Sizce ne yapılmalı

eski sevgililerim işte onlardan bahsediyorum herkesin olduğu gibi geçmişi.
Kime ne tabiikide ama konuşulmuş.
konusulsun? Ne sanıyordu sizi sevgiliniz? Rahibe Teresa falan mi? Ayrica sevgiliniz o arkadasa yaptığı bu gerzeklikten ötürü mesafe koymaliydi, mesafeyi size koyuyorsa siz yol verin zaten.

Konuşulmasında sorun yok zaten,arkadaşımın anlatması sorun git sevgiline sor diyebilirdi ama anlatmış .

Çok yakin bir arkadaşınızın sizin sevgili olduğunuz arkadaşında gözü varmış..
Yahut sizi arkasina yakistiramiyor,sevgilisi olmanızı onaylamiyormus.
Siz sevgili olunca da katlanamamis.
Başlamış kotuleyip karalamaya.
Konuşmaniza gerek yok,bu kız sizin arkadaşınız değil..
Ayağınız kayip dusseniz ; toprak atar üzerinize

Son düzenleme:
Çok zor olacak benim için,ikisini de hayatımdan çıkartmak acı gerçeklerle yüzleşmek zormuş.

Çok zor olacak benim için,ikisini de hayatımdan çıkartmak acı gerçeklerle yüzleşmek zormuş.
Bunlar hep tecrübe olacak sana ve bir daha kimseye güvenmemeyi öğreneceksin

Ne yazıkki güvenebilecek tek kişi aynadaki gördüğün kişi

Onlara teşekkür et ki ne mal olduklarını gösterdikleri için

Hayat bu yapacak birşey yok senin sevgilin eğer öğrenmek istediyse senden öğrenecekti demekki güvenmiyor

Arkadaşın ben böyle bir şeye karışamam siz bir çiftsiniz varsa sorun direk ona sor demeliydi

Bu bir çeşit sadakat testidir aslında ikisinde de yokmuş ne mutlu ki gördün.

Arkadasin (ki aslinda arkasadaain degil bu yuzden kiz diye devam edecegim) sizin beraber olmanizi istemedigi icin kuyunu kaziyor. İki alternatif var. A) kizin cocukta gonlu var o yuzden sizi cekemiyor B) sen ve sevgilin kiza arkadas olarak daha az ilgi daha az zaman verdiginiz icin rahatsiz. Bunun cok benzerini universtedeyken yasadim aninda arkadasimi sildim, erkek arkadasima gorusmeni istemiyorum ama sen bilirsin dedim (ki gorusmedilr). Senin de bir karar vermen lazim.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok yakın arkadaşım demişsiniz bu durumda hayatınızdan neden çıkardığınızı bilmeye sözüm ona hakkı var. Yerinizde olsam her ikisiyle uygun biyerde buluşur yüzleştirir ikisini de hayatımdan çıkarırdım. Aileme de beni bana sormayan adamla devam edemicegimi söylerdim. Sevgilinize karşı da net olun çizgileriniz olsun katı ve güçlü durun yok ara vermekmis yok zamana birakmakmis boş iş eğer şimdi bunu kabullenirseniz sonrasında canı isteyince gelip sıkılınca giden bi sevgiliye sahip olursunuz

Gerçekten kadın kadının kurdu.
Sevgilinde başkasının ağzına bakıp sıkıntı çıkarıyorsa hayatından çıkar.
Ama o arkadasın mutlaka çıkar hayatından.
Senin mutluluğunu çekemiyor kıskanç fesat bir pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…