeye bile değer görmüyorum vaktimi harcayamam deyin.
Görüşme1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Görüşme
Silmek değil, bloklayın hem wp'tan hem sosyal medyanız varsa oralardan.Sildim yine numarasını yine yazar bu dediğinizi dicem
Herif sizi eline oyuncak yapmaya çalışıyor çünkü. Yedekte tutmaya çalışıyor yüksek ihtimal.Nedeniyle açıklar msıınız
Ona yol ver seni çok User deniyor daha ne kadar ileri gidebilirim diye egosunu tatmin edecek kendine aşırı derecede güveni gelecek ve seni senin gibi masumların başını yakacak bu duyguyu ona yaşatma bi zaman sonra eski huyuna dönecek ve inan sinek kadar degerin olmayacak kabul ettiğinde onu sal gitsin ki ondan daha hayırlısını Rabbim karşına çıkartsın aminHaklısınız ne yapayım peki
Ona yol ver seni çok User deniyor daha ne kadar ileri gidebilirim diye egosunu tatmin edecek kendine aşırı derecede güveni gelecek ve seni senin gibi masumların başını yakacak bu duyguyu ona yaşatma bi zaman sonra eski huyuna dönecek ve inan sinek kadar degerin olmayacak kabul ettiğinde onu sal gitsin ki ondan daha hayırlısını Rabbim karşına çıkartsın amin
Herif sizi eline oyuncak yapmaya çalışıyor çünkü. Yedekte tutmaya çalışıyor yüksek ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?