sizce ne yapıyım?

ben aman ilgilenmeyim ne yaparsa yapsın tarzında bişey yazsam neyse ama zaten işini alışverişini yapıcam diyorum sadece hergün gidemeyebilirim diyorum soru bu

ben de soruna mukabil gidiver ne olacak diyorum

Her gün her dk tabiiki orada olmazsın.Bunu kayınvalidene söyle bence.İşin çıkabilir,canın o gün gitmek istemeyebilir,insanlık hali.Birde 1 ay denmiş ama bu sürekli hale getirilebilir,örneklerini çok gördüm.Zaten elinden geleni yapıyormuşsun,vicdanın rahattır.

zaten bi ay durup geri gelince yine gidicek yani yaz boyu olcak zaten kafama takılan hergün olması yoksa benim için sıkıntı olmaz ama .....

Son düzenleme:
tam zamanlı bi işim yok ama haftanın bi kaç günü çalışıyorum (belli olmuyor günleri)walla ayrıca benim öyle komşuya gitme alışkanlığın falan yoktur evde olurum genelde

ne işiymiş bu? nerde çalışıyorsun?

ben aman ilgilenmeyim ne yaparsa yapsın tarzında bişey yazsam neyse ama zaten işini alışverişini yapıcam diyorum sadece hergün gidemeyebilirim diyorum soru bu

niyeki? zor birşey değil ki?

Sayili gün cabuk gecer, cok cok etkilemeyecekse hayatinizi, 1 ay idare edin bence.
Sonra adiniz " bir isimiz düstü, yüzüstü biraktiya cikmasin"

bana görede zor değil sadece hergün olması sıkıntı olabilir çünkü zaman zaman aileme gidiyorum,işe gidiyorum,misafirlerim gelior vs...

tamamda hergün ailene gitmiyorsundur, hergün işede gitmiyorsun, hergün misafirinde olmuyor

sadece bir ay

Son düzenleme:
Sayili gün cabuk gecer, cok cok etkilemeyecekse hayatinizi, 1 ay idare edin bence.
Sonra adiniz " bir isimiz düstü, yüzüstü biraktiya cikmasin"
çok etkilenmesede biraz etkilenir eşim öğlen eve gelio bi de ama dediğin doğru yüzüstü bıraktı derler

gıdebıldıgınız kadar gıdın bunda ne sorun var kı allah askına.kımse bogazınıza yapısmayazack gıbı duruyor gıtmesenızde

kızlar boşuna nefes tüketmeyin..gitmicek çünkü..niye konu açtı onu da anlamadım...

o zaman gıtme dıyelım sana kayınvalıden kızmakta darılmakta haklı olsun.hem de senın ıstedıgın cevabı vermıs oluruz

o zaman gıtme dıyelım sana kayınvalıden kızmakta darılmakta haklı olsun.hem de senın ıstedıgın cevabı vermıs oluruz

hatta sen gitme, kayınvalidede darılsa yine o haksız, diyelim.
bu cevap daha hoş olur

gitmemek bi niyetim yok burda polemik yaratmaya çalışmayın sadece hergün gitmem mümkün olmayabilir bu durumdada k.validem tepki koyar ne yapmalıyım diye konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…