- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Vermicem karar verdim hak etmiyorlar da zatenBulmuşlar bir tane veren geri de istemiyor niye başkasından borç isteyip kredi yapalım diyorlar..Alışmışlar bu şekilde olmasına..sakın sakın sakın vermeyin..
Söylemesi ayıp olur ama öyle bisey diyemiyorum çünkü bizim 2 tane özel rehabilitasyon merkezimiz var artı onlar olmasa bile eşim fizik doktoru biraz birikimimiz de var yani bu yoldan kurtulamamAy niye alıyorsun hediye falan. Bak sana sırrı anlatıyorum. Her para konusu açıldığında onu alamıyorum bunu alamıyorum bebek çok masraflı açız diye ağlayacaksın, bizden borç isterler diye korkup size para mevzusu açmayacaklar
Vermicem karar verdim hak etmiyorlar da zaten
Aynen cok haklisin valla simdi bu kadar seyi okudum herkes yorumunu soylemis gerçekten herkes aynı fikirde kendimi çok saf hissettim şuanAynen öyle..kıymet bilen insanlar olsalar zaten bu zamana kadar alıp vermedikleri altınlar yüzünden sizi el üstünde tutmaları lazım..biz zaten onlara olan borcu ödeyemedik birde nasıl altın isteyelim demeleri lazım..Görüyorsunuz ki hem altınlarınızı almalarina rağmen hemde nişanı sizin yapmanıza ragmen yine değişen birsey yok bu bilezikleri verdikten sonra da değişen maalesef hiçbirşey olmayacak..40 bin artı10 bilezik olarak ödenmeyecek borçlar listesine yazılıp orda kalacak..
Söylemesi ayıp olur ama öyle bisey diyemiyorum çünkü bizim 2 tane özel rehabilitasyon merkezimiz var artı onlar olmasa bile eşim fizik doktoru biraz birikimimiz de var yani bu yoldan kurtulamamama cimri olcam artık karar verdim yani bonkör olmak cömert olmak salaklık yerine konuluyormuş
Yani buda var diğer kaynim evli onunda durumu iyi çok şükür hatta her ay para da veriyor onlara ama böyle yüksek mevla olunca direk bize geliyorlar halbuki diğerinin de verecek gücü vardır elbette. Anlamıyorum bizi salak yerine koyup kullaniyorlar galibaSizin durumunuzun iyi olması bütün aileye bakıp para vereceğiniz anlamına gelmiyor..kimse o birikimleri har vurup harman savururken yapmıyor...sizin sırtınızdan gecinmeyi derhal bırakmaları lazım..Zaten kıymet bilseler yaptığınız cömertliklerden sonra size değer verirler aptal yerine koymaya çalışmazlar..
Olsun merkezler bu ara çok iş yapmıyor vs birsuru bahane bulabilirsin. Benim kayınpeder hem belediye başkanı hem de başhekim ama kaynana ile karsilikli öyle bir ağlıyorlar ki, oscar adaylıkSöylemesi ayıp olur ama öyle bisey diyemiyorum çünkü bizim 2 tane özel rehabilitasyon merkezimiz var artı onlar olmasa bile eşim fizik doktoru biraz birikimimiz de var yani bu yoldan kurtulamamama cimri olcam artık karar verdim yani bonkör olmak cömert olmak salaklık yerine konuluyormuş
Aynen cok haklisin valla simdi bu kadar seyi okudum herkes yorumunu soylemis gerçekten herkes aynı fikirde kendimi çok saf hissettim şuan
Yani buda var diğer kaynim evli onunda durumu iyi çok şükür hatta her ay para da veriyor onlara ama böyle yüksek mevla olunca direk bize geliyorlar halbuki diğerinin de verecek gücü vardır elbette. Anlamıyorum bizi salak yerine koyup kullaniyorlar galiba
Olsun merkezler bu ara çok iş yapmıyor vs birsuru bahane bulabilirsin. Benim kayınpeder hem belediye başkanı hem de başhekim ama kaynana ile karsilikli öyle bir ağlıyorlar ki, oscar adaylık
Diğer gelin herkesi asker gibi sıraya koyuyor resmen onun evinde kimse yerinden kalkamıyor korkusundan bende mi öyle olsam acabaBunu saflık olarak görüp kendinize haksızlık etmeyin lütfen..Sadece onlar fazla uyanık..siz mesafenizi koyun öyle onları hediyelere de boğmayın diğer gelinden nasıl görüyorlarsa öyle davranın fazlasına gerek yok bu insanlara maalesef ki..
Ve sessizligim yüzünden herşeye karışırlar maymun gözünü açtı şimdi gelsinler bakımO gelin onları susturup oturtmuştur o yüzden cesaret edemiyorlardir sizi büyük ihtimalle sessiz gördüler
Diğer gelin herkesi asker gibi sıraya koyuyor resmen onun evinde kimse yerinden kalkamıyor korkusundan bende mi öyle olsam acaba
Yürü beee kim tutar seniVe sessizligim yüzünden herşeye karışırlar maymun gözünü açtı şimdi gelsinler bakım
Peki 1.5 sene sonra biyle yapmaya başlasam biseyler değişimi senceBurda o söylediğim özlü söz devreye giriyor işte..Bu şekilde sert olanlar laf söyleyip hizaya dizenler yaranıyor..Böyle durumlarda sert olacaksın lafını esirgemeyeceksin gerçekten ben bunu evlendigim hafta deneyimledim..O zaman bir konuştum şimdi kimse bana birşey diyemiyor gerçekten öyle olmak lazım diğer türlü sömüren çok oluyor
Zavalli kocam geldi aklima onlar gittikten sonra eşimin fikrini aldım bana dediği şey sanki sen benkm kocanmışsın gibi hissediyorum bazen neden onlara da iyle davranmıyorsun olduYürü beee kim tutar senibu gazla sen herkesi hizaya getirsin
Peki 1.5 sene sonra biyle yapmaya başlasam biseyler değişimi sence
Geçen aynı anda 2 ev aldı. Ben de dedim ki millet tekini alamıyor maşallah siz çifter çiftersizinki de bi degisik valla. Öyle aglayanlari bi salla var ya net söylüyorum bi 50 bine yakın dökülür onlardan
Zavalli kocam geldi aklima onlar gittikten sonra eşimin fikrini aldım bana dediği şey sanki sen benkm kocanmışsın gibi hissediyorum bazen neden onlara da iyle davranmıyorsun oldubundan sonra onlara da oyle olacam
Geçen aynı anda 2 ev aldı. Ben de dedim ki millet tekini alamıyor maşallah siz çifter çifter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?