- Konu Sahibi foreverlove
-
çok haklısın onu bende söyluyor ben bıle benı çekemezken sen benı nasıl çekıyorsun diye..bir erkek olsam kesinlikle sizinle çıkmazdım ne olur bana kırılmayın ama böyle düşündün sizin 10 yıldır bir kez olsun sarılmayıp aşkım demeyişinizden dolayı. bunlar olmadan bir aşk yaşamyıda düşünemem.bunları yaparsınız karşı taraf daha ılımlı olur. değişim denilen şey çok zor heleki 37 yaşındaki biri için dahada zor ma imkansız değil. değişimden öte biraz törpülenmektir..
çok haklısın onu bende söyluyor ben bıle benı çekemezken sen benı nasıl çekıyorsun diye..
Bende değişmek istiyorumm ama ben gunluk sıkıntılardan soyutlayamıyorum kendimi. Bi sıkıntı varsa çok etkiliyor benı ee tabıı bende onu..
Bi şeyi eksik yaptığında çok üzerine gidiyorum farkındayım. Bununla ilgili psikologa bile gitmeye başladım değişmek için.. Ama maddi konuda bırıne mahçup olduğum zmn neredeyse ona olan butun saygımı kaybediyorum
çok haklısın onu bende söyluyor ben bıle benı çekemezken sen benı nasıl çekıyorsun diye..
Bende değişmek istiyorumm ama ben gunluk sıkıntılardan soyutlayamıyorum kendimi. Bi sıkıntı varsa çok etkiliyor benı ee tabıı bende onu..
Bi şeyi eksik yaptığında çok üzerine gidiyorum farkındayım. Bununla ilgili psikologa bile gitmeye başladım değişmek için.. Ama maddi konuda bırıne mahçup olduğum zmn neredeyse ona olan butun saygımı kaybediyorum
Sonunda bende derdimi paylaştım..
iyi geceler arkadaşlar ben 2 yıldır nişanlıyım. 10 yıldır da beraberiz. yalnız nişanlımın bazı yönlerini değiştirmek istiyorum. Artıları ve eksilerini şöyle anlatayım
merhametli
ailemi ailesi bildi
beni çok seviyor
parası oldumu hepsini elime sayar
evimin tum sorumluluğu onda.
çok konuşuyor
borç alınca gununde ödeyemez (çünkü fason iş yapıyo..bi ay çok kazanıyo bı ay belki hiç) çoğu zmn ben toparlıyorum borcunu sağdan soldan.. Günü geçmesin diyee.
bıraz dıkkatsiz
pek olgun hareketleri yok yaşına göre..çok guler vs.
ama bu olumsuz özellikler benim ona karşı çok ciddi tavırlar yapmama neden oluyor. ben ztn çok suratsız bırıyım. Hiç cnm cicim yapamam. on yılda bi kere söyle boynuna atlayıp aşkımmm demedim. ben onu bazı konularda değiştirmek istiyorum. Sizce mümkün mü? bu arada yaşı 37.
maddi konularda yetişemediği zmn ona saygım kalmıyor sanki. Küçülüyor gözümde gibi.. Hep ben mi toparlıycam senıdiyorum. yoruluyorum inanın. kontrol hep bende olcak ama bende çok stres yapıyorum. Ne yapmalıyım sizce ben mi abartıyorum?
Çok uzun süredir berabersiniz.
Eger nisanlinizin davranislari size batiyorsa evlendikten
sonra düzelecegini pek sanmiyorum.
Anlattiklariniz cok büyütülecek şeyler değil borçlari hariç.
Evlilik bir ömürü beraber gecirmektir ve siz şimdiden yoruldum diyorsunuz.
Evlenince hepten bikarsiniz.
İyice düsünün derim onada sizede yazik olmasin.
Sonunda bende derdimi paylaştım..
iyi geceler arkadaşlar ben 2 yıldır nişanlıyım. 10 yıldır da beraberiz. yalnız nişanlımın bazı yönlerini değiştirmek istiyorum. Artıları ve eksilerini şöyle anlatayım
merhametli
ailemi ailesi bildi
beni çok seviyor
parası oldumu hepsini elime sayar
evimin tum sorumluluğu onda.
çok konuşuyor
borç alınca gununde ödeyemez (çünkü fason iş yapıyo..bi ay çok kazanıyo bı ay belki hiç) çoğu zmn ben toparlıyorum borcunu sağdan soldan.. Günü geçmesin diyee.
bıraz dıkkatsiz
pek olgun hareketleri yok yaşına göre..çok guler vs.
ama bu olumsuz özellikler benim ona karşı çok ciddi tavırlar yapmama neden oluyor. ben ztn çok suratsız bırıyım. Hiç cnm cicim yapamam. on yılda bi kere söyle boynuna atlayıp aşkımmm demedim. ben onu bazı konularda değiştirmek istiyorum. Sizce mümkün mü? bu arada yaşı 37.
maddi konularda yetişemediği zmn ona saygım kalmıyor sanki. Küçülüyor gözümde gibi.. Hep ben mi toparlıycam senıdiyorum. yoruluyorum inanın. kontrol hep bende olcak ama bende çok stres yapıyorum. Ne yapmalıyım sizce ben mi abartıyorum?
mesela son dönemlerde işleri çok ters gidiyor. Bir kere beni güzel uğurlasan tatlı dille belki işim gücüm rast gidicek diyor ama bende ne alaka.. Benim lafımla mı olacak sankii diyorumm..
evet senın İÇTEN bir lafınla olacak... neden etkını kucumsuyorsun kı evrende... zohnı pozıtıf bır bıreyın gune bakısı ıslerıne bakısı da oyle olur kendını guclu hısseder kı bu guven de ıslerıne yansır.. işlerinde çok ıyı olan ınsanların hepsınde kendıne guven soz konusu.. aşagılanan sureklı elestırılen sevgı gormeyen ınsanların potansıyellerı ortada..
mesela son dönemlerde işleri çok ters gidiyor. Bir kere beni güzel uğurlasan tatlı dille belki işim gücüm rast gidicek diyor ama bende ne alaka.. Benim lafımla mı olacak sankii diyorumm..
evet bunu yapmalıyım bende çok inanıyorum ama. bu kalıbı değiştirmek çok zor sanırım.. Yetiştirilme tarzı sanırım.. Erkek gibi yetiştik hep..
Şimdi ben yavaş yavaş tatlı dil olayına girmeliiyim sanırım..bugune kadar hep cezalandırdım onu hepp. sanki gülersem üzerine düşersem taviz vericekmişim gibime geliyor.
Size şöyle bişey anlatayım;
geçen gun içeri odadayım kucağımda komşunun bebeği var.. Bebeği seviyorum kardeşimde yanımda. Benimki de içeride..
Bebeğe aşkımmmmm diye seviyorum. Ama birçok kez üst üste aşkıııımmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırdım. Kardeşime dedim ki bak içerdeki hiç üstüne alınıyor mu?
o da dedi kii eee normal. hakikatten hiç dönüp de bana mı diyosun bile demedi adam? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?