sizce ne yapıyım?

ben bi derdim sayfasında fikir alışverişi yapılıyor zannediyordum ama kavga etmeye çalışılıyormuş sizlere ters bi şey yazmadığım halde konu bu noktaya geldi ne ters bi üslub kullandım ne saygısızlık ettim ama sonuç bu pes doğrusu

bence 1 ay çok uzun bir zaman değil yanii arada böyle fedakarlıklar yapmak gerekiyor.düşününki sizin şehir dışına gitmeniz gerekti ve k.validenizden çocuklarınıza göz kulak olmasını istediniz kayınvalidenizin cvbı ben sıkılırım yemeğini suyunu verir ama başlarında duramam derse kırılmazmısınız.

bir ay cabuk gecer.. sabredersiniz. her gun gidemem derseniz de gidemediginiz gunler buyukanneyi evinize getirirsiniz. kinusursunuz buyukanneyle ninecim ben her gun gelemem ama gelemeyecegim gunler de seni bize getiricez benim icim rahat etmez sen yalniz kalirsan dersiniz. ne sis yanar ne kebap

Bende arkadaşlara katılıyorum.Bir ay gelip geçiyor hemen, idare etmek en güzeli.
Bazen siz gidersiniz bazen o gelir öğle vakti o şekilde idare edersiniz.

ne güzel k.valideniz hayırlı bir evlatmış. sen de hayırlı bir gelinsin ki, k.validen sana bu konuda güveniyor. canım tabi ki 1 ay boyunca alışılmış düzen dışına çıkmak zor. ama b.annenin duasını, k.validenin duasını almaya değer. k.validen senden bunu rica ettiğinde açık kapı bırakıp, elimden geldiğince giderim. hastalık, acil durumlar, ani misafirler olmazsa tabi ki giderim deseydin? ya da hala deme şansın var. gidemediğinde, senin isteksizliğinden değil, şartların müsait olmadığından olduğunu anlardı bence. kolay gelsin canım

canım zaten sevdiğin biriymiş bence 1 aylık idare edebilirsin, hem sevaba girersin yaşlıymış bak, ne bileyim uzktan akıl vermek kolaydır belki ama ben böyle hissettim.

valla canım bende geçmişi okuyunca şaşırdım, gayet iyi niyetli bir şekilde konu açmış ve fikir alıyorsun neden böyle davranılmış anlamadım, insanın düzenini bozması zordur, sende belki burdan destek alarak gönlün rahat davranmak istedin, neyse yazılanlara takılma, fikirlerimizi oku ama içinden geleni yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…