ben aman ilgilenmeyim ne yaparsa yapsın tarzında bişey yazsam neyse ama zaten işini alışverişini yapıcam diyorum sadece hergün gidemeyebilirim diyorum soru bu
zaten bi ay durup geri gelince yine gidicek yani yaz boyu olcak zaten kafama takılan hergün olması yoksa benim için sıkıntı olmaz ama .....Her gün her dk tabiiki orada olmazsın.Bunu kayınvalidene söyle bence.İşin çıkabilir,canın o gün gitmek istemeyebilir,insanlık hali.Birde 1 ay denmiş ama bu sürekli hale getirilebilir,örneklerini çok gördüm.Zaten elinden geleni yapıyormuşsun,vicdanın rahattır.
tam zamanlı bi işim yok ama haftanın bi kaç günü çalışıyorum (belli olmuyor günleri)walla ayrıca benim öyle komşuya gitme alışkanlığın falan yoktur evde olurum genelde
ben aman ilgilenmeyim ne yaparsa yapsın tarzında bişey yazsam neyse ama zaten işini alışverişini yapıcam diyorum sadece hergün gidemeyebilirim diyorum soru bu
bana görede zor değil sadece hergün olması sıkıntı olabilir çünkü zaman zaman aileme gidiyorum,işe gidiyorum,misafirlerim gelior vs...niyeki? zor birşey değil ki?
bana görede zor değil sadece hergün olması sıkıntı olabilir çünkü zaman zaman aileme gidiyorum,işe gidiyorum,misafirlerim gelior vs...
çok etkilenmesede biraz etkilenir eşim öğlen eve gelio bi de ama dediğin doğru yüzüstü bıraktı derlerSayili gün cabuk gecer, cok cok etkilemeyecekse hayatinizi, 1 ay idare edin bence.
Sonra adiniz " bir isimiz düstü, yüzüstü biraktiya cikmasin"
hergün gitmiyorum haftada 1 ama k.validemin sorun etmesinden korkuyorumtamamda hergün ailene gitmiyorsundur, hergün işede gitmiyorsun, hergün misafirinde olmuyor
sadece bir ay
zaten içim rahat etmez ama hergün olmazsa k.validem tepki koyar diye çekiniyorumgıdebıldıgınız kadar gıdın bunda ne sorun var kı allah askına.kımse bogazınıza yapısmayazack gıbı duruyor gıtmesenızde
hergün gitmiyorum haftada 1 ama k.validemin sorun etmesinden korkuyorum
kızlar boşuna nefes tüketmeyin..gitmicek çünkü..niye konu açtı onu da anlamadım...
o zaman gıtme dıyelım sana kayınvalıden kızmakta darılmakta haklı olsun.hem de senın ıstedıgın cevabı vermıs oluruz
ne kadar emin cevaplar yazıosun öyle bi niyetim yokkızlar boşuna nefes tüketmeyin..gitmicek çünkü..niye konu açtı onu da anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?