- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Keşke bu siteye daha önceden üye olaydım belki o 40 bin şuan elimde olabilirdiHer türlü olur sadece mesafe koyarak başla bu düğün bahane gibi olur biraz ama en başında görümcene mesela tavır yap sana o hakkı çok güzel vermiş kendini ezdirme..en basitinden birdaha bu altın için konu açıldığında ve size laf söylediklerinde bu ailenin enayisi biz miyiz diye okkali bir çıkış yap sert dur sessiz konuşma kendinden emin ol ondan sonra birkez daha düşünüp konuşurlar
Yok biz borç vermedik hiçBirde size borçları mı vardıo daha değişikmiş ya
Bide paraları olan ama bizim yok valla durumumuz kötü diyenleri boğmak istiyorum sanki milletin gözü var paranızdaGeçen aynı anda 2 ev aldı. Ben de dedim ki millet tekini alamıyor maşallah siz çifter çifter
Keşke bu siteye daha önceden üye olaydım belki o 40 bin şuan elimde olabilirdi
Yok biz borç vermedik hiçistese zaten taktik bende. Direk paramız yok biz de sizden isteyecektik derim onlar fena da gelinleri onlardan fena
Aynen bu konuda şanslıyım eşim her konuda arkamda haksız bile olsam onların yanın da beni savunur ama evde uyarır hakkını yiyemem canım kocacim kıymete bindi şimdiHahahaha çok güldüm yaişte en güzel kısım da eşinin yanında olması..burda okuyoruz çoğu erkek ailesini haklı görüyor işte o zaman tam kanser olmalık sen o konuda rahatsın o çok önemli valla
Nazar değmesin diye mi yapıyorlar biz para isteriz diye mi bilmiyorumBide paraları olan ama bizim yok valla durumumuz kötü diyenleri boğmak istiyorum sanki milletin gözü var paranızda
Nazar değmesin diye mi yapıyorlar biz para isteriz diye mi bilmiyorumama Allah affetsin bazen diyorum ki Aynen böyle yemeden içmeden biriktirip biriktirin, siz ölünce ben çatır çatır yerim
Aynen bu konuda şanslıyım eşim her konuda arkamda haksız bile olsam onların yanın da beni savunur ama evde uyarır hakkını yiyemem canım kocacim kıymete bindi şimdi
Nazar değmesin diye mi yapıyorlar biz para isteriz diye mi bilmiyorumama Allah affetsin bazen diyorum ki Aynen böyle yemeden içmeden biriktirip biriktirin, siz ölünce ben çatır çatır yerim
3. Evi mi bi 10 tane ev var galibaboşver kız sana birikim yapıyorlar ıste onay 3.evide alırlar
Kız bazen eltimle konuşuyoruz bazen beni dolduruyordu sen salak misin nisan yapiyosun niye paranı veriyosun falan filan bak simaricaklar sonra ama ben deliler gibi hayır ya onlarda günah sonuçta benim eşini doğurup bu yasa kadar getirmişler hakları var üstünde diyordum. Ama niyet çok farklıymış tam eltimin dediği gibiDimi dimi kıymet bilmek lazımtamam geliniz hizmet etmekte lazım ama hakikaten her zaman sert olup hicbirsey yapmayan kıymetli oluyor siz eşinizle hallettirmeye çalışın sonra da kenara çekilin hicbirseye karışmayın biz yapmamız gerekeni yaptık deyin oldu bittiiiii
3. Evi mi bi 10 tane ev var galibaöyle ki eşim maaşından daha çok kira geliri var demişti. Inanmazsin ama pazardan giyiniyorlar. eşime hediye kazak almış bildiğin polyester cam bezi bile olmaz sen düşün
Var yemez mezarami götürecekler. Doğum günü demişken benimde eşime doğum gününde su bardağı almıştı kaynanam3. Evi mi bi 10 tane ev var galibaöyle ki eşim maaşından daha çok kira geliri var demişti. Inanmazsin ama pazardan giyiniyorlar. eşime hediye kazak almış bildiğin polyester cam bezi bile olmaz sen düşün
Asla verme ne münasebet senden istiyorlar daha yeni evlisin sende ve kullaniosun demekki seviosun takmayı niye verecekmissin verip eltinde görünce pisman olursun o yüzden verme kullanıyorum de gecSürekli takıyorum bugünde hepsi kolumdaydı öyle bisey diyemedim ve açıkçası gerçekten beni enayi yerine koyduklarını hissettim eşime söylemedim ama çok alındım. Sonuçta nişanı biz yaptik 2 bilezik alıp kızın elinde taktik yani bence biz fazlasıyla yaptik diğer eltimden istemesi lazımdı. Bu nişanı biz yaptik mevzusunu da hiç açmadım belki alınırlar minnet yapıyor muşum gibi anlarlar diye söylemedim ama üzüldüm bizi biyle kullanmalarina
Kız bazen eltimle konuşuyoruz bazen beni dolduruyordu sen salak misin nisan yapiyosun niye paranı veriyosun falan filan bak simaricaklar sonra ama ben deliler gibi hayır ya onlarda günah sonuçta benim eşini doğurup bu yasa kadar getirmişler hakları var üstünde diyordum. Ama niyet çok farklıymış tam eltimin dediği gibi
Öyle yapicam zaten karar verdim kendimide düşünmeliyimAsla verme ne münasebet senden istiyorlar daha yeni evlisin sende ve kullaniosun demekki seviosun takmayı niye verecekmissin verip eltinde görünce pisman olursun o yüzden verme kullanıyorum de gec
Umarım sabah uyanınca yine poncik gönlüm yumuşamaz yoksa kendimi keserimEee demekki eltin birsey görmüş ki kendini geri çekmiş..çok doğru demiş
Ay kusura bakmasınlar yemedigim parayı napayım. Benim çocuklarım da evini kendi alır bi zahmetİşte insanlar böyle mal zengini oluyorlar bizim yapamadığımız kısım obiz paramız olunca gidip en iyisini alıyoruz o yüzden biz anca geçinirken onların 10 tane evleri oluyor
Su bardağı miVar yemez mezarami götürecekler. Doğum günü demişken benimde eşime doğum gününde su bardağı almıştı kaynanaminanın yokluktan değil yokda biyle gülerek anlatmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?