- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Hep gül inşallah. Ama sanırım ben de dw istenildiğinde reddedememe durumu varilahi güldürdünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep gül inşallah. Ama sanırım ben de dw istenildiğinde reddedememe durumu varilahi güldürdünüz
Bunu gorumceme söyledim az once bana dediği şey paranız var al tak koluna 1 2 tane ve bu daha çok zoruma gitti asla vermicem ve sert bir dille soyleyecem kaynanam onuda doldurmuş belli sesinden bile belliydi ezbere konuşuyordu resmenHep gül inşallah. Ama sanırım ben de dw istenildiğinde reddedememe durumu var(( ben daha hevesimi almadım, vermek istwmiyoeum ama sizin de zor da kalmanızı istemem. Gibi girip, gelişmeye göre kaptırırdım sanırım:))))
Bunu gorumceme söyledim az once bana dediği şey paranız var al tak koluna 1 2 tane ve bu daha çok zoruma gitti asla vermicem ve sert bir dille soyleyecem kaynanam onuda doldurmuş belli sesinden bile belliydi ezbere konuşuyordu resmen
Sanırım öyle yapacamIkisine de Cakal sevmiyorum de gec.![]()
Karar verdim zaten vermeyecem ve açık açık vermek istemiyorum bende yeni gelinim ve altınlarımı takmak istiyorum dicem başkasından borç alınVermeyin tabikiii.Oyle sey mi olur ya.
Versenizde o altinlar asla geri gelmeyecek bunu bilin.
Aynen oyle..Karar verdim zaten vermeyecem ve açık açık vermek istemiyorum bende yeni gelinim ve altınlarımı takmak istiyorum dicem başkasından borç alın
Bence de verme bilezik.icin evlenen kizi zaten almasinlarKızlar benim bir kaynim nişanlı tatilde düğünü olacak ve bu en büyük kaynim biz kucuguz kaynanam güle kaynim bakıyor ve kaynimin nişanıni biz yaptik daha dogrusu yapmak istedik buraya kadar sorun yok. Bugün kaynanam ve kayınbabam bize geldiler ve bileziklerimi istediler gelini takmak için alamıyorlarmış durumları düzelince geri yerine koyacaklarmış bende dedim ki diğer eltimden de alalım o zaman 3 ben vereyim 3 o versin yanaşmadılar pek. Bende yarına kadar düşünmek istiyorum dedim eşimin fikrini aldım sen bilirsin onlar senin dedi ama ne yapım bilemiyorum yerine koymaları en az 3 4 yılı bulur biliyorum çünkü kredi ödeyecekler. Karar veremiyorum sizce hepsini vermeli miyim bende daha yeni gelin sayılırım 1.5 sene oldu evleneli
Aynen severek evlenmelerine rağmen kız altınlarım tamamlanmayana kadar düğün istemiyorum diyor insan biraz anlayışlı olmalı onunda sucu varBence de verme bilezik.icin evlenen kizi zaten almasinlar
Bi de 3 sen vercen 3 te eltin 6 bilezik iyiymisAynen severek evlenmelerine rağmen kız altınlarım tamamlanmayana kadar düğün istemiyorum diyor insan biraz anlayışlı olmalı onunda sucu var
Teşekkür ederim öyle yapicam karar verdim kendi hakkimi kimseye vermicem. Ve benim bileziklerimi de eşim kendisi aldı kaynanam gülün tek bir yardımı bile olmadı bize bu gelin için bu kadar cabalamalari da zoruma gidiyor açıkçasıTatlım kocana sürpriz yapmaya devam et. Hiç huzurunu bozma 1 tane bile verme. O düğüne kalkışan onu da düşünsün madem alamıyorlar senle konuşmak yerine yeni gelinle konuşup durumu izah etsinler sonuçta sende gelin oda gelin. Ama şunu unutma giden geri gelmez
Bana 10 tane takıldı eşim aldığı için beni araya koymadılar ama diğer eltime ne kadar alındıysa o kadar istiyorlar ve kızda hiç düşünceli davranmıyor sonuçta o zorluğu evlendikten sonra o çekecek borç harç derken herşeyden kısmak zorunda kalcakBi de 3 sen vercen 3 te eltin 6 bilezik iyiymis
Gerçekten düşünecem demem bile bi aptallık olmuş çok haklısınızYeni gelin gozunun onunde singirdatacak senin bilezikleri senin kollarin bombos.Kendine bunu yapma.Elin kizina arkandan enayi dedirtme.Yuz vermissinz astarini da istemisler.