Arkadaşım sevgilime geçmişimi anlatmış,ve biz iyi giderken sevgilime bir şeyleri kötülemesi benim hakkımda zoruma gitti.Bu devirde kim neyi buluyor anlamadim kimin ne dedigini pek.
Pek bir şey anlamadım ama özellikle de buradan bir şey anlamadım. Neyi bulması zor değil?bu devirde bulması zor değil yarın öbür gün bulur demiş benim için sevgilime anlatmış sevgilim bana zar zor anlattı.
Arkadaşımla sevgilim 10 yıllık arkadaşlar,biz de 6 aydır sevgiliyiz,ben geçmişimi sevgilimden saklamadım sorsaydı anlatırdım gidip arkadaşıma sorup anlatmasını istemiş hep arkadaşım da ne var ne yoksa dökmüş hepsinianlatırken de ben onu seviyorum o da benim yakın arkadaşım ama bunu sende bil falan demiş
İyi ki yakin arkadaş, düşmanin olsa bi de füze atardi heraldeArkadaşımla sevgilim 10 yıllık arkadaşlar,biz de 6 aydır sevgiliyiz,ben geçmişimi sevgilimden saklamadım sorsaydı anlatırdım gidip arkadaşıma sorup anlatmasını istemiş hep arkadaşım da ne var ne yoksa dökmüş hepsinianlatırken de ben onu seviyorum o da benim yakın arkadaşım ama bunu sende bil falan demiş
Durup dururken değil ama sevgilim sormuş o da anlatmış.İyi ki yakin arkadaş, düşmanin olsa bi de füze atardi heralde
O da bulur senden sonra baska birini, dunyada bi ikiniz kalmadiniz heraldeNeyi bulması zor değil-başka birini bulması demek istemiş senden sonra da birini bulur diye.
Dostun olsa anlatmaz, git sevgiline sor derDurup dururken değil ama sevgilim sormuş o da anlatmış.
Tabiikide öyle,ama benim hakkımda neden böyle bi yorum yapma gereğinde bulunduğuna anlam veremedim.O da bulur senden sonra baska birini, dunyada bi ikiniz kalmadiniz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?