Sizce ne yapmalı,nasıl davranmalıyım?

yani canım suç canım cicim demeyende değil dedirtemeyen de,renkliyle işaretlediğim yerlere bakarsan eğer 37 yaşındaki bir erkeğin olgun olması lazım,ağır olması lazım...borcunu harcını ödemesini kadınından beklememesi lazım...iyi özelliklerini boşver ya,bu özellikler hepsini alıp götürüyor...insan yanındaki insandan utanmayacak,o konuşurken yerin dibine girmeyecek,hep erkek olarak sayacak,hep gurur duyacak...valla ben sana da suratsızlığına da hak veriyorum,bu arada 100 yıldır tanışıyorsunuz,2 yıldır nişanlısınız niye evlenmiyosunuz?tanışma aşaması mı,yoksa maddi olaylar mı?maddi olaylar büyük ihtimalle...37 yaşına kadar evlenebileceği meblağı kazanamamış bir adamla evlenmeyi bir daha düşün derim ben...
ben istemezdim sanırım...

,
yok cnm evlenememizin sebebi bendeim son 2 yıla kadar. ben istemıyordum. Annem çok korkuyordu birgun evleneceğim için daha sonra tam annem kabullendi.
2 yıl içinde en yakınlarımdan 3 cenaze verdik. ve ağır bir hastalık sürecinden kaynaklı rahatsızlıklar.

evlilik zor bir kurum eğer şimdiden nişanlına dayanamadığını yorulduğunu düşünüyorsan evlenince daha da zorlanırsın emin olayrıca insanlar kolay kolay değişmez bence evlenmeden önce iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…