SİZCE NE YAPMALIYIM ARTIK?

direkt başak olduğunu düşündüm . böyle umursamaz bencil insanlardan nefret ediyorum acaba evlenmeden önce de böylemiydi. benimex salakta böyleydi ay iyiki ayrılmışız .

ikizler burcu
bu erkek kısmına iyi olmayacaksın arkadaş ne zamanki görüyor sen seviyor fedakarlık yapıyorsun seni sallamıyor ne zamanki görüyor onu sallamıyorsun senden kıymetlisi yok

offff vicdan yapıyorum bazen hani ben evimin kadını çocuklarımın anasıyım ya aslında sorun taaaa öncelerde ailelerimiz böyle yetiştirmiş

Merak ettim esiniz sizin maasiniz olmadan evi gecindirebiliyomu. Ben olsam ona zirnik koklatmam her yondende mahrum ederim.esiniz fazlasiyla rahat.ev arkadasi muamelesi yapiyor resmen. Kari kocanin kendine ozel alanlari olur tabiki ama ipin ucu kacmis

ikizler burcu

offff vicdan yapıyorum bazen hani ben evimin kadını çocuklarımın anasıyım ya aslında sorun taaaa öncelerde ailelerimiz böyle yetiştirmiş
benim ailem öyle yetiştirmedi bak benim erkek kardeşim evde bulaşıkta yıkıyor ama babam yapmaz . o hazır önüne sunulsun "ye iç s.ç yat" o kafada . bence evlilikte madem kadında çalışıyor paylaşılmalı hem erkekler kadınlardan daha güçlü kuvvetli hemde kadın hem çalışacak hem evin işini yapacak bu çok saçma ve haksızlık

işten ayrılıcam demiştim bikaç kere ayrıl ben hertürlü geçindiririm dedi ama yüzünde değişme olmuştu. ama kendinden de ödün vermemeye çalıştı. haişten ayrılırsam nolur üstüme daha çok ağırlık biner.

bence işten ayrılmayın çünkü o zaman eşinizin bu davranışlarını daha çok kafaya takıcaksınız çünkü daha çok boş zamanınız olacak

ha benim akılsız kafam kalktım yarına giyecek diye gömleklerini yıkadım astım. ama sabah ütülemeye kalkmıcam yatarkende derim artık kendi işini kendin yapıyorsun diye.

bu erkek kısmına iyi olmayacaksın arkadaş ne zamanki görüyor sen seviyor fedakarlık yapıyorsun seni sallamıyor ne zamanki görüyor onu sallamıyorsun senden kıymetlisi yok
kesinlikle dogru... Kocamdan biliyorum.. hep alttan al hep sus sus sus, adam alisti, bugun yanagimdan makas aldigi an sinirliydim, dokunma bana diye bi bagirdim, adam melek oldu, canimm , ne oldu, hadi gezdireyim seni hazirlan falan filan... Iyilikle konussam benden kotusu olmazdi..

Baştan kötü alışmış sorumsuz yani ee o size ne kocalik yapiyo?herşeyi üstlenmeyecek kadın anasının evinde sanki mübarek..bişey paylaşmıyosamiz bu evliliğin bir anlamı yok ki

bizdede böyle sinirli durumlarda yaklaşmaya çalıştığında aynısını yapıyorum. uzak tutuyorum kendimi özürle canımlar cicimler iki üç gün sürüyor. daha sonra yine aynı

Kocan olucak sahsiyet tam anlamiyla bir okuzmus.
Bunca senedir bu kadar seyi yuklenmen hata olmus. Kavgayi bastan yapicakmissin. Kotu alistirmissin. Simdiden sonra zor duzelir.

Ben isten o vakit gelicem cocukla ve ben hem is yapip hem cocukl ilgilenicem, kocam da keyif yapicak. Parcalardim o kocayi.

Iyilikten maraz dogar, sen yemegini, camasirini, bulasigini, cocuk bakimini tek basina ustlen, bir de ustune calis para kazan, beyefendi yan gelsun yatsin.. insaf ya.. bence kazandigin parayla temizlige kadin tut, hic de hesap verme kocana.. kendin yardim et oyleyse de, eger kadin gelmesin temizlige derse.. bosanmayi da hic dusunme, bosanmaktan ziyade, davranislarini degistirmeye ugras.. olmaz diye birsey Yok.. olur...

Bence cocugu bir yakiniza birakip sizde 11 12ye kadar disarda kalin sonuc evden disari cikmayan bir adam...cokmu sıkıyorsunuz yoksa..

evet balık baştan kokarmış ama ben bilemedim. şimdide ne yaparsam yapıyım kar etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…