kızlar k.validem 1 aylığına memleketine gidiyor annesi var çok yaşlı(iyi bi insandır severim) büyükannenin başka evlatları var ama pek ilgili değiller ve aynı semtte değiller(ama uzakta da sayılmazlar) arada gider yoklarım eksiğini sorarım bi işi varsa yaparım dedim ama kayınvalidemin istediği tam olarak bu değil sık gitmemi istiyor hatta öğlenleri oturmamı istiyor çünkü kendisi onu hiç yalnız bırakmaz ama ben sıkılıyorum üstelik evdede yemek temizlik vs işlerim oluyor k.validem öğle yemekleride orda olabilirsiniz diyor yani düzenimizi o yönde planlamamızı istiyor sizce ne yapmalıyım ?
tam zamanlı bi işim yok ama haftanın bi kaç günü çalışıyorum (belli olmuyor günleri)walla ayrıca benim öyle komşuya gitme alışkanlığın falan yoktur evde olurum genelde1 ay idare ediverin.
Yemeginizi, temizliginizi de o vakitler disinda yapmaya calisin.
Calisan biri degilsin sanirim, haftanin belli gunleri komsuya gitmiyor musunuz?
Kisa bir sure icinde, bu durumu idare edin.
zaten işini yada alışverişini yapıcam (kayınvalidem demese de yaparım)ama hergün orda olamayabilirim öğlenleri oturamayabilirimyazık zaten yaşlı insanlar elinden geldiğince yap derim ben hem sevaptır kız
tam zamanlı bi işim yok ama haftanın bi kaç günü çalışıyorum (belli olmuyor günleri)walla ayrıca benim öyle komşuya gitme alışkanlığın falan yoktur evde olurum genelde
evinden başka yerde kalmaz gelsede akşam gitmek istiyorkendi evine getirsen 1 aylığına sanki daha iyi olur hem senin açından hemde onun açısından...
kendi evine getirsen 1 aylığına sanki daha iyi olur hem senin açından hemde onun açısından...
evinden başka yerde kalmaz gelsede akşam gitmek istiyor
tabiki hergün yapmıyorum temizliği(işe gitmediğim günler yaparım) yada sabah erken yaparım ama eşim öğlen yemeğe gelir hemen hemen hergün k.validem öğle yemekleri orda pişsin ve yensin istiyor zaman zaman yapsak ta hergün olmayabilir bende bu konuda bana tavır almasından çekiniyorum açıkcası1ay için düzenini ddeğiştireblirsin sanırım hergün temizlik yapmıyosundur sonucta yemeğinide sabahtan yaparsın bir sorun olmaz diye düşünüorum
bizim için sorun değil ama hergün gelmez ki huyu öyle çünkü haftada bir belki gelireşinin büyükannesiymiş arabanız varsa eşiniz akşamları evine bırakıversin hergün senin gitmenden daha iyidir...
tabiki sevap diyorumya k.validem demesede işini yaparım ama hergün öğle yemeğine gidemeyebilirimDaha iyi ya iste o zaman, sizin icinde farklilik olmus olur.
Evde durmaktansa, yanina gitmek, vakit gecirmek.
Hem arkadasinda dedigi gb, yasli insanlara bakmak sevap.
bizim için sorun değil ama hergün gelmez ki huyu öyle çünkü haftada bir belki gelir
kendi evini sever bi de komşularına gidip 1 2 saat vakit geçirmeyi onun dışında zorhaklısın yaşlıların böyle tuhaf huyları var neyse bir müddet idare edeceksin o zaman belki yorulacaksın ama sevabı büyük...
haklısın çocuk gibi oluyolar bir aydan sonra belli bi müddet yine gidicek yani yaz boyu olmayacak k.validemsonuçta kayınvalideniz hergün gidiyormuş ve ilgilenen başka birisi de yokmuş 1 ayda kadın boşluğa düşebilir
yaşlılar zaten çocuk gibi oluyorlar üzülürler yani terkedilmiş hissederler
çok uzun bi zaman değil gidin derim önemli işiniz olunca tabi ki gidemeyebilirsiniz ama evdeykende gitmemek olmaz diye düşünüyorum
ben aman ilgilenmeyim ne yaparsa yapsın tarzında bişey yazsam neyse ama zaten işini alışverişini yapıcam diyorum sadece hergün gidemeyebilirim diyorum soru bu1 yıl değil 1 ay..ne olacak yaşlı kadının duasını alsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?