Sizce ne yapmaliyim 🙄

Pamuksekerim12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
277
217
18
Kızlar benim bir kaynim nişanlı tatilde düğünü olacak ve bu en büyük kaynim biz kucuguz kaynanam güle kaynim bakıyor ve kaynimin nişanıni biz yaptik daha dogrusu yapmak istedik buraya kadar sorun yok. Bugün kaynanam ve kayınbabam bize geldiler ve bileziklerimi istediler gelini takmak için alamıyorlarmış durumları düzelince geri yerine koyacaklarmış bende dedim ki diğer eltimden de alalım o zaman 3 ben vereyim 3 o versin yanaşmadılar pek. Bende yarına kadar düşünmek istiyorum dedim eşimin fikrini aldım sen bilirsin onlar senin dedi ama ne yapım bilemiyorum yerine koymaları en az 3 4 yılı bulur biliyorum çünkü kredi ödeyecekler. Karar veremiyorum sizce hepsini vermeli miyim bende daha yeni gelin sayılırım 1.5 sene oldu evleneli

Kızlar benim bir kaynim nişanlı tatilde düğünü olacak ve bu en büyük kaynim biz kucuguz kaynanam güle kaynim bakıyor ve kaynimin nişanıni biz yaptik daha dogrusu yapmak istedik buraya kadar sorun yok. Bugün kaynanam ve kayınbabam bize geldiler ve bileziklerimi istediler gelini takmak için alamıyorlarmış durumları düzelince geri yerine koyacaklarmış bende dedim ki diğer eltimden de alalım o zaman 3 ben vereyim 3 o versin yanaşmadılar pek. Bende yarına kadar düşünmek istiyorum dedim eşimin fikrini aldım sen bilirsin onlar senin dedi ama ne yapım bilemiyorum yerine koymaları en az 3 4 yılı bulur biliyorum çünkü kredi ödeyecekler. Karar veremiyorum sizce hepsini vermeli miyim bende daha yeni gelin sayılırım 1.5 sene oldu evleneli
Asla verme. Bir daha zor görürsün. Hem nişanı yapıp hem de neden bilezik veriyorsun. Ben öyle alıp ödeyen duymadım. Eşin arkanda madem verme bence

Yeni de olsaniz eski de olsaniz vermeyin bu kadar net! Ne munasebet utanmadan istiyorlar. Yarin bu evden cikin onlarin evi yok otursun da derler. Kimseye bu kadar yuz vermeyin iyilikten maraz dogar.

aa saçmalığa bak. diğer eltinlerden istesinler ne ayıp sadece sizden istemeleri.Bir siz mi enayiymişsiniz.
sakın diyorum saçmalığa bak. neden altınların olduğunu söylediniz ki? biz onları bozdurduk harcadık vs deseydiniz keşke
Sürekli takıyorum bugünde hepsi kolumdaydı öyle bisey diyemedim ve açıkçası gerçekten beni enayi yerine koyduklarını hissettim eşime söylemedim ama çok alındım. Sonuçta nişanı biz yaptik 2 bilezik alıp kızın elinde taktik yani bence biz fazlasıyla yaptik diğer eltimden istemesi lazımdı. Bu nişanı biz yaptik mevzusunu da hiç açmadım belki alınırlar minnet yapıyor muşum gibi anlarlar diye söylemedim ama üzüldüm bizi biyle kullanmalarina

Asla verme. Bir daha zor görürsün. Hem nişanı yapıp hem de neden bilezik veriyorsun. Ben öyle alıp ödeyen duymadım. Eşin arkanda madem verme bence
Haklisiniz eşim arkamda bende geri vereceklerini sanmıyorum çünkü düğünüm de takılan herşeyi de aldılar 2 ay sonra verecek dediler borç ödememiz lazım dediler onuda vermediler daha 1.5 sene oldu

Sürekli takıyorum bugünde hepsi kolumdaydı öyle bisey diyemedim ve açıkçası gerçekten beni enayi yerine koyduklarını hissettim eşime söylemedim ama çok alındım. Sonuçta nişanı biz yaptik 2 bilezik alıp kızın elinde taktik yani bence biz fazlasıyla yaptik diğer eltimden istemesi lazımdı. Bu nişanı biz yaptik mevzusunu da hiç açmadım belki alınırlar minnet yapıyor muşum gibi anlarlar diye söylemedim ama üzüldüm bizi biyle kullanmalarina
Nişanı biz yaptık kredi çektik ben bozdurup o taksitleri ödeyeceğim falan de verme. Niye vereceksin ki zaten yapmışsınız elinizden geleni.

Eşim hiç takmadı diyor ki onlar senin ister verirsin ister vermezsin ben hiç müdahele etmem burda onuda suçlayamıyorum

Verme guzel kardesim verme! Yuz bulurlarsa astarini da isterler hayir veremem bitti. Bu sebeple sana kizacaklarsa, kotu olacaksan birak kizsinlar. Boyle terbiyesizlik mi olur ya gecsinler onu. Ayrica sana ait bir sey icin kimseye aciklama yapma zorunlulugun yok.

Haklisiniz eşim arkamda bende geri vereceklerini sanmıyorum çünkü düğünüm de takılan herşeyi de aldılar 2 ay sonra verecek dediler borç ödememiz lazım dediler onuda vermediler daha 1.5 sene oldu
Düğünümde takılanları geri vermediniz, borç üstüne borç yapmak istemiyorum veremem de. Verme asla

Nişanı yaptınız diye ondan yüz bulup istemiş , vermeyin. Diğerinden istemeye çekiniyor size soruyor bide. Nişanı nıye Siz yaptınız ki yardım amaçlı mı ? Bence o yardım orda dursun Yoksa hep sömürmeye çalışacaklar gibi geliyor araba ev.. vs
Evet yardım amaclı Rabbime şükür durumumuz iyi zaten düğün için kredi cekecektiler bizde dedik nişanı biz yapmak istiyoruz hediyemiz olsun a dan z ye herşeyi yaptik ama gözleri doymamış

Back
X