Sizce ne yapmaliyim 🙄

Hep gül inşallah. Ama sanırım ben de dw istenildiğinde reddedememe durumu var:KK43:(( ben daha hevesimi almadım, vermek istwmiyoeum ama sizin de zor da kalmanızı istemem. Gibi girip, gelişmeye göre kaptırırdım sanırım:))))
Bunu gorumceme söyledim az once bana dediği şey paranız var al tak koluna 1 2 tane ve bu daha çok zoruma gitti asla vermicem ve sert bir dille soyleyecem kaynanam onuda doldurmuş belli sesinden bile belliydi ezbere konuşuyordu resmen

Bunu gorumceme söyledim az once bana dediği şey paranız var al tak koluna 1 2 tane ve bu daha çok zoruma gitti asla vermicem ve sert bir dille soyleyecem kaynanam onuda doldurmuş belli sesinden bile belliydi ezbere konuşuyordu resmen

Ikisine de Cakal sevmiyorum de gec. :KK53:

Ne alaka ya kesinlikle verme sana mi güvenip nişan yapiyorlar durumları yoksa ertelesinler ya da bise takmasınlar. Giden gelmez eşinde arkandaymış zaten sakın verme

Ben olsam vermem cunku verdikten sonra istenmiyor, isteyince sorun oluyor huzurun kacar. Bu borç işlerinde genelde durum boyle oluyor. Ben borç vermeyi hiç sevmem, vermedim de.

Yerinde olsam vermezdim. Yapabildikleri yapsinlar, durum yoksa ne demeye dugun yapmaya kalkisiyorlar ki

Sizin Bilezikleriniz borçlara gidecek olsa bir nebze anlarım. Ama sizden alınacak başkası takacak. Hiç aklınız alıyor mu böyle bir şeyi. Yarın bir gün eltininde kulağına gitse size nispet yapsa daha beter. Ayrıca büyük elti versede vermeyin yeni gelinen bilezik mi istenir ya şaşkınım gerçekten.

Kızlar benim bir kaynim nişanlı tatilde düğünü olacak ve bu en büyük kaynim biz kucuguz kaynanam güle kaynim bakıyor ve kaynimin nişanıni biz yaptik daha dogrusu yapmak istedik buraya kadar sorun yok. Bugün kaynanam ve kayınbabam bize geldiler ve bileziklerimi istediler gelini takmak için alamıyorlarmış durumları düzelince geri yerine koyacaklarmış bende dedim ki diğer eltimden de alalım o zaman 3 ben vereyim 3 o versin yanaşmadılar pek. Bende yarına kadar düşünmek istiyorum dedim eşimin fikrini aldım sen bilirsin onlar senin dedi ama ne yapım bilemiyorum yerine koymaları en az 3 4 yılı bulur biliyorum çünkü kredi ödeyecekler. Karar veremiyorum sizce hepsini vermeli miyim bende daha yeni gelin sayılırım 1.5 sene oldu evleneli
Bence de verme bilezik.icin evlenen kizi zaten almasinlar

Tatlım kocana sürpriz yapmaya devam et. Hiç huzurunu bozma 1 tane bile verme. O düğüne kalkışan onu da düşünsün madem alamıyorlar senle konuşmak yerine yeni gelinle konuşup durumu izah etsinler sonuçta sende gelin oda gelin. Ama şunu unutma giden geri gelmez

Tatlım kocana sürpriz yapmaya devam et. Hiç huzurunu bozma 1 tane bile verme. O düğüne kalkışan onu da düşünsün madem alamıyorlar senle konuşmak yerine yeni gelinle konuşup durumu izah etsinler sonuçta sende gelin oda gelin. Ama şunu unutma giden geri gelmez
Teşekkür ederim öyle yapicam karar verdim kendi hakkimi kimseye vermicem. Ve benim bileziklerimi de eşim kendisi aldı kaynanam gülün tek bir yardımı bile olmadı bize bu gelin için bu kadar cabalamalari da zoruma gidiyor açıkçası

Bi de 3 sen vercen 3 te eltin 6 bilezik iyiymis
Bana 10 tane takıldı eşim aldığı için beni araya koymadılar ama diğer eltime ne kadar alındıysa o kadar istiyorlar ve kızda hiç düşünceli davranmıyor sonuçta o zorluğu evlendikten sonra o çekecek borç harç derken herşeyden kısmak zorunda kalcak

Back
X