Konunuzu dağıtmak istemem ama eşinizin burcu nedir?Merhabalar hanımlar;
6 yıllık evliyim.4 yaşında bir oğlum var. çalışan biriyim. eşimle sürdürmeye çalıştığım bi evlilik yaşıyorum şuaralar. şöyle ki 2 mizde hafta içi çalışıyoruz. sabah 5de kalkıyorum. gün erkenden başlıyor. işten 6da çıkıyorum. oğlumu alıyorum eve gelmem 7yi buluyor. yemek hazırla sofayı kur kaldır derken 8:30 9 oluyor. eşim bu arada ya uyuyor ya bilgisayar başında. çocukla ilgileneyim yada yardımcı oluyum durumu yok.yemekten sonra genelde arkadaşlarıyla dışarı çıkar 11 12 gibi evde olur.evde olduğu zamanlarda yine tv başında yada bilgisayarda.önceleri düzelir mi acaba diye çaylar meyveler hazırlardım.hani sohbet ederiz kafamız dağılır diye ama öylede olmuyormuş.kendime bulaşık çıkarmaktan başka. haftasonları da birşeyler yapmak istesem öğleden önce kalkılmaz. ya hava soğuktur çocuk hastalanır. ve bu durumlarda arkadaşlarıyla balığa gider. son 2 senedir böyle. alıp karşıma konuştum hep. benimde seninle beraber bişeyler yapmaya ihtiyacım var. diye. son patlama bugün oldu. 1 haftadır hastayım. işten izn alıp dinlenmeye durumum yok. bugün için yatıp düzeliyim istiyordum.ama olmadı. sabah erkenden kalktı hazırlandı.balığa gitmek için. benim durumumu göre göre. bu şekilde evde mi bırakıcan dedim. yerimden kalkamıyorum.çocuğa kim bakacak yazık yavruma bulaşacak hastalık diye yaklaşamıyorumda. öğlene gelicem zaten dedi çıktı. akşam 6 da geldi ve sadece kez aradı.çocuk napıyor diye.
bende msj attım sakın eve gelme sana ihtiyacımız yok seninde bize olduğu gibi dedim.daha önceleride hep aynı durumlar yaşandı bu kez son artık yürütemiyorum dedim. birkaç gün düzelindi. ama sonuç hep aynı boş zamanları hep arkadaşlarıyla. kendimi kullanılıyor hissediyorum artık. yemeği temizliği hertürlü ihtiyacı gideriliyor. ve ortada yaptığı el sağlıklığı oluyor. artık ne yapmalıyım bilemiyorum. bu şekilde sürdürmek istemiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
Kusura bakmayın ama bu adamdan olsa olsa ŞAM BABASI olurMerhabalar hanımlar;
6 yıllık evliyim.4 yaşında bir oğlum var. çalışan biriyim. eşimle sürdürmeye çalıştığım bi evlilik yaşıyorum şuaralar. şöyle ki 2 mizde hafta içi çalışıyoruz. sabah 5de kalkıyorum. gün erkenden başlıyor. işten 6da çıkıyorum. oğlumu alıyorum eve gelmem 7yi buluyor. yemek hazırla sofayı kur kaldır derken 8:30 9 oluyor. eşim bu arada ya uyuyor ya bilgisayar başında. çocukla ilgileneyim yada yardımcı oluyum durumu yok.yemekten sonra genelde arkadaşlarıyla dışarı çıkar 11 12 gibi evde olur.evde olduğu zamanlarda yine tv başında yada bilgisayarda.önceleri düzelir mi acaba diye çaylar meyveler hazırlardım.hani sohbet ederiz kafamız dağılır diye ama öylede olmuyormuş.kendime bulaşık çıkarmaktan başka. haftasonları da birşeyler yapmak istesem öğleden önce kalkılmaz. ya hava soğuktur çocuk hastalanır. ve bu durumlarda arkadaşlarıyla balığa gider. son 2 senedir böyle. alıp karşıma konuştum hep. benimde seninle beraber bişeyler yapmaya ihtiyacım var. diye. son patlama bugün oldu. 1 haftadır hastayım. işten izn alıp dinlenmeye durumum yok. bugün için yatıp düzeliyim istiyordum.ama olmadı. sabah erkenden kalktı hazırlandı.balığa gitmek için. benim durumumu göre göre. bu şekilde evde mi bırakıcan dedim. yerimden kalkamıyorum.çocuğa kim bakacak yazık yavruma bulaşacak hastalık diye yaklaşamıyorumda. öğlene gelicem zaten dedi çıktı. akşam 6 da geldi ve sadece kez aradı.çocuk napıyor diye.
bende msj attım sakın eve gelme sana ihtiyacımız yok seninde bize olduğu gibi dedim.daha önceleride hep aynı durumlar yaşandı bu kez son artık yürütemiyorum dedim. birkaç gün düzelindi. ama sonuç hep aynı boş zamanları hep arkadaşlarıyla. kendimi kullanılıyor hissediyorum artık. yemeği temizliği hertürlü ihtiyacı gideriliyor. ve ortada yaptığı el sağlıklığı oluyor. artık ne yapmalıyım bilemiyorum. bu şekilde sürdürmek istemiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
mesela ne yapmalıyım.? boşanıcam dedim. çıktım gittim. evi boşladım. ama her zaman aynı durumlara döndükEşiniz iyi bir cezayı hak ediyor, böyle düşüncesizlik olmaz!!
kendimi anlamadığı zamanlar çok kavga ettim. hani anlar içimdedkilerin nasıl canımı yaktığını ama anlatamadım.Ciddi olarak resti cek. Boyle hayat gecmez. Kusura bakma ama anca kendine yardimci almis gibi. Sofra hazir ütu tamam yatakta es. Cocukta hazir oh ne ala memleket. Bende bazen kendimi boyle hissediyorum. Ama ben izin vermezdim kavga kiyamette olsa sesinizi duyurmalisiniz esinize.
tubaturem06 bugünkü olan en son damlaydı. çok denedim. evlilik danışmanına psikolağa kadar gitmeyi istediğimi söyledim hani sorun bendeyse diye.ama karşıdaki anlamıyor. boşanmak evet en son durum ama böyle kullanıldığımı hissetmekte çok kötü. evlilik birşeyleri paylaşmak için yapılıyor. ha o arkadaşlarıyla daha mutlu daha değerli bizden. ben artık bu durumdan çıkış bulamıyorumbence bu bir soru evet ama boşanmayı düşündürecek kadar dğil .. bence daha ciddi bir konuşma yapmalısın .. ama öyle sana ihtiyacım yok tarzında bi konuşma değil .. bence bu tarz bi konuşma yapmamalısın yumusak bi şekilde konuş ltfen ..
huzursuzluk çıkmasın daha çok kaçmasın ..
bide simdi sana burda yorumlar gelecek "ay o nası koca ay benm kocam hiç öle yapmaz cok anlayışlıdır " diye.. galeyana gelme ..
tubaturem06 bugünkü olan en son damlaydı. çok denedim. evlilik danışmanına psikolağa kadar gitmeyi istediğimi söyledim hani sorun bendeyse diye.ama karşıdaki anlamıyor. boşanmak evet en son durum ama böyle kullanıldığımı hissetmekte çok kötü. evlilik birşeyleri paylaşmak için yapılıyor. ha o arkadaşlarıyla daha mutlu daha değerli bizden. ben artık bu durumdan çıkış bulamıyorum
evet ta kendisi. nasıl bi ceza olabilir?Eşiniz çok bencil
biraz göz dağı vermen şart
senin sesin çıkmadıkça adam kendini değiştirmez
ee kocası da bi örenciyi velisine şikayet eden bi öğretmne rolüyle aunı yatakta huzurla yatmaya devam edecek ..Ben olsam aileme gider anlatırım ve oraya taşınırım.. Hem annem çocuk konusunda yardımcı olur.. Öyle bi kez geldi aman tmm düzeldim dedi die gitmem.. Bayaa tüüüm aile büyükleri araa girer tüm sorunu annesine babasına anlatır hepsinden destek sözü alır anca öyle dönerim.. En ufak bir umursamazlığındada kp yi arar bana söz verdiniz ama oğlunuz böyle böyle yapmaya başladı derim..
Yemek yapmayın,ütüsünü yapmayın kırışık kıyafetlerle işe gitsin evi temizlemeyin,eğer oda hastalanırsa siz de çocuğunuzu alın gezmeye gidin.evet ta kendisi. nasıl bi ceza olabilir?
kendi aileme değil ama onun ailesine anlatmak istiyorum. ama bizim evliliğimiz severek olduğu için nasıl bir tepki gelir bilemiyorum.Ben olsam aileme gider anlatırım ve oraya taşınırım.. Hem annem çocuk konusunda yardımcı olur.. Öyle bi kez geldi aman tmm düzeldim dedi die gitmem.. Bayaa tüüüm aile büyükleri araa girer tüm sorunu annesine babasına anlatır hepsinden destek sözü alır anca öyle dönerim.. En ufak bir umursamazlığındada kp yi arar bana söz verdiniz ama oğlunuz böyle böyle yapmaya başladı derim..
Tmm haklısın boşasın!! One öyle bu ne böyle.. Hiç çözüm aramayalım boşasın gitsinee kocası da bi örenciyi velisine şikayet eden bi öğretmne rolüyle aunı yatakta huzurla yatmaya devam edecek ..
o ne öyle yanlış yatı babaya şikayet et fln ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?