Diğer kızla sevgili olmuşlar demek ki. Ya siz onu biraz rahat bırakın diye böyle konuşmuş ya da korkmuş kızın kulağına giderse diye. Kanıt olsun istemiş. Çok yaygın bir yalan. "Aa bak sana göstereyim mesajları ben o kızın yüzüne söyledim sevgili değiliz diye."son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni
Ayyy öyle biri bende de vardı, hatta sanki ben şizofrenmişim de tek başıma ilişki yaşamışım gibi de davranmıştı1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Ben de sen bilirsin dedim ayrıldık.
Sonra 2 hafta sonra aradı buluşalım dedi buluşmadım.
Aylar geçti sürekli kahve içelim diyor. Sizce ne yapmalıyım.
Görüşünce tekrar ilişkimiz başlar mı ?
Neden gitti neden görüşelim diyor
Numarasını siliyorum yine silmişsin beni diyor.
Neden ayrıldı madem görüşelim diyecekti
Diğer kızla sevgili olmuşlar demek ki. Ya siz onu biraz rahat bırakın diye böyle konuşmuş ya da korkmuş kızın kulağına giderse diye. Kanıt olsun istemiş. Çok yaygın bir yalan. "Aa bak sana göstereyim mesajları ben o kızın yüzüne söyledim sevgili değiliz diye."
Kendini garantiye almış. 2 hafta sonra bir sebepten ayrılmışlardır. Siz de yedektesiniz. Boşta kalmamak için dönmüş. Kendinize değer verin ve engelleyin bu kişiyi.
Ayyy öyle biri bende de vardı, hatta sanki ben şizofrenmişim de tek başıma ilişki yaşamışım gibi de davranmıştıha bu arada 2-3 kez de salaklığımdan şans vermiştim sonuncuda yok emanetin var demeler, yok görüşmemiz gerek demeler falan. Çok şükür geç de olsa akıllanıp yoluma baktım
Emanet sende kalsın, benim görüşeceğim konu yok diyerek görüşmedim. Hiç pişman değilim, sonrasında canım kocamla nasıl tanışacaktım yoksaİnsanlar değişmiyor demek ki, peki görünce ne oldu sevgili oldunuz mu
Emanet sende kalsın, benim görüşeceğim konu yok diyerek görüşmedim. Hiç pişman değilim, sonrasında canım kocamla nasıl tanışacaktım yoksa
İçinin isinmadigi kimse ile görüşme.1,5 ay sevgili olduk son gün görüştük sabahına mesaj attı ben sana hiç sevgilim demedim çünkü sevgilim gibi hissetmedim seni dedi.
Ben de sen bilirsin dedim ayrıldık.
Sonra 2 hafta sonra aradı buluşalım dedi buluşmadım.
Aylar geçti sürekli kahve içelim diyor. Sizce ne yapmalıyım.
Görüşünce tekrar ilişkimiz başlar mı ?
Neden gitti neden görüşelim diyor
Numarasını siliyorum yine silmişsin beni diyor.
Neden ayrıldı madem görüşelim diyecekti
Sakın görüşme, bir kahveye hasret bırakSevgilim gibi hissetmedim seni dedi ama şimdi kahve içelim diyor
Cebinde birkac yedeğe ihtiyaç duyuyor bu sayın ergen arkadaş. Önüne bakmalısın.
Sakın görüşme, bir kahveye hasret bırak
Gitsin sevgili gibi hissettikleriyle içsin o kahveyi
Angut
Yok yok bu devir temiz düşünen insanı çok kolay harcıyorlar. Bu demek değil ki yok sen seni seveni bulcaksın illa ki bu kişi cıksss o kişi değil ..Bende kimse yok sanıyordum
Konunu oku başkası anlatiyormus gibi o zaman cevap aramaya gerek kalmaz.Nedeniyle açıklar msıınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?