• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sİzce ne yapmalıyım kızlar

Önce ev alıp onu ödeyelim bakalım sonra ilerde borç bitince yaparım asla vazgeçmem ben isterse 10 yıl geçsin sadece ertelerim öyle yapıcam artık
aynen biraz daha zamanı var bende heveslenmiştim şu anda bekliyorum birikim garanti olmadan zor bu işler

Evet canım şu saatten sonra vaz geçtim sağolun kızlar eşim haklı demekki bu kadar insan eşim gibi düşünüyor demekki yalnış düşünen ben mişim aslında tek derdim para değildi eşimle vaktimiz çok kısıtlı iki iş yaptığından daha fazla vakit geçiririz diyede düşünmüştüm
Merak etmeyin yine açarsınız istediğiniz yeri, hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Sadece biraz ertelersiniz ama hayırlı rızıklı olur inşallah.

Bilemedim.
Evim bile kirayken ben sanırım cesaret edemezdim :)
Düşününce evet canım şu ana kadar ben hiç sorumluluk altına girmedim belkide ondan deli cesaretim var hiç borçumuz falan olmadı kazanıyoruz yiyoruz şeklinde yaşamımız yaşamadan bilemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla rahatım huzurum bozulabilir vazgeçtim açmıyacam belki çok ilerde olur

Düşününce evet canım şu ana kadar ben hiç sorumluluk altına girmedim belkide ondan deli cesaretim var hiç borçumuz falan olmadı kazanıyoruz yiyoruz şeklinde yaşamımız yaşamadan bilemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla rahatım huzurum bozulabilir vazgeçtim açmıyacam belki çok ilerde olur

Bence de en mantıklısı öyle olur.
Yani bence önce ev alın.
En azından ev kirasından kurtulun.
İş kurmak ikinci plan :)

Merak etmeyin yine açarsınız istediğiniz yeri, hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Sadece biraz ertelersiniz ama hayırlı rızıklı olur inşallah.
Aslında tutulursa harika parası var burda o kadar çok tanıdığım varkiii hiçbir eğitimleri yok ailesindende mal mülk kalmamış ama şansları iyi gitmiş bol paranın içindeler trilyonluk evlerden 2 -3 tane olan insalar var birazda onlar cesaretlendirdi beni bak onlar yapmış biz neden yapmıyalım diye gazladım kendimi

Eğer restoranınıza çocuklar için özel bir oyun alanı açar başına da ilgilenecek iki çalışan koyar afiş vs şeklinde de reklam yaparsanız kazanma olasılığınız çok yüksek. Gördüğüm böyle yerler her akşam dolu. Hatta geçtiğimiz cumartesi bi yere gittik böyle rezervasyon yaptırmayıp sırada bekleyen 26 kişi vardı.

Eğer restoranınıza çocuklar için özel bir oyun alanı açar başına da ilgilenecek iki çalışan koyar afiş vs şeklinde de reklam yaparsanız kazanma olasılığınız çok yüksek. Gördüğüm böyle yerler her akşam dolu. Hatta geçtiğimiz cumartesi bi yere gittik böyle rezervasyon yaptırmayıp sırada bekleyen 26 kişi vardı.
Buda süper fikirmişş:KK9:canım şuanda vazgeçtim belki ilerde buda bana şimdiden fikir oldu sağol:KK71:

Esin cok hakli. En azonda bir sure birikim yapmayi deneyin. Biriniz isten cikar isinizi kurarainiz yolunda giderse digerinizde isten cikar birlikteliginiz devam eder

Daha ortada ev yokken iş yeri açmak büyük risk.
Evin olur biraz kenarda da birikmiş paran olur o zaman tamam.

Daha ortada ev yokken iş yeri açmak büyük risk.
Evin olur biraz kenarda da birikmiş paran olur o zaman tamam.
Evet malasef evim yok:KK61:benim düşüncem biz şimdi kredi çeksek burda evler aşırı pahalı yıllarca kredi ödeceğiz maaşımızla iş yeri açarsak iyi para gelirse hızlı öder bitirirşz diye düşündüm hemde eşim iki iş yapıyor az görüşüyoruz en güzel yıllarımız bitiyor bari iş yeri açarsak hem biarada çalışır hemde daha fazla aktivetilerimiz olur diye düşünmüştüm hep olumlu yanlarına bakdım yaaa ttutulmayıpda cepden yersek batacağımızı aklıma getirmedim :confused:

Bence de eşiniz haklı. Evinizi alın ilk once kiraya vereceği nize biriktirir iş yeri acarsiniz sonradan.

selam bayanlar hemen konuya gireyim ben bir şirkette işçi bölümüne bakıyorum eşimde öyle ve eşim akşamları bide güvenlik işi yapıyor şimdi konumuz şu ikimizde işlerimizi bırakıp restaurant açıcak orda beraber işleteceğizkiii eşim dün birden karar değiştirdi neymiş evimizde kiraymış kızımız özel kolege gidiyor servis parası ev kirası giderleri faturalar falan restaurant yerinide kiralıcaz bide ilk aylar iş olmazsa hep cepten gidermiş falan filan bir sürü şey söyledi önce kredi çekip eve girelim sonra bu hayalimizi yaparız diyor bende ses etmedim çünkü karar veremedim eğer surat asarsam falan direk düşünmeden açar öylede bi adam ama açarsakda iş istediğimiz gitmezse diyede korkuyorum kızlar siz olsanız açarmıydınız

Ben olsam riske girmek istemezdim bi yerde, çocuğun eğitimi var çünkü. çocuk olmasa, restaurant işi olmazsa başka bişey bakılırdı ya da tasarruf yapılırdı hani sıkışık bir durum olursa çekilirdi ama çocuk varken kısmak zor.

Hiiiccc oyle bi riske girmezdim niye? Cunku gideriniz cok cocugun masraflari kolej kira en e bide istediginiz gibi tutmazsa ?? Sen isinden olucan esinde elindeki Isten olucak birde yeni borclar eklenicek boyle riske nasil girilir birikmisin olur is tutmasa bile zorda kalmicak olursun eyvallah bence hic yerinizden oynamayin

Aslında tutulursa harika parası var burda o kadar çok tanıdığım varkiii hiçbir eğitimleri yok ailesindende mal mülk kalmamış ama şansları iyi gitmiş bol paranın içindeler trilyonluk evlerden 2 -3 tane olan insalar var birazda onlar cesaretlendirdi beni bak onlar yapmış biz neden yapmıyalım diye gazladım kendimi
Çocuğunuz olmasa riski hemen şimdi alın, ama onun eğitimi her şeyden önce gelir. 2-3 yıl geç açarsınız belki, ama sağlama almış olursunuz.

Back
X