SİZCE NE YAPMALIYIM ARTIK?

umarım çok istiyorum değişmesini. :) ama şuan hayal gibi geliyor.

Bence cocugu bir yakiniza birakip sizde 11 12ye kadar disarda kalin sonuc evden disari cikmayan bir adam...cokmu sıkıyorsunuz yoksa..
oğlumu kedisine bırakıp gitmeyi bi kaç defa denedim ama oğlum olur bende geliyim beni burada bırakma diyince olmadı.sanki oğlumada yanlış yapıyorum gibi geliyor. sanki kendimi düşünüyorum gibi geliyor buseferde

umarım çok istiyorum değişmesini. :) ama şuan hayal gibi geliyor.
Degisir degisir.. hele bi etekleri tutussun gorurum onu ben. Benim kocam da bakti is bosanmaya gidiyor, babamla ben adliyeye gittik, adam Geri adim atti, tabi Bizim sorunlar farkliydi ama olsun.. sonucta Geri adim atti ve soz Verdi nazi seylere.. seninki de mecburen rahatindan taviz verecek, mecburen verecek...hele bi gorsun sen kararlisin, o da anlayacak durumun ciddiyetini.. boyle rahat bi duzeni hangi erkek kaybetmeyi goze alir..

maaşım krediye gidiyor zaten. araba almıştık benim zorumla çocuk hastalanıyor anneme çocuğu bırakıken zor oluyo diye .
anladim. cocuk varsa ev islerini mecburen yapacaksiniz. kazancinizin gittigi yer varsa dedigimi de yapamiyirsunuz. peki biraz butce ayiripev islerine yardimci birini bulsaniz. en azindan yukunuz hafifler. bir de esiniz dusari cikarken siz de gitseniz. baligs olmaz tabi de baska seyler de ona katilin gidin boylece vakit gecirmis olursunuz aole oldugunuzu anlar. bir de balik,avlanmak, define aramak gibi seyler de ayni alkol gibi kumar gibi birsey sanirim. insana geldi mi yakasini birakmiyir.

işten ayrılıcam demirtürlü geçindiririm dedi ama yüzünde değişme olmuştu. ama kendinden de ödün vermemeye çalıştı. haişten ayrılırsam nolur üstüme daha çok ağırlık biner.
Zaten kesinliklr isten ayrilmayin. Sadece kazanciniz kendinize kalsin Birikim yapin.o hastayken ilgilenmeyin oglunuza yogunlasin.mesela aksam hep birlikte otururken arkadasiniz arasin pazar gunu icin randevulasin. O sizi ewde birakip gidiyo ya ben olsam ona o firsati vermem ben ondan once programimi yapar cikarkende ben cikiyorum anahtarini almayi unutma kacta gelirim bilemiyorum kapida kalirsin derim.bunu yaprkende nispet yapar gibi degil rutin biseymis gibi gayet dogal davranarak yaparim.umursama bi sure yoksay bence.ona onungibi davran aynasi ol kisaca

bikaç kez yapmışlığımız var arkadaşlarıda eşleriyle çıkmışlardı. onlar el ele biz o önde ben arkada arkadaşları soruyor oğlum hanımın arkada sen önde verdiğitepki haa o gelir gelir balık durumu ve arkadaşlarla takılma aynen öyle

Biraz zor olacak dediklerim ama önce kendine her zamankinden çok bak giyin süslen haftada bir çocuğu bırak kocana çık arkadaşlarınla gez arkadaş yoksa yalnız gez sende onsuz birşeyler yap .bu ne ya ben evhanımıyım 2 oğlum var eşim yardımcı olur yinede böyle bi dünya yok yuvanı yık demem asla ama daha yol yakın değişebilir

Tatil zamanlarınızda kendinize zorunlu uğraş bulun Çocuğa bakmak zorunda kalsın .Bırakın o tek başına kalsın ...Bencillik bu.

Hasta oldugunda oda kndi basinin caresine baksin kndi yemegini utusunu yapsin belki birazcik anlar dicemde okuz ne anlar

Fazla disari cikmasi arkadaslarla hayra alamet degil benim esimde bi donem boyleydi ama sonradan anladimki aldatiyomus . Hergun hergun arkadasla napcak ya mutlaka altinda bisey var birde sana karsi ilgisiz sizi hic disari cikarmiyo sizle vakit harcamak istemiyosa yuzde 99 aldatiyo. Sen telefonunu kurcala varsa arabasi ses cihazi koy caktiirmadan. Kredi karti harcama dokumleri telefon faturalarini hep bir gozden gecir hatta imkanin varsa bikac kez takip et ciktiginda.

Puffff Allah kolaylik versin boyle esleri duyunca esimi biraz daha fazla seviyorum

Gercekten ayrilmayi dusundunmu manevi olarak ona ihtiyacin hic yok maddiyati bilemiyorum ee cocuguda faydasi yok birak ne hali varsa gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…